Wpisy 3 166 572 – 3 166 671
7 marca 2018 23:25 → 8 marca 2018 09:03, 100 wpisów
Ty też zamiast zjeść ten budyń czy kisiel to coś chcesz
Ale spokojnie jak masz jakieś pytanie to pytaj odpoweiem Ci
Vondeoff Pamiętasz mówiłem że będzie liczba 2 i była
Dziś pisałem że będzie w Extremie dodatkowa 2 i była
Jutro dobry dzień na wygrywanie
Czwartek
8 Marca Dzień Kobiet Nie zapomnijcie o tym
bardzo dobrze sebatian, a wco obstawiamy ze odrazu trafiamy?
czyli co jutro sebastian obstawiamy, 8,66,79,20,18,57,75
widze ze nikogo niema to lece zobaczyc co dzis wyszlo w MM I MNINI
Juz jestem
W mini mam 2 liczby na 5 czyli nic
sebastian m to kombiinuj i kombinuj z liczbami az wykombinujesz ich 5 z 5
Jagawisia wiem o tym ale tej jednej brakuje
Arczi myślisz że dam radę wykombinować 5/5 w Mini ?
Arczi wiesz co o tym myślę
I Jagawisia Ty też wiesz ?
Myślę że wygrać w mini można tylko systemem
No nie tylko ale dużo łatwiej jest wygrać systemem
Np rozpisaniem 12 liczb na np 10 zakładów
Bo takie granie 5 liczb jeden zakład to śmiechu warte
nie gram w mini raz wygrałam 3 ,liczby otrzymałam od arczibalik73
Ale nie powiem ludzie i tak wygrywają
Arczi
I co uż nie grasz?
Już
sebastian alez oczywiscie , wierze w to ze ci sie uda nawet trzymam za ciebie jestem pewny ze trafisz te 5 z 5 dlaczego miałbys nietrafic, nie trzeba zadnego systemu aby wygrac trzeba tylko dokladnie liczby dobierac do innych, ja od jutra przestaje grac narazie w MM biore sie za mini
, wlasnie tak sie gra jedenn zaklad jedne i te same numery na tydzien puszczasz i czekasz na nie az wpadna pozwol im wpasc do ciebie
, wlasnie tak sie gra jedenn zaklad jedne i te same numery na tydzien puszczasz i czekasz na nie az wpadna pozwol im wpasc do ciebie
To jak tak otrafisz to podaj czasami takie liczby
Puszczę na 10 losowań i zobaczymy
Jagawisia dobrej nocy
Jagawisia jakoś tak mi się wydaje że Ciebie znam
witaj jagwisiu i sebastian m PRZEPRASZAM ZE SIE WCZESSNIEJ NIEPRZYWITALEM Z WAMI, ZRYWA MI NETA COS ,
Rozumiem Arczi
Arczi jak wygramy to Czosnek ?
Dobrej niocy jagwisiu i zarazem wszystkiego najlepszego spełnienia marzen i wysiokich wygranych z okazji dnia kobiet, niech sila imoc beda z Toba
Arczi musimy połaczyć siły
sebastian graj jednym ukladem i na kilka losowan, liczby sie powtarzaja czesto, zauwaz ze przewaznie w mini, np. z danego dnia jedna z liczb przechodzi na drugi dzien gry, wybierz sobie jedna liczbe jakas ktora najwiecej razy wychodzi do niej dobierz sobie jakas inna z grupy wielu liczb ktore np na nastepny dzien wychodza i jak uzbierasz juz przez 5 dni cala piatke wtedy wszystkie te 5 liczb wyslij, i czekaj dotad az wpadna, oczywiscie ze mozemy polaczyc sily , i to samo wysylac jednoczasnie , lepiej abysmy razem trafili kase niz wogole, powiedzmy 300tys w mini na 2 to po te 150 tys na glowe, i za jakis tydzien powiedzmmy powtorka z rozrywki znow trafimy tu jest tylko 42 liczby nie 80 jak w MM i mysle ze latwiej bedzie trafic , widzisz jak inni trafiaja
wystarczy rozpisac to wten sposob , 1,2,3,4,5, nastepnie 5,6,7,8,9,10,nastepnie 11,12,13,14,15. itd itd az do jdziemy do 42 pozniej te liczby z soba zmieszamy wszystkie i rozpiszemy np 1,3,5,8,10 lubb 13,15,17,19,21 itd itd, troche ukladow nam wyjdzie to prawda jest ale wszystkich na raz niemusimy wysylac, jednym ukladem gramy powiedzmy 2 tygodniee, jesli niwpadnie z niego nic , zmieniamy ukad na drugi w kolejce, niema silnych ze cos niewpadnie musi wpasc poniewaz jest tu tez i mniej liczb wiec beda sie czesciej powtarzac i wychodzic
kiedy wpadnie ci z 5 liczb np 2 liczby zapisz sobie je i czkaj i obserwoj nastepna liczbe ktora w ciagu kilku losowan wychodzi najczesciej. jak bedzie duzo razy sie powtarzala dopisujesz ja do tych 2 ktore wczesnij ci wyszłyiitd, dalej az uzyskasz 5 tych licz pozniej wystarczy ze bedziesz ta 5 liczb gral, i pozwolisz im wszystkim razem wyjsc, tylko ze musisz je cały czas pozniej wysylac ja tak kieedys gralem w MM i niepowiem zawsze jakas kasa wpadala,moze nie odrazu miliony, ale zawsze na gre na 2 miechy bylo
jak to mowia ziarnko do ziarnka i zbierze sie miarka, pomalutku i sukcesywnie i zarazem celnie prosto w serce ukladu licz
To podaj jakieś liczby
Ty masz dobre typy do mini
8,12,13,21,37
ok to gramy tymi
10 losowań ?
to sa liczby ktore w ciagu kilku dni padaly od 5.9 do 18,9,2017 roku po ich zlozeniu do kupy taki uklad wyszedl liczb ,tak i to na 10losowan, lub 7 losowan jak tam sobie uwarzasz niekoniecznie musi to byc 10 zaraz losowan
nieraz lepiej stracic w tygodniu te 12,50 zl jak np 300zł tygodniowo i sytemem nie?
a co jesli wejda np wszystkie lb chociarz z 4 z5 i niepadmie wtedy 5/5?
nieraz lepiej stracic w tygodniu te 12,50 zl jak np 300zł tygodniowo i sytemem nie?
a co jesli wejda np wszystkie lb chociarz z 4 z5 i niepadmie wtedy 5/5?
decyzja nalezy do ciebie na ile dni je wysylasz i ile nimi grasz,
lub graj liczbami miesiaca danego
Pomyślę
Idę już spać dobranoc
Wielu m y ś l a ł o
A,najsłwniejszy z nich to...INDYK
Dobranoc
A,najsłwniejszy z nich to...INDYK
Dobranoc
dobranoc sebastian M ,VONDEOFF
Kobiety w dniu waszego święta życzę wam obyscię były grzeczne wyrozumiałe kochane dla nas facetów tradycyjnie dla was czerwony goździk
Kosiorek wpisów natrzaskał ze 10-zeta zarobił? nie liczyłem
( 5-gr za wpis )
( 5-gr za wpis )
Witam Dla dziewcząt, które znam moc życzeń dzisiaj mam. Dużo zdrowia szczęścia i miłości oraz kwiatów i radości. Niechaj się to niesie na cały kraj, dziś dla pań wszystko naj.. naj... naj!
Dzien dobry ...Witalski
w tym szczegolnym dniu 8 Kobiet (bylo juz 6 krolii) samych radosnych chwil przez caly rok ,tradycyjnie,lewicowo gozdzik i opakowanie rajstop,a wspolczesnie ... i "...za zdrowie Pan , za zdrowie wypijmy az do dna panowie..."drogie Panie zyjcie glugo i szczesliwie cale wiekiii
w tym szczegolnym dniu 8 Kobiet (bylo juz 6 krolii) samych radosnych chwil przez caly rok ,tradycyjnie,lewicowo gozdzik i opakowanie rajstop,a wspolczesnie ... i "...za zdrowie Pan , za zdrowie wypijmy az do dna panowie..."drogie Panie zyjcie glugo i szczesliwie cale wiekiii
Witam wszystkich
liczby na 14.00
8,28\52__3,21__11,32__5,51\18__
39,64/45__6,70__43,44\45__
13,29,46\76__59,68__40,54\7
__53,62__
liczby na 14.00
8,28\52__3,21__11,32__5,51\18__
39,64/45__6,70__43,44\45__
13,29,46\76__59,68__40,54\7
__53,62__
https://animowane-gify.pl/uploads/Pomy%C5%9Blnego%20czwartku.jpg