Wpisy 3 159 941 – 3 160 040
2 marca 2018 17:06 → 2 marca 2018 18:43, 100 wpisów
.... "odwróci kotka ogonkiem a wtedy............
a wtedy, bedziesz miał Panie kojących i wielbiących Cię " przyjaciół " na czacie
a wtedy, bedziesz miał Panie kojących i wielbiących Cię " przyjaciół " na czacie
Yota ..o co chodzi ,,emi nerwa ..dala banujom do ciebie ..
Yota ..no dobrze rozumiem ..ale co tak dała banujom emi ..co tak robiom zwariujom dorosli człowiwek
Yota ,,ty dorosła ..bije ..emi tez bije ..to jest granica miejscowosc ..dlaczego tak
yota ..ty isc >>.do prawa dla reportera<<< ..emi pojedzie ...
Krzysiu, nie sądzę , nawiasem pisząc , to ,nie ogladam takich " sensacyjnych " programów
Yota ...jak jezeli nie trafisz sprawa dla reportera ..to sie nie przeprosic ..emi woli u ciebie wywaza twój drzwi ,,i bije ciągla ty na koncu ..mozesz zostac siniaki
--
http://humorek.com.pl/upload/images/large/2014/06/oberwal_ale_fotke_do_legitymacji_2013-09-25_19-25-07.jpg
--
--
http://humorek.com.pl/upload/images/large/2014/06/oberwal_ale_fotke_do_legitymacji_2013-09-25_19-25-07.jpg
--
siemka all .,..
Hej.... dawno tak nie miałem 5/8 6/9 4/9 dwa kosze na wieczór 4 mini własne dwa z trafił multi typne te same oprócz 10/10 na sucho no to do pracy papa
siemka wszystkim jeszcze raz ... jocia nie katuuuj 500k to nie miliony
odlicz wat podziel na 2 osoby i zostanie 500tys. po jakiś tam urlopach
i wydatkach spłatach rat itd...
oki puściłem małego systemika na mm ale liczb wam nie podam bo jak TS zbankrutuje to nie bedzie mi miał z czego wypłacić , więc wybaczcie
no znając moje szczeście to muszę te ponad 30 lat poczekać na następne 10/10 w mm
siema forsami
14.....40 stać Cię na system w Lotto albo Mini i wygrana w zasięgu ręki tu i teraz...
gram swoimi systemami
jak puszcze za ok 100 zł zwrot 20-30% + możliwośc wygranej, jak puszczam za 400 zł zwrot 50-60% + możliwośc wygranej , Kiedyś puściłem za ok 8 tys i wróciło się ... ale była możliwość wygranej ... niestety nie poszło
jak puszcze za ok 100 zł zwrot 20-30% + możliwośc wygranej, jak puszczam za 400 zł zwrot 50-60% + możliwośc wygranej , Kiedyś puściłem za ok 8 tys i wróciło się ... ale była możliwość wygranej ... niestety nie poszło
kiedyś puiściłem za 200 zł na chybił trafił i miałem ok 12 zł chyba więc lepiej samemu wybierac
tylko
mm
mm
za 8 tys puściłem na 14 losowań systemy i tylko zwrot był ... więc ciężko trafić ... jak by ktoś myślał że łatwo przy jakims tam większym budżecie
Nie będę tu Milionera pouczał ale na chybił trafił to wg.mnie szkoda grać lepiej jest przyjąć określoną strategie jakiś plan bo chybił to chybił tu żadnych liczbach sam nie decydujesz
przez to pisze że chybił trafił... według mnie to lepiej zgubić ta kase
efekt ten sam
140525940 Nie chwaląc się ale w tamtym roku miałem w Multi Multi 9/10 mam to w historii wysokich wygranych trafione 10 listopada 2017 mam to w stałych zestawach zapisane ale co ztego jak nie zagrałem brak kasy...
wiesz ja znam kogoś kto miał już 4 razy 5/6 w dużego po około 5tys -8tys i on puszczał wtedy moje liczby mm i trafił 10/10 a nigdy nie grał w mm więc szczęściu trzeba pomóc. Poprostu ja nie mam szcześcia a ktoś ma ... ale poniekąd mam heee
taki galimatias
tomi77 puściłem na 14 losowań kuponów za 8tys i miałem zwrot tylko +- 8tys... liczyłem na coś lepszego ale wyszło jak wyszło ... możesz wierzyć lub nie ... pisze o moich grach w mm i zaistniałych sytuacjach . i nie mam żadnych w tym celów aby coś ściemniać ani z tego pożytku , ani strat nie bedę miał ... wiedza jedynie dla chłonących takowej
Niemcy zaczną pozbywać się dieslizaleja nas smrodem ropyale my sami trujemy się dieslami bo już nimi jeździmywybierajcie benzynę
Forsami ja już po pizzy... gril dziś odpada bo za zimno a leszek za leszkiem pęka , a w niedzxiele wieczór do pracy mnożyć to co zostało z 500k żeby na grila wiossennego zarobić
13krzysio33
Co Ty piszesz ? Przecież nie banuję Joci,ani nie chcę do niej jechać i wyważać drzwi.
Co Ty piszesz ? Przecież nie banuję Joci,ani nie chcę do niej jechać i wyważać drzwi.
tomi77 ja jeżdzę evo 300+ ps mam za to 500- przy spotkaniu z niebieskimi .... ale benzyna shell v-power
tylko mm
grać ciągle za jakiś tam ustalony budżet ... zanim wygrałem grałem grałem za ok 500 zł ... znaczy się tyle traciłem z wynagrodzenia ale obracałem ok 1500zł zapewne miesięcxznie przez ponad 2 lata ciągle
zarabiałem 5k więc ok 10%
5 -15 losowań i zmiana systemu
czasem 2-6 razy i zmiana
system za 42-52 zł na jedno losowanie
darmowe w necie można znaleźć więc nie sprzedaje
nie chce reklamować bo nie wiem czu moge4 nA multipaslko
cze olala 45
ale każdy wie chyba gdzie można znależć 10/17 liczb
strona pewniakiKROPKApl to nie konkurtencja forum multipasko ponieaż tam chyba nikt nie moderuje więc podam że tam jest 17/10 i z tego korzystałem i zmieniałem tylko liczby ... no i rozpisywałem ...NIEKTÓRE MAJĄ BŁEDY WIĘC ZWRÓCCIE uwagę na to
trafiłem 14 liczb z 17 i była 1 10/10 więc nie jest to łatwe
chyba 5 x 9/10 rezsta to 8/10 wiec się uzbierało
mi już nie zależy już tak strasznie na wygranej choć powiem że jednak nie do końca to prawda jeszcze ale z pewnością każdego roku tak będzie, granie dla przyjemności dla zabawy raczej małymi stawkami jeden zakładzik już mi przeszło dawniej byłem na palony teraz już wiem jak działa system i jaka jest możliwość wygranej
140 tu masz racjęza 5 zł to 50 lat można grać i chu... mieć w beczcelepszy system na kilkanaście liczbnie grałem nigdy systemem
mulag forsmi olala itd... itd... itd ... wszyscu z multipasko.pl ja słuze informacją którą nabyłem