Wpisy 3 160 392 – 3 160 491
2 marca 2018 22:15 → 2 marca 2018 23:59, 100 wpisów
Bolek też jestem w szoku. To czwórki pójdą na bogato
650 parę złoty za czwórkę słabiutko
Ja tam zaciecieram ręce na 5
Nooo!!! i pewniak jest>>>[76]
Z niepewnymi znacznie gorzej
Wszystkiego>4/10
Tylko muszę wysłać w końcu kupnik tymczasem uciekam spać,
Dobranoc wszystkim
Dobranoc wszystkim
Ja też określiłem kupony 4 Multi po analizie 10 losowańci Z tańca z gwiazdami mają tyle kasy ze grać nie musząTo nie nasza bajkaA kaczorek od czego jest?Od spania z wojewodą?Żenada
co tu by jutro wyślę..hm..napewno Mini ..Multi bo mam zwrot 5/10 za dziś Bonus jest trzeba go wychaczyć albo próbować..Lotto dzisiaj zagrałem dwa zakłady to mam na jutro pid te 3 Miliony i to by chyba było ...
na 14.00
52,69/8__28,58/16__32,70__37,46/59
__34,74/45__9,10/41__33,36__
43,63/45__7,61/68__20,30/76__
52,69/8__28,58/16__32,70__37,46/59
__34,74/45__9,10/41__33,36__
43,63/45__7,61/68__20,30/76__
Przestraszyli się popka i ładnie punktów dalion je i sra jak my tylko na kasie leży bardziej
Mam 12 liczb stałych do typowania.Wieczorem weszło z nich 7 liczb,a trafione tylko 4/5
Jocia
W multi.
W multi.
Szkoda.
Wyciśnij je jak cytrynępewniak 70 miał być dziś ale?coś poje..coś tam
Dobrej nocy.
Cześć
Co robicie ?
dumamy
Jak dziś sukcesy ?
Arczi
Nie ma co dumać tylko trzeba coś przygotować na jutro
Tomi
Zaraz sprawdzimy liczby
no zgadza sie zebastian trzeba jutro przywalic cs wMM LUB MINI Trzeba sos przytulic w mini jakas kasorke jak Mulatke niechca wpasc te liczby i bonusik niechce donikogo wpasc
Dobrze że jest Bonus
Bonusik chce wpaść tylko nikt nie może wcelować w 10/10
Arczi tak sobie myślę
Zaraz sprawdzę co mi dziś weszło a później Ci powiem
Tomi 4 Mulatki ?
ja tam duzo niepotrzebuje z jakies 200 baniek tylko na pole, zeby kupic i posazdic na nim czosneka potem zarobic na nim kokosy
Na czosnku kokosy ?
hey.... multi nie gralem wieczorem w mini 6 koszy jeden zakladzik z trafika mialem taki 02,07,10,13,16 trza cos na jutro wydumac
Gryks to miałeś niefarta
Byłeś blisko
Maszyneria tak Ci dała czy sam ?
Arab teraz mi to mówisz ?
ooo tak trudno co by tu na 14h napewno na 14h multi moze na 2 losowania sie zobaczy wieczorem jutro chyba lotto nie zagram wole mini
Mini to trudny przeciwnik
Forsami dobrej
Ja w mini będę grał bo się uparłem
Arab czekasz na 1 mln ?
Gryks trzon masz dobry ale dodatki słąbe
Gryks zaraz Ci skoryguje abyś wygrał
Willa. 1,5mln
Dobra fura 300.000
Wycieczki urlop 100.000
Potrzebuje 2mln
Dobra fura 300.000
Wycieczki urlop 100.000
Potrzebuje 2mln
Arab a co ja robię ?
Przykładam się ale to nie jest takie proste
Arab poza tym wyśmiewają się tu ze mnie widzisz to ?
Są tu takie wredne i zazdrosne typy które czekaja tylko na nasz potknięcia
Gryks jesteś ?
Arab można się nastawić na tasiemce ale ja tego nie lubię
dobrze sebastian M posprawdzaj soboe kuponiki, , tak z czosnku kokosy mozna zarobic ,kiedys w tv pokazywali taki felieton ze gosciu stracil wszystko co mial zostal mu tylko maly ogrudeczek i i kilka glowek czosnku posadzil ten czosnek w rzadku kazdy zabek oddzielnie i ppo okol miesiacu zebral tego czosnku 2 razy tyle ile gomial czosnek ten sprzedal komus tam za te pieniadze kudokupil wiecej pola. i dalej sadzil czosnek i zbieral teraz gosc juz ma wiecej pola i hektary czosnku sprzedaje na skale swiatowa, glownie tez i farmaceutyka tez od niego bierze do lekow,gosc duzo zarobil odkul sie dlatego my tak samo mozemy zrobic jak ten gosc z gra w mini lotto lub MULATKE wystarczy aby kazdy z nas tu na zielonej stronce podal jakas swoja czastke czyli liczbe jako ten jeden zabek czosnkui zebysmy zlozyli powiedzmy takie 5 zabkow razem czy 10zabkow w MM i wszyscy w danym dniu wyslali to samo, ciekawe co by wtedu by zrobil tesik jakby przynajmniej 10 osob tu ze stronki trafilo te 10z 100 liczb?proponuje tez kazdy taki zestaw po losowaniu zapisywac sobie gdzies ikombinowac tzw ukladu 10z10 wtedy mysle ze trafimy razem wszyscy w kazdej grze w ktora bedziemy grali
tylko glupcy sie wysmiewaja z innych, sebastian M nieprzejmuj sie takimi ludmi olej ich ,
tylko glupcy sie wysmiewaja z innych, sebastian M nieprzejmuj sie takimi ludmi olej ich ,
3 160 474. Sebastian_M 2018-03-02 (23:51)
Proste trafić 5/5
Proste trafić 5/5
Arczi Ty też się nimi nie przejmuj. Jest napisane w regulaminie żeby olewać Trole przeczytaj sobie
Za 2 minuty nowy dzień
Arczi znaleźć Ci wpisy Sebastianka jak wyśmiewa się z innych?
nazwiesz go głupcem?
nazwiesz go głupcem?
Arab tak myślę że pora na liczbę 4
Jedna minuta