Wpisy 316 140 – 316 239
26 maja 2011 18:02 → 26 maja 2011 19:01, 100 wpisów
fredkaa nie mysl tak ja wychowuie 3 jestem ojczymem ale mysle ze mnie kochaja zawsze mi mówia tatusiu nigdy tato

kosmaty dobrze zapracowales ze ci tak mowia tatusiu a nie jestes ojcem
No dobrze ja Was muszę niestety ze smutkiem opuścić idę na trening i przyjdę jutro

szczerze...to najbardziej kocha mój dzeki ,,,,,,,,,,,,,pies ,sznaucer sredni 50kg lezy przymnie

Czy czasie podpisania umowy o zlecenie, odliczane są składki do emerytur.
Czy żeby być ''prawdziwym pracownikiem'' trzeba mieć umowę o prace ? 

bet5 tak trzeba miec umowę o pracę albo umowę o pracę tymaczasową..jak jest umowa zlecenie to zle sie na tym wychodzi no chyba że zarabiasz duzo duzo
na tym zleceniu

na tym zleceniuPoczytaj drobny druk... szczególnie o miejscu wykonywania zlecenia .
Załóżmy idę do pracy do zakładu produkcja opakowań, i teraz po 3 miesiącach powinienem dostać umowę o pracę, jako pracownik zarejestrowany i ubezpieczony itp. ? chyba dobrze jest poinformowany.
Załóżmy idę do pracy do zakładu produkcja opakowań, i teraz po 3 miesiącach powinienem dostać umowę o pracę, jako pracownik zarejestrowany i ubezpieczony itp. ? chyba dobrze jest poinformowany.

androneda piszesz o umowie o prace na czas okreslony ,lub nieokreslony
jbet jezeli była umowa o prace jest 
ale jezeli byla umowa-zlecenie jest kicha

ale jezeli byla umowa-zlecenie jest kicha
bet5 nie--wieprw dostakesz umowę na czas 1 miesiąca albo 3 i też ma status umowy ze składkami
andromada umowa-zlecenie ,,ty sie okreslasz za ile to wykonasz i zleceniodawce reszta guzik obchodzi
andromeda

andromedka, kliknąłem w twój profil, co to za forsa
. To real foto czy z google.pl 
. To real foto czy z google.pl 
Jeżeli ktoś lubi Tiesto. to polecam
Tiesto pres. Allure - Show Me The Way. dobry klimacik zrobił
Tiesto pres. Allure - Show Me The Way. dobry klimacik zrobił
kosmaty u nas wszystko mozliwe i wszystko przejdzie taki jest burdel
itu jest ciekawa sprawa aby otworzyc spółke wystarcza dwie osoby które wniosa wkład własny wartosci 11000 /moze teraz jest wyzszy/ dlaczego my niemozemy otworzyc t/s BIS????

. A andromeda