Wpisy 3 156 827 – 3 156 926
28 lutego 2018 21:03 → 28 lutego 2018 21:35, 100 wpisów
Idę ale nie do Fioletowej bo już zamknięta
Puszczę na stacji Benz
Czyli na Benzynacji
No dobrze moi mili idę w takim razie na Fioletową Benzynację
robimy popkorn i siadamy wygodnie w fotelu bedziemy Wam kibicować
Jakwygram dziś 5/5 w Mulatkę to stawiam
sebastian m, nie jestem pewny ich do konca ale gdybym dzis cos wysylal na 21 w mini to zapewne bym je wszystkie skresli rozpisujac je na 5/5 nie inaczej ,nie gram systemem, to pozostawiam dla tych juz potentatow finansowych ktorzy niemaja gdzie kasy wyrzucic ja gram tylko 5/5
e
e
W Mini oczywiście nie w Mulatkę
Cześć wszystkim
Arczi no nareszcie
Arczi no nareszcie
Fioletową a co tam napisane to powiem jak wrócę bo nie pamiętam
Agdzia
Agdzia spóźniłaś się ale to nie szkodzi
Jesteś w potencjalnym klubie wygrywających
Idę już bo nie zdążę i będę gryzł paznokcie
Zaraz wracam
ubierz czapkę szalik rękawiczki i maskę antysmogową nie ma co ryzykować czadu smogowego i mrozu dziadka mroza
PrzeprAszam
Mulag jeśli o mnie chodzi czadu dość na dziś. Paskudny dzień pod każdym względem
Panoramix akurat kupon mam
agdzia1993 witaj
Gorzej z tym czy trafny
Najpierw pobudka cały dom zadymiony miał i trociny się zatlily. Dobrze,że mąż wolne miał bo my byśmy się chyba nie obudzili. Teraz mała płaczę wymiotuje, gorączkuje pewnie oskrzela bo charczy jak nie wiem jutro lekarz.
Olala z tą twardą to u mnie ciężko
agdzia1993 dostałem bana i za niby spamowanie na czacie wtedy co pisalem o awarji komputera a raczej w nim klawiatury ale juz jesyem z powrotem, i to jest najwazniejsze teraz dlamnie byc tu z wami wszystkimi i grac w gry liczbowe
Może jest Tego paskudztwa jutro zobaczymy chyba,że będzie fatalnie to na pogotowie chociaż w ten mróz wielki wolałabym jej nie brać nigdzie.
No to czas na
No to czas na
Zasnęła mi na rękach i tak śpi czopa dostała zobaczymy jak będzie wyglądać noc. Swoją drogą robię jej inhalacje
Jak charczy to oskrzela,tez tak mialem...3 lata temu...i antybiotykbralem od dzieci bo...mniej szkodliwy zaspmiast docsycylinum
Kto to dziś miał w mini wygrać?
Tomi tak mi się wydaję właśnie
Grajus a wpisales się na listę oczekujących?
Ja planowałam wczoraj, ale nie wyszło.
Tutaj przy obecnych
Grajus
agdzia1993 jesli z dziec kiem bedzie cos nie tak nie zastanawiaj sie ani min uty tylko odrazu wzywaj pogotowie nie lekcewarz tego bo zdrowie dziecka jest najwazniejsze niema co czekac do rana, tylko odrazu dzialac
Ola... wychodzi na to,że się oddalam od wygranej k...a pogubiłem się
wieczorowo
przed chwilą wróciłem księżyc świeci , prawie pełnia , wilki wyją , wiosny nie widać
przed chwilą wróciłem księżyc świeci , prawie pełnia , wilki wyją , wiosny nie widać
Arczi wiem wiem i będę czuwać i pewnie nie będę spać żeby ją kontrolować
Kędzior
Wiosna a co to jest?
Wiosna a co to jest?
Jak to mówią małe dzieci nie dają spać, duże nie dają żyć
dzidzius? grajus86 a w regulaminie podaja ze musisz miec 18 lat abus mogl tu sie zarejstrowac wiec dlaczego jestes dzidzius ? niewiedzialem ze w wiek 18 lat to jest dzidzius
Jagusia
Pan mówię tylko ,że tak się utarło
Pan mówię tylko ,że tak się utarło
Pisz dużo to też będziesz diamentowy ale po kolei
grajus86 ale graju 86 prosze bez obrazy z mojej strony