Wpisy 3 161 533 – 3 161 632
3 marca 2018 16:39 → 3 marca 2018 17:25, 100 wpisów
doktor2p
arczibali to nie mój gatunek nie będę tego czytał ,
okej nieczytaj albo przeczytaj jesli chcesz i zanim sie wypowiesz tu omnie jak inni to zauwaz co ja pisze ,a nie oceniaj mnie jak tu inni to robia, ja nieciagne za komornikami wcale tylko pisze jak jest
ja wiem ze duzo pisze i ze moze to zle wyglada i niekazdy to chce tez i czytac ,niebede juz wam takich poematow tu pisal bo to nima sensu, i szkoda abyscie meczyli swoj wzrok tu sobie przezemnie,i na mojich wypowiedzach niektorych, bede se streszczal i pisal krucej bez obaw
arczibali to nie mój gatunek nie będę tego czytał ,
okej nieczytaj albo przeczytaj jesli chcesz i zanim sie wypowiesz tu omnie jak inni to zauwaz co ja pisze ,a nie oceniaj mnie jak tu inni to robia, ja nieciagne za komornikami wcale tylko pisze jak jest
ja wiem ze duzo pisze i ze moze to zle wyglada i niekazdy to chce tez i czytac ,niebede juz wam takich poematow tu pisal bo to nima sensu, i szkoda abyscie meczyli swoj wzrok tu sobie przezemnie,i na mojich wypowiedzach niektorych, bede se streszczal i pisal krucej bez obaw
3 161 520. Mulag 2018-03-03 (16:33) Krakus
Mają być kłótnie jesteśmy jedną wielką rodziną pokażcie mi rodzinie gdzie nie ma kłótni sporów w rodzinie ojciec z synem matka z córką maż z żoną ojciec z córką i syn z mamą
mulag tak jak mowisz
Mają być kłótnie jesteśmy jedną wielką rodziną pokażcie mi rodzinie gdzie nie ma kłótni sporów w rodzinie ojciec z synem matka z córką maż z żoną ojciec z córką i syn z mamą
mulag tak jak mowisz
Dr
Dr p.
Gdzie w lata...
Gdzieś...
Arczi ja potrafię mówić jak wszyscy bez wyjątku nie ważne kto na jakiej barykadzie
26*
A czemu ja
Ola
Zaraz
Rozmawiam
Małe a nie co...
Nie mam
Mulag to zadzwoń
To nie ja...
Nieeeee
mulag na czacie zaspiewasz??? jesteś mistrz
Idę do Dr niech mnie zbada
A, szkoda łez, każdego dotknie to też, to nie kres
Nie płacz więcej, moje serce ma spokój, nie znikaj
Nie płacz więcej, moje serce ma spokój, nie znikaj
3 161 563. islandorka30,5 2018-03-03 (16:47)
Nie mam znajdz se chłopa
Nie mam znajdz se chłopa
olala45
3 161 585. panoramix 2018-03-03 (16:56)
jak to co brąz
dziewczyny lubią brąz
jak to co brąz
dziewczyny lubią brąz
narazie 2 miejsce ... a norwegia 6 szkopki prowadza ale chyba dziś nasi wygrają !!!!!
you tube Ciało do ciała [takiego wała rmx] Disko Polo.wmv
3 161 507. doktor2p 2018-03-03 (16:28) Burkina Faso
Ola zresztą i tak tego nie będę czytał wole krotko i treściwie a książki i opowiadania to wieczorem
Ola zresztą i tak tego nie będę czytał wole krotko i treściwie a książki i opowiadania to wieczorem
bolek może piffoo
zaraz Kamil!!
Kamil Stoch
127,5
teraz szkopek
heee
słabo
słabo
jest szansa dokładnie !
3 161 546. Mulag 2018-03-03 (16:45) Krakus
Arczi ja potrafię mówić jak wszyscy bez wyjątku nie ważne kto na jakiej barykadzie
dobrrze wiem otym i wcale nie twierdze ze tak nie jest
dobrrze wiem otym i wcale nie twierdze ze tak nie jest