Wpisy 3 167 021 – 3 167 120
8 marca 2018 17:33 → 8 marca 2018 20:04, 100 wpisów
karty daly na wieczor takie
72,41,20,34,76,42, 35,12,4,32,22,43, 77,19,40,66,14,64 18/20
72,41,20,34,76,42, 35,12,4,32,22,43, 77,19,40,66,14,64 18/20
wybacz megamocny ale niewierze w karty zbytnio, czy bawisz sie tarotem? o takie karty ci chodzi?
mam ponumerowany tarot mityczny w kolejnosci kart
daje po kolei z gory jak np jest to co jest 1 to daje z dolu
daje po kolei z gory jak np jest to co jest 1 to daje z dolu
rozumie megamocy jesli ci karty takie liczy podaja to pruboj i wysylaj wszystko co ci pokazuja a oz widelec wyjda i trafisz cale 10/10
nie byle czego nie wysylam, faza testow, raczej szukam pewniakow pojedynczych
oby
magamocny... karty ,kamienie... i lipa..
a tego próbowałeś?
Wróżenie z topora
Metoda przepowiadania przyszłości na podstawie ruchu topora wbijanego w drewno lub skałę nosi nazwę aksinomancji. W tym przypadku odpowiedzi na pytanie udzielano interpretując dźwięk oraz wibracje towarzyszące wbijaniu. Innym sposobem na uzyskanie odpowiedzi było rozgrzanie topora do czerwoności i położenie kamienia na jego ostrzu. Jeśli kamień nie spadał, uważano to za zły znak.
Wróżenie z pomocą koguta
Rysowano duże koło, wpisywano w nie litery i kładziono na nich ziarna pszenicy. Następnie wpuszczano w nie białego koguta. Mogła to być też czarna kura. Uważnie przyglądano się, które ziarna zje ptak. Były one odpowiedzią dla pytającego. Oczywiście najczęściej połączenie wydziobanych liter nie miało jasnego sensu i tu pojawiało się miejsce dla wróżbity, który musiał je zinterpretować. Metoda ta nazywana jest alektriomancją.
a tego próbowałeś?
Wróżenie z topora
Metoda przepowiadania przyszłości na podstawie ruchu topora wbijanego w drewno lub skałę nosi nazwę aksinomancji. W tym przypadku odpowiedzi na pytanie udzielano interpretując dźwięk oraz wibracje towarzyszące wbijaniu. Innym sposobem na uzyskanie odpowiedzi było rozgrzanie topora do czerwoności i położenie kamienia na jego ostrzu. Jeśli kamień nie spadał, uważano to za zły znak.
Wróżenie z pomocą koguta
Rysowano duże koło, wpisywano w nie litery i kładziono na nich ziarna pszenicy. Następnie wpuszczano w nie białego koguta. Mogła to być też czarna kura. Uważnie przyglądano się, które ziarna zje ptak. Były one odpowiedzią dla pytającego. Oczywiście najczęściej połączenie wydziobanych liter nie miało jasnego sensu i tu pojawiało się miejsce dla wróżbity, który musiał je zinterpretować. Metoda ta nazywana jest alektriomancją.
Arcz ja dziś puściłam swoje mini
Na dzień kobiet
a moglem kupi to siekiere z biedronki za 49,99
a koguta nie mam
a koguta nie mam
U mnie na podwórku kogut y...chcesz
Będziesz gotował 3 dni
megamocny
To musisz sam wydziobywać te ziarenka.Najlepiej z zawiązanymi oczyma.
To musisz sam wydziobywać te ziarenka.Najlepiej z zawiązanymi oczyma.
witam a ja przez pomyłkę posłałam podwójne kupony które odłożyłam i to 5 zakładów 5/5 z plusem ...przepisywałam do posłania bez plusa ,szybko wychodziłam i omyłkowo wziełam te z plusem
gorzej jak nic na nie nie trafię
gorzej jak nic na nie nie trafię
islandorka30,5
islandorka30,5 emerytka 46 dusia
>>>>. 3 167 034 <<<<<
Pikolo
Nick >> Megamocny << będzie dalej robić swoje bo ma wiele wspólnych >>> Ceh <<<
z Sebastianem_M
( w wyrazie >> ceh << błąd kontrolowany )
Pikolo
z Sebastianem_M
ja proponuje na pewniaka 8
o co tu chodzi?>>>>. 3 167 034 <<<<<
Pikolo
z Sebastianem_M
Pikolo
z Sebastianem_M
co wy macie do megamocnego i sebastiana M znow? co myslicie ze to jedna i ta sama psoba czy charaktery maja podobne co?
witaj adis8
3 167 058. arczibalik73 2018-03-08 (18:44)
co wy macie......
WY Pan
Cześć
co wy macie......
WY Pan
Cześć
jocia
Wy Towarzyszu napiszcie swoją myśl na ten temat
Referujcie >>> 3 167 058
Referujcie >>> 3 167 058
adis8 arczibalik73
dzięki za kwiaty
dzięki za kwiaty
http://www.radiomirage.net/wp-content/uploads/2017/03/8-marca.jpg
---
---
13krzysio33
Piękny bukiet
Piękny bukiet
pan ,,, jak tam wygrane ..
emi ..
emi ..
pan ..pewnie nie łatwo zyć ..czujesz ciezko
pan ...blisko wiosna kiedy ..ale ty znowu ..nie bedzie jeszcze wygra ..aby zyc twój krew zalejesz ciaglesz
jocia w tekscie gdzie napisalem co wy macie? chodzilo mi ogolnie o PANA ALE TEZ I PIKOLO, ja niezrozumialem oco w tym tekscie chodzi i prosilem o wyjasnienie mi tego , bo niewiem oco chodzilo w tym tekscie}
olala ..chcesz ..piniadze 500 plusu ...i dalej i co wiesz
Ale dziś na tej nowej zdrapce.jestem w d... tylko 60zl .a 2 w koszu
https://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ krótka lekcja historii
Widziałem dzisiaj taką wielką zdrapke za 30 złotych wielka jak zeszyt na ZPT do żadnej kieszenie nie wejdzie...