Wpisy 3 163 707 – 3 163 806
5 marca 2018 15:57 → 5 marca 2018 16:49, 100 wpisów
islandorka30,5 dobrze zeby byla wtedy bylby kompletny programik
Junak
Angierski
Angierski
Angierski a do mini będziesz podrzucal
Za mało w portfelu
A nie masz na mini
Nie robisz do mini
Dzięki ile dajesz %
Mi Multi nie leżyczwartek duży 4 z maszyny nawet jak nie będzie kumulacjilicz na ślepy traf
numery gdzie moga nie pojsc powtorki
13,23,37,43,78
11,18,24,45,56,61,69,74
nawet spelniasz moj warunek
13,23,37,43,78
11,18,24,45,56,61,69,74
nawet spelniasz moj warunek
Chodzi o wpadniecie
takie dodatkowe
5,9,55__2,4,44__4,6,12
ale z tych częściej wchodziły zestawy teraz
5,9,55__2,4,44__4,6,12
ale z tych częściej wchodziły zestawy teraz
Z tych mm nie m nic
Druid
Angierski to program i nie pokazuje przeca Miałeś demo
Mini
..
..
słyszeliscie owy niusm burmnmistrzowie m wojewodziidzi i soltysi narzekaja ze malo zarabiaja i domagaja sie podwyzek bo od kilku lat niebiemieli zadnej podwyzki i zapowiedzieli ze jak niedostana podyzki to odejda z pracy
Niekoniecznie jednym ale liczby zbliżone czasem pomagaj a
2,4,5,7,9,12,20,23,24,28,29,32,33,35,42
dlatego wole podawac takie ciagi liczb w mini
dlatego wole podawac takie ciagi liczb w mini
Arczi dał zestWik i od razu pkt wlecisly
przepraszam za bledny tekst, cos sie znow pierniczy klawiatura podczas pisania
tu czzlowiek nie moze trafic tych 5/5 omni maja krocie i domagaja sie podwyzzek jeszcze, jesli by to odemnie zalezalo dałbym i m wszystkim wypowiedzenia w trybie natychmiastowym od zaraz zielona trawka
tu czzlowiek nie moze trafic tych 5/5 omni maja krocie i domagaja sie podwyzzek jeszcze, jesli by to odemnie zalezalo dałbym i m wszystkim wypowiedzenia w trybie natychmiastowym od zaraz zielona trawka
Angierski o to mi chodziło
Arczi masz do mini w kg???
wszystko ladnie brakuje jeszcze troche do tego finalnego zdarzenia
ja mam ten sam dylemat jak zagrac i kiedy zagrac
ja mam ten sam dylemat jak zagrac i kiedy zagrac
Angierski o to pytam do każdej gry...mm mini duży inne nie
Arczi ja już świetnie opanowałem sztuke nic nie robienia jak ci sołtysi wójtowie ..od 16 lutego siedzę w domu na wypowiedzeniu to chyba sobie poradzę na takim stanowisku Jeden się pożalił że mu 17.000 mało to ruszyła lawina .. nie zadowolonych a jak ktoś ma 1800 na miesiąc to na wszystko mu starcza
Angierski
Panoramawysyłasz z maszyny i odbierasz z maszynykilka lat temu brałem po 8 dużych ale były tańsze i 4 raz w miesiącu ale grałem tylko wtorek sobotateraz 2 ewentualnie 4
Islandorka ok, trzeba przynajmniej kilkanascie losowan zeby cos trafic
islandorka30,5 nie jeszcze nietypowalem nic i niewpisywalem bo niedawno wrocilem, ale podam troszke pozniej musze tam kuknac
Angierski nie ma sprawy podrzucaj naet. Kg
Arczi spoko
ja ci dam przepis na mini dzis
luke skywanker zaliczy smierc i dwie 8 mki
luke skywanker zaliczy smierc i dwie 8 mki
luke skywalker zaliczy dzis smierc i dwie 8 mki, no to wiemy co grac
ja cały czas slysze w tv ze bezrobocie spada i ze jest 173 tys wolnych miejsc pracy i niema rak do pracy, co miesiac mam wizyte w PUP dzis tez mialem i pytam tej babki tam jakie macie dlamnie propozycje pracy, bo od 5 lat juz tu do was przyjzdzam i nic nierobicie jeszcze zadnej oferty niedostalem, a babka mi odpowiada ze oni niemaja dlamnie zadnej pracy wiec pytam to po co wy tu jestescie wy tu nic nierobicie dla obywatela, oni mi kaza sobie samemu szukac, unich wazne jest to ze oni prace maja, dlamnie te posredniaki i agencje pracy to jest smiech na sali poprostu, bo ktos tu klamie z nich albo ci w tej TV ze pracy jest duzo albo ci w posredniaku, przecierz ja nieszukam pracy jako prezydent czy dyrektor jakiejs firmy
a w kolo mnie jest duzo zakladow na strefie ekonomicznej ale polakow sie nieprzyjmuje bo jest sezon na pracownikow z ukrainy, dla nich jest praca dla polakow niema tutaj
Arczibalik czemu nie jako prezydent.Bys sobie przemowienia sam pisal.Bys przemawial jak Fidel Castro po 6 godz.Masz do tego predyspozycje
megamocny tu bym sie niezgodzil co do ochrony to zalezy jaki jeszcze ochroniarz ja kiedys pracowalem w koncesjonowanej agencji ochrony naa stanowisku dyzurnego operacyjnego na stacji monitorujacej , pod soba mialem grupy interwencyjne i patrole , dowodcow obiektow i dopiero ochroniarzy a raczej inaczej dozorcow teraz zwanych, i zawsze jako ten dyzurny mialem ful do roboty nigdy niestalem na bacznosc tylko trzeba bylo tym caltym zespolem ludzi zarzadzac tez, z ludzmi zawsze wszystkimi zylem w zgodzie i szedlem im tez na reke, jak ktos np potrzebowal wolne to dostawal bez laski, teraz jest inaczej o wolnym moga tylko pomarzyc, odszedlem z tamtad bo byly slabe zarobki , przenioslem sie do innej firmy ale juz nie do ochrony, pisze dlatego duzo poniewaz zawsze pisalem notatki z roznych zdarzen, z roznych wlaman , czy to tez napadow, domnie nalezaly notatki sluzbowe ktore wedrowały do mojego szefostfa oraz sadu czy prokuratury wspolpracowalem tez i z policja, i tam wymagane bylo duzo pisania w takiej notatce i szczegulow, , ochroniarze ci ktorzy pracuja w bankach i ci w sklepie czyli tzw, pseudo ochroniarze to tak oni nic nie robia tylko stoja i obserwuja ludzi w sklepach i we wszystkich widza potencjalnych zaraz zlodzieji, na monitoringach i na odpowiedzialnych stanowiskach praca pracownika ochrony wyglada inaczej, ja mialem, obsluge i zabezpieczenie imprez masowych,centrale telefoniczna obslugiwalem organizowalem konwoje z kasa itd itd,praca non toper po 12 h, wraz ze swietami,non toper w stresie gdyby nie kasa tam zarabiana to bym do dzis tam pracowal niestety musialem sie przeniesc tam gdzie moglem wiecej zarobic,
Do jasnej ciasnej dajcie ludziom zasiłek stały a nie te 500 plus do ciasnej co to ma by
ja się pytam gdzie jest Sebastian?
3 163 792
Arczi.. Ty pewnie masz ten sam problem z zatrudnieniem jak niejaki Ferdynand K. Wrocław ul Cwiartki 3/4
Dla ludzi w waszym wykształceniem (a bardziej aspiracjami)nie ma w tym kraju roboty..
Arczi.. Ty pewnie masz ten sam problem z zatrudnieniem jak niejaki Ferdynand K. Wrocław ul Cwiartki 3/4
Dla ludzi w waszym wykształceniem (a bardziej aspiracjami)nie ma w tym kraju roboty..
na ochroniarza Arczi masz doświadczenie dobre i za minimalną na razie dasz rade i prace będziesz miął wydaje mi się że wybrzydzasz to nie to nie