Wpisy 3 164 021 – 3 164 120
5 marca 2018 19:09 → 5 marca 2018 20:44, 100 wpisów
Dr ok
I tak nie gram ale ok...tam
gryksioo ..3 164 011 to nie jest wulgarne ..to co widze jak wyglądasz ..
Gryksio mam 61
Ale nie jest p.
isla ..masz coś kupon takie same jak Yota
Znając twoje szczęście znow ci się uda
Krzys niemożliwe
Gryksio mroźno
isla ..cysia mysli nie wygrasz
Cysio trudno
no dobrze no trudnoo ..isla ..po co tu wierzysz ,,ttutaj pomoze łatwo ..widze jak nic cos wygrane
ulsa ..gryksio ..zdolny i uczciwy ,,nie gamoniom ..ja głupi ofermo
Krzysiu...jesteś dla mnie super gość...
bardzo mądry
to że masz problemy słuchowe...to masz trudności w pisaniu
ale w Tobie jest głębia ukrytej mądrości
ale nie wszyscy to dostrzegają i to oni maja problem nie Ty.
bardzo mądry
to że masz problemy słuchowe...to masz trudności w pisaniu
ale w Tobie jest głębia ukrytej mądrości
ale nie wszyscy to dostrzegają i to oni maja problem nie Ty.
ulsa ..jest tam córcia ..co robi czy robi kolacja ..i siedzi przy stole smutna ..brak chłopaka >>Gała<<
3 164 055 ..ulsa no dobrze ..ja nie wstydze niczego ..wszyscy ..tez maja ineego problemu
gryksioo ,,rozumiałes ulsa tak mówicz nie krzycz na mnie ..a powiedz skad to wzieło twoje nerwy ..nie jaaa ..ja zmieniłem grzeczniutku
saltosky .....
Do jasnej cholery przestańcie się rzucać słowamiI nie psujcie i tak skopanego dnia chociaż wieczoremno to
dzis na 21 w MM Prawdopodobnie 6,7,8,10,11,23,25,29,43,,44,47,49,50,53,57,61,62,64,,69,73 czyli beda powtorki z wczorajszego wieczora
z wieczora
Saltosky
Saltosky
Forsami co tam na dziś masz?
Agdzia tak się dzisiaj zakrecilem że wyrzuciłem dobry kupon do Mini na trzy zakłady i kapnołem się w domu poszłem potem do sklepu wygrzebaliśmy z panią razem z kosza i jest na dziś
To chyba jakis znak. Ja mam gdzies kupon z moimi typami,ważny do dziś tylko właśnie gdzie
Dokupilam 5 na chybika,ale po tym co maszyna dała raczej nie mam na co liczyć
Dokupilam 5 na chybika,ale po tym co maszyna dała raczej nie mam na co liczyć
Byłoby miło,ale jak na razie wszystko zabiera Dębica
Agdzia ale przyznaj tak sama tak te numery w Mini krążą że nie wiadomo na co się nastawić jak kiedyś zakład od 31....się zaczynał ..i ogarniesz to ...
agdzia ..duzo kasa masz ...a malujesz paznokcie ..wyrzucisz praca
Wtedy miałam trójkę, ale fakt ciężko to rozgryźć
Krzyś maluje paznokcie... skąd wiesz? Mam trochę sprzętu robię to bo lubię a i grosz zawsze jakiś z tego
agdzia ..wiem ..jak u mnie mała cycucha ,,widze jak zawsze robi co ineego
Forsami bo jesteś kulturalny i ustępujesz innym,ale możesz wziąść te 4 miliony jak wolisz
Forsami zatypowalam trochę na dziko dzisiaj 23 moje urodziny
Masz moje przyzwolenie dogadaj sprawę z TS co by twoje numerki namagnesowali
23 września
23 września
Wałesa ..losuje na studnio lotto
--
https://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/lech-walesa-totolotek-lotto-losowanie-w-studio-tw-bolek.jpg
--
--
https://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/lech-walesa-totolotek-lotto-losowanie-w-studio-tw-bolek.jpg
--
Adgdzia -duzo zdrowia ,szczescia,radosci .Aby kazdy Twoj nastepny dzien byl lepszy od poprzedniego.
Wszystko pięknie miło ale ja mam urodziny 23 września właśnie
Jacunn do urodzin to ja tutaj na zieloną imprezę zarobie
Waga rzutem na taśmę
Ja też waga no to razem ważymy...sroczka kaszke ważyła...ogoneczek spażyła...
Ja to znam inaczej bez ogonka
Panoramix to Ci się udało
Panoramix to Ci się udało
Czyżby znowu sprzęt protestował?
Sam sobie? Źle się czujesz?
3 164 098. 13krzysio33 2018-03-05 (20:25)
--
https://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/lech-walesa-totolotek-lotto-losowanie-w-studio-tw-bolek.jpg 13krzysiu33 ale widziales ze to jest photosop ze to niejest zdiecie prawdziwe tylko przerobione po pierwsze
WAŁESA n ie jest taki chudy jest taki Hdy,nima takich rak zpracowanch brakuje mu MATKI BOSKIEJ W klapie garnitura,
--
https://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/lech-walesa-totolotek-lotto-losowanie-w-studio-tw-bolek.jpg 13krzysiu33 ale widziales ze to jest photosop ze to niejest zdiecie prawdziwe tylko przerobione po pierwsze
WAŁESA n ie jest taki chudy jest taki Hdy,nima takich rak zpracowanch brakuje mu MATKI BOSKIEJ W klapie garnitura,