Wpisy 3 161 307 – 3 161 406
3 marca 2018 15:02 → 3 marca 2018 15:46, 100 wpisów
ciekawe co szybciej wygrana czy odszkodowanie chyba sam sobie odpowiem na to pytanie
3 161 303
nie wierzę.
ale jeli naprawdę
to "pełna permutacja" w odniesieniu do gry liczbowej -wyjasni.
nie wierzę.
ale jeli naprawdę
to "pełna permutacja" w odniesieniu do gry liczbowej -wyjasni.
Powiem wam jak byłem wiceministrem i zarabiałem 17 tyś ledwo mi do pierwszego starczało
3 161 311. takamama 2018-03-03 (15:04)
Jak tam milionerzy?
A dobrze jest
Jak tam milionerzy?
A dobrze jest
ale powiem wam że się pomyliłem brakowało mi do pierwszego mercedesa
3 161 300. Pikolo 2018-03-03 (14:59)
3 161 283. arczibalik73 2018-03-03 (14:50) Brzęszczykowice Polne
" uwarzam ze mozna trafic te nawet 10/10 i tez tylko trzeba kilka kuponow wyslac na kazde losowanie"
Można NAWET 10/10 jednym grając kuponem trafić.
przy szansie 10/20/80 i praktycznie żadnego znaczenia nie ma czy grasz jednym czy dziesięcioma kuponami. I możesz sobie te 10 kuponów do końca żywota swego słać i wcale nie musisz do nieba iśc bardziej bogaty . Nie wiem czy to ogarniasz.. ale tak jest.
pikolo wwierz mi ze to ogarne i wiem ze mozna trafic i 1 kuponem tylko trzeba miec szczescie, a mam takie pytanie do CIEBIE JAK I EMERYTKI 46 czy we wpisach o szkole i nauczycielach to bylo pod moim adresem ze duzo pisze imoze tez i z bledami, tez tak dla jasnosci chciałbym wiedziec, bo czytajac to roznie mozna sie do tego odniesc tez i roznie to mozna zrozumiec , dlatego chciałbym wiedziec czy to chodzilo omnie?
3 161 283. arczibalik73 2018-03-03 (14:50) Brzęszczykowice Polne
" uwarzam ze mozna trafic te nawet 10/10 i tez tylko trzeba kilka kuponow wyslac na kazde losowanie"
Można NAWET 10/10 jednym grając kuponem trafić.
przy szansie 10/20/80 i praktycznie żadnego znaczenia nie ma czy grasz jednym czy dziesięcioma kuponami. I możesz sobie te 10 kuponów do końca żywota swego słać i wcale nie musisz do nieba iśc bardziej bogaty . Nie wiem czy to ogarniasz.. ale tak jest.
pikolo wwierz mi ze to ogarne i wiem ze mozna trafic i 1 kuponem tylko trzeba miec szczescie, a mam takie pytanie do CIEBIE JAK I EMERYTKI 46 czy we wpisach o szkole i nauczycielach to bylo pod moim adresem ze duzo pisze imoze tez i z bledami, tez tak dla jasnosci chciałbym wiedziec, bo czytajac to roznie mozna sie do tego odniesc tez i roznie to mozna zrozumiec , dlatego chciałbym wiedziec czy to chodzilo omnie?
hi forsami
myśle arczi że nie do ciebie ale się mogę mylić chyba do tego no S
Wasze zdrowie i tego kto mi bonus dzisiaj sprzątnął
Mulaq-To i tak dobrze się rządziłeś-bo ja ok 21-wszego musiałem brać chwilówkę
Pikolocos w tym jest...bo co z tego ze trafie 5\10 na 4 multi...jak wysle z maszyny 2 nawet jak 0\10 to trace tylko zlotowkea jak ma cos wpasc to ...tylko szczescie i tyle
mulag ja tego niewiem do konca czy to bylo domnie czy nie, czy akurat chodzilo o sebastiana, tego niemoge powiedziec, jesli chodzi zas o sebastiana to mozna jego tez wpisy z tymi trafieniami traktowac z przymrozeniem oka, ze trafia czesto te 5/5 , jest chlopak mlody jeszcze wiadomo, ale tez i moze trafia dlaczego nie, ja mu tam zycze jak najlepiej niech gra i wgrywa, zreszta wszystkim tu zycze wysokich wygranych i nietylko 5/5 ale nawet tych 10/10
komornicy to szmaciarze , ja mam kase i mam też komornika( smieszna kwota 2500zł) który niechce mojej kasy , zrobił wpisy do księg wieczystych i myśli że uda mu się coś przejąc , trzymam parę tysięcy aby go zaskarżyć jak bedzie chciał coś przejąc
stać mnie na to żeby go zgnoić więc czekam na jego ruch
forsami ja już od południa pifkuje bo jutro wieczór do pracy
ja wczoraj winko ale nie wiem co się stało bo jak odstawiałem lampkę na ławie to się rozwaliła
Mulag chwilowka to lichwa malo powiedziane to jest firma gorzej niz zle, ja tam z takich badziew nie korzystam wcale wala mnie ich pozyczki lepiej niemiec czegos tam jak martwic sie skad tu im oddac i to jak najszybciej jak od nich cos pozyczysz, to sa oszusci ktorzy zeruja na biednych i potrzebujacych ludziach i nic wiecej
Nie czas pisać ale komornicy sądy dziwnie działały szkoda pisać ja akurat nie z komornikami ale z sądem sprawa cywilna z Kodeksu cywilnego też dziwna sprawa
jedno miasto sąd nie potrafi powołać dzieci spadkobiercy chore berety
1405. ...40 Co ty piszesz...do roboty idziesz .... jak ja wygram to mogę leżeć jedynie koło roboty... Milionerzy nie pracują jak masz wątpliwości to przeczytaj moje motto na moim profilu
Ja dziwie sie ze prowident czy bocian reklamuja w tvgdzie jest kur...kaczynski co dba o rodziny,dla niejednych to wyroka umow nikt nie czyta bo..za dlugiea tam klucz jak stracic wszystko
raz zarobić realnie nie musiał byś oglądać tych co cie denerwują i wiećej dla siebie dziwne podejście
Jak przeżyjesz Ełk i Orzysz to na wojsko. ...położysz w Ełku służyłem w Orzyszu byłem na wszystko......położyłem...
Mulag forsam chce przejść w końcu na emeryturę
No mam swoją firmę i zarabiam na siebie... Ja zawsze zarabiałem ok 5-6tys więc tyle wydawałem i bez roboty to było by po kasie już , trzeba pracować ... chyba że wygrasz 50-100 baniek wtedy już nie musisz ... kupujesz 100 mieszkań i z wynajmu żyjesz
Mulag bez obrazy jak tak ty to piszesz to moim zdaniem niemasz predyspozycji na Milionera chcesz tyrać jak muł za 1000złotych na miesiąc ...ok..twoja sprawa poto są marzenia i Lotto 3 Miliony
Forsami jak budowo i Orzysz przeżyjesz to na wszystko hj położysz
1405259_40 byle Nasze umiłowane nie zrobiło podatku katastralnego to mieszkania ciezko utrzymac
chodzi oto że ja już wiem o co chodzi masz być bogaty obracac gotówką a nie że raz zdobędziesz milona i se będziesz żył tak opcja ma nie być
Forsami tamte lata co minęły
mulag no jak włożysz kase do banku to też lipa ok 2% więc z 1200000 masz miesięcznie 2tys zł
Forsami ja mam znajomą która trafiła 6 w Lotto i twierdzi ze duże pieniądze psuja człowieka zainwestowała w szkołę nauki jazdy i sama tez zasuwa szkoli kursantów
musiałbyś wrzucić 12 milionów na konto wtedy z procentu masz 20tys. miesięcznie
Forsami jak bylo w wojsku lepiej niż tu
Ja wolał by pracę tylko nie za grosze i bym był bardziej szczęśliwy tylko nie za grosze i się wniej real;izował
grać jak najbardziej ale jak ktoś tylko na to się nastawia to to ... to smutne
ja sie tak zastanawiam dlaczego tak zle uwazacie o komornikach przecierz to sa tacy sami ludzie jak my, sa tacy jacy sa bo kazdy znich chce swoja prace wykonywac jak najlepiej i sie poprostu do tego nalezycie przyklada komornik wykonuje tzw sentencje i przykazanie sedziego, on niebierze sobie tego od dluznika dla siebie, on to stara sie odzyskac i pozniej jest licytacja danego przedmiotu,, i zapozniej to co uzyska idzie na splate danego zadluzenia, ja znam osobiscie kilku komornikow i niesa typem ludzi najgorszych, nie powiem sa tez starzy komornicy ktorzy chca zablysna w mediach i robia tez przekrety,niemowie ze nie, ale komornik nie robi niczego zlego, on tylko wykonuje tzw , niewdzieczny zawod ,
arczi.. bo to s***ysyny i debile są , 3 razy komornika skarżyłem i go wyratowali bo za to co zrobił już nie powinien być komornikiem więc to ***e ***ne złodzieje są
Forsami raz wojsku 2001 trafiłem 610 zł na przepustnice to była kasa
Arczi -nie masz o tym pojęcia
Pierwsze zajęcia idą na pokrycie czynności samego komornika
Pierwsze zajęcia idą na pokrycie czynności samego komornika
Znam jednego komornika to mój sąsiad ci co nie płacą kredytów idą na bruk
to z ciągnikiem to jest nic w porównaniu co tej pier,,dolec wyrabiał w moim przypadku więc nikt mi nie powie że to normalni ludzie są ... jest to wyciągnięcie kasy w białych rekawiczkach
ja bym nie mógł pracować tak nie nadaje się ryczał bym trzeba być twardy w tym zawodzie
Z alimentami gorzej sciagalnosc