Wpisy 3 166 615 – 3 166 714
8 marca 2018 00:00 → 8 marca 2018 09:32, 100 wpisów
Rozumiem Arczi
Arczi jak wygramy to Czosnek ?
Dobrej niocy jagwisiu i zarazem wszystkiego najlepszego spełnienia marzen i wysiokich wygranych z okazji dnia kobiet, niech sila imoc beda z Toba
Arczi musimy połaczyć siły
sebastian graj jednym ukladem i na kilka losowan, liczby sie powtarzaja czesto, zauwaz ze przewaznie w mini, np. z danego dnia jedna z liczb przechodzi na drugi dzien gry, wybierz sobie jedna liczbe jakas ktora najwiecej razy wychodzi do niej dobierz sobie jakas inna z grupy wielu liczb ktore np na nastepny dzien wychodza i jak uzbierasz juz przez 5 dni cala piatke wtedy wszystkie te 5 liczb wyslij, i czekaj dotad az wpadna, oczywiscie ze mozemy polaczyc sily , i to samo wysylac jednoczasnie , lepiej abysmy razem trafili kase niz wogole, powiedzmy 300tys w mini na 2 to po te 150 tys na glowe, i za jakis tydzien powiedzmmy powtorka z rozrywki znow trafimy tu jest tylko 42 liczby nie 80 jak w MM i mysle ze latwiej bedzie trafic , widzisz jak inni trafiaja
wystarczy rozpisac to wten sposob , 1,2,3,4,5, nastepnie 5,6,7,8,9,10,nastepnie 11,12,13,14,15. itd itd az do jdziemy do 42 pozniej te liczby z soba zmieszamy wszystkie i rozpiszemy np 1,3,5,8,10 lubb 13,15,17,19,21 itd itd, troche ukladow nam wyjdzie to prawda jest ale wszystkich na raz niemusimy wysylac, jednym ukladem gramy powiedzmy 2 tygodniee, jesli niwpadnie z niego nic , zmieniamy ukad na drugi w kolejce, niema silnych ze cos niewpadnie musi wpasc poniewaz jest tu tez i mniej liczb wiec beda sie czesciej powtarzac i wychodzic
kiedy wpadnie ci z 5 liczb np 2 liczby zapisz sobie je i czkaj i obserwoj nastepna liczbe ktora w ciagu kilku losowan wychodzi najczesciej. jak bedzie duzo razy sie powtarzala dopisujesz ja do tych 2 ktore wczesnij ci wyszłyiitd, dalej az uzyskasz 5 tych licz pozniej wystarczy ze bedziesz ta 5 liczb gral, i pozwolisz im wszystkim razem wyjsc, tylko ze musisz je cały czas pozniej wysylac ja tak kieedys gralem w MM i niepowiem zawsze jakas kasa wpadala,moze nie odrazu miliony, ale zawsze na gre na 2 miechy bylo
jak to mowia ziarnko do ziarnka i zbierze sie miarka, pomalutku i sukcesywnie i zarazem celnie prosto w serce ukladu licz
To podaj jakieś liczby
Ty masz dobre typy do mini
8,12,13,21,37
ok to gramy tymi
10 losowań ?
to sa liczby ktore w ciagu kilku dni padaly od 5.9 do 18,9,2017 roku po ich zlozeniu do kupy taki uklad wyszedl liczb ,tak i to na 10losowan, lub 7 losowan jak tam sobie uwarzasz niekoniecznie musi to byc 10 zaraz losowan
nieraz lepiej stracic w tygodniu te 12,50 zl jak np 300zł tygodniowo i sytemem nie?
a co jesli wejda np wszystkie lb chociarz z 4 z5 i niepadmie wtedy 5/5?
nieraz lepiej stracic w tygodniu te 12,50 zl jak np 300zł tygodniowo i sytemem nie?
a co jesli wejda np wszystkie lb chociarz z 4 z5 i niepadmie wtedy 5/5?
decyzja nalezy do ciebie na ile dni je wysylasz i ile nimi grasz,
lub graj liczbami miesiaca danego
Pomyślę
Idę już spać dobranoc
Wielu m y ś l a ł o
A,najsłwniejszy z nich to...INDYK
Dobranoc
A,najsłwniejszy z nich to...INDYK
Dobranoc
dobranoc sebastian M ,VONDEOFF
Kobiety w dniu waszego święta życzę wam obyscię były grzeczne wyrozumiałe kochane dla nas facetów tradycyjnie dla was czerwony goździk
Kosiorek wpisów natrzaskał ze 10-zeta zarobił? nie liczyłem
( 5-gr za wpis )
( 5-gr za wpis )
Witam Dla dziewcząt, które znam moc życzeń dzisiaj mam. Dużo zdrowia szczęścia i miłości oraz kwiatów i radości. Niechaj się to niesie na cały kraj, dziś dla pań wszystko naj.. naj... naj!
Dzien dobry ...Witalski
w tym szczegolnym dniu 8 Kobiet (bylo juz 6 krolii) samych radosnych chwil przez caly rok ,tradycyjnie,lewicowo gozdzik i opakowanie rajstop,a wspolczesnie ... i "...za zdrowie Pan , za zdrowie wypijmy az do dna panowie..."drogie Panie zyjcie glugo i szczesliwie cale wiekiii
w tym szczegolnym dniu 8 Kobiet (bylo juz 6 krolii) samych radosnych chwil przez caly rok ,tradycyjnie,lewicowo gozdzik i opakowanie rajstop,a wspolczesnie ... i "...za zdrowie Pan , za zdrowie wypijmy az do dna panowie..."drogie Panie zyjcie glugo i szczesliwie cale wiekiii
Witam wszystkich
liczby na 14.00
8,28\52__3,21__11,32__5,51\18__
39,64/45__6,70__43,44\45__
13,29,46\76__59,68__40,54\7
__53,62__
liczby na 14.00
8,28\52__3,21__11,32__5,51\18__
39,64/45__6,70__43,44\45__
13,29,46\76__59,68__40,54\7
__53,62__
https://animowane-gify.pl/uploads/Pomy%C5%9Blnego%20czwartku.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
wujas
Dzięki
Dzięki
Wszystkim Paniom z "zielonej" pogodnego dnia i uśmiechu losu w grach
kedzior
takamama
Dudzia
kedzior, uśmiech losu w grach przyda się
takamama
Dudzia
kedzior, uśmiech losu w grach przyda się
Pan cóż elita bagien szkoda pisania takie się urodziło i takie jest i takie padnie brak słów pisz co chcesz najwidoczniej pasko i tak to puści
Masz ode mnie chryzanteme cóż zgnita tak jak ty pasuje ta do siebie
Dobra spadam szkoda mi czasu na pisanie z zadymiarzem multipaskowym do niego się nie pisze a mleszczy tylko to umie
co zrobić brak własnego życia komuś chciałbym ułożyć by każdy miał jak on ma jak chce
Dudzia ja podałam wyżej moje dwie trójeczki. Jeśli coś dziś wyślę to właśnie z tamtych liczb ale chętnie zobaczę co inni typują
doktor2p