Wpisy 3 176 321 – 3 176 420
14 marca 2018 21:52 → 14 marca 2018 23:51, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
dla wygranych
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
zaraz beda sie chwalic spokojnie jeszcze niewierza ze trafili
ci co wygrali pewnie juz spia, niektorzy, i niewiedza ze cos trafili,reszta liczy kase
ja na wieczor wysłalem za 50gr MM i wtopilem to 50gr,czyli jestem w plecy 50gr tylko,jutro bedzie lepiej zapewne dzis mialem 3/10 reszta oboki jak to nazywacie, rano mialem lepiej niz wieczorem
witaj jagwisiu nie wygralem nic przegralem raczrj ale tylko 50 gr bo gralem dzis za 50 gr tylko
no jagawisia 4 /5 to juz jest cos, lepiej jak nic
ja czesto gram za 50 gr bo jak trafie zwrot to tylko doplacam 50gr, umnie w kolektorze kolektorka sie smieje ze tak trzeba grac ai wysylacza 50 gr a nie jak inni zostawiaja w kolekturze dziennie po 300zł i nic nie trafiaja
ja czesto gram za 50 gr bo jak trafie zwrot to tylko doplacam 50gr, umnie w kolektorze kolektorka sie smieje ze tak trzeba grac ai wysylacza 50 gr a nie jak inni zostawiaja w kolekturze dziennie po 300zł i nic nie trafiaja
nikt sie niechwali boo wszyscy juz spia, jaki hazard znam kolesia ktory puszcza kupony za 1700zł i tak co 2 tygodnie, ale gosciu trafia tez i kasiorke, stac go to gra nie kto bodgatemu zabroni nie
tak a biednemu zawsze wiatr w oczy to prawda jest
3 176 362. jagawisia 2018-03-14 (22:28)
bogaty ma zawsze z górki
Mit
bogaty ma zawsze z górki
Mit
kiedy mialem to trafione 7 dzisiaj? jagwisiu
Barcelona wymeczyla 3-0 Messi dwie siatki bramkarzowi hehe
Szkoda ainiesty ale co zrobil przez tyle lat szacun
jagwisiu gdzie trafilem 7 liczb w i kiedy? bo z wczrajszych moich zestawien typowania to wyszlo mi tylko 9liczb trafinych chyba z 21 liczb, ale to tylko i tak na sucho bo niewyslalem ich w kolekturrze
okej niema sprawy
a [powiedz mi wyslala sobie je moze?
a [powiedz mi wyslala sobie je moze?
zawsze jesli zobaczysz jakies liczby umnie i cos ci podpasuje to bierz , nawet sie niezastanawiaj, korzystaj,jesli morzesz
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 697 000
Vondeoff ,chodzi o malarza holenderskiego czy o zwrot żeglarski
Jak na żeglugę-to się niezle usadowiła
Tak bardziej śródlądowo
Tak bardziej śródlądowo
sory zajmuje się kilkoma sprawami i zle napisałam ,każdy orze jak może ,przepraszam
Cześć
Co tu tak cicho ?
Arczi jesteś?
tak jestem sebastian czytam co pisza ludzie
>> każdy orze jak MOŻE <<
Zima na północnym wschodzie: -1.
Arczi i co robimy ?
Napisałem Ci
Jagawisia poprawiła się
no narazie myslimy co by tu zrobic i jak zatypowac aby trafic te 7 /7
Może dać po przekątnej ?
15 dziś nie weszła