Wpisy 316 102 – 316 201
26 maja 2011 17:47 → 26 maja 2011 18:39, 100 wpisów
darku jezeli piwo to małe z sokiem ale
chetnie wejdz na skype w profilu

chetnie wejdz na skype w profilu

o a to czemu to nie szkodzi taki malutki pączek 1 litr soku i jabłko
fredka kawa rozpuszczalna z,,,,,,,,,,,,
...........tradycyjna z..........
zapraszam
...........tradycyjna z..........
zapraszam
myslałam o jedzonku
łowiłam w dziecinstwie...tata chciał synka a dostał córkę, ale nie przejął sie tymteraz lubie jesc, łowiłam kiedys, myslę ze wciąż mogłoby to mnie relaksowac,
tata miał taklie podejscie...aniu antena...aniu...napraw...aniu...kolanko
Anno oczywiście masz rację ale naprawdę z szacunkiem do Twoich rodziców na pewno się cieszyli że urodziła im się córeczka taka mała fredkaa i są dumni że Cię mają a Ty dziś za to złóż mamie życzenia i czekaj na to samo od swojej pociechy
na pewno mnie lubią
...pociechy to ja miec juz nie bede...
szkoda
...pociechy to ja miec juz nie bede...
szkodaNo mówię i powiadam święta racja tu przyznam Ci rację co kobieta w domu kosmaty to sama radość pogada opieprzy i takie tam
każdy tata tylko do córci
Waldi rybka jest?Dariusz piwko zimne masz?
24-26

Waldi rybka jest?Dariusz piwko zimne masz?
24-26
fredkaa nie mysl tak ja wychowuie 3 jestem ojczymem ale mysle ze mnie kochaja zawsze mi mówia tatusiu nigdy tato

kosmaty dobrze zapracowales ze ci tak mowia tatusiu a nie jestes ojcem
No dobrze ja Was muszę niestety ze smutkiem opuścić idę na trening i przyjdę jutro

szczerze...to najbardziej kocha mój dzeki ,,,,,,,,,,,,,pies ,sznaucer sredni 50kg lezy przymnie

Czy czasie podpisania umowy o zlecenie, odliczane są składki do emerytur.
Czy żeby być ''prawdziwym pracownikiem'' trzeba mieć umowę o prace ? 

bet5 tak trzeba miec umowę o pracę albo umowę o pracę tymaczasową..jak jest umowa zlecenie to zle sie na tym wychodzi no chyba że zarabiasz duzo duzo
na tym zleceniu

na tym zleceniuPoczytaj drobny druk... szczególnie o miejscu wykonywania zlecenia .
Załóżmy idę do pracy do zakładu produkcja opakowań, i teraz po 3 miesiącach powinienem dostać umowę o pracę, jako pracownik zarejestrowany i ubezpieczony itp. ? chyba dobrze jest poinformowany.
Załóżmy idę do pracy do zakładu produkcja opakowań, i teraz po 3 miesiącach powinienem dostać umowę o pracę, jako pracownik zarejestrowany i ubezpieczony itp. ? chyba dobrze jest poinformowany.

androneda piszesz o umowie o prace na czas okreslony ,lub nieokreslony
jbet jezeli była umowa o prace jest 
ale jezeli byla umowa-zlecenie jest kicha

ale jezeli byla umowa-zlecenie jest kicha

proszę z sokiem

Darku

Dariusz co trenujesz?