Wpisy 31 561 – 31 660
4 listopada 2008 10:42 → 4 listopada 2008 22:38, 100 wpisów
Co do zysku... I tak wiecej przepuszczam na mecze! Nie wazne,czy obstawie 3,4 10 meczy... Zawsze JEDEN na kuponie,nie wejdzie!:-))) Pozdrawiam!
No i o to chodzi,żeby tak se jak ty Maksiu trafnąć besstresowo i zawodowo, może to być sposobem dla niektórych zielonych jak mysia-pisia, która szuka cotygodniewego zarobku na multku w wysokościach 150-200 zeta. Mysia-pisiu,jeśli jeszcze nas słuchasz to grajjak Maksio, bo łon chyba nie bajeruje i to może być realne, o ile natrafisz na te liczby które w przeciongu 15 lub 16 losowań wpadnom. Bo inaszej popłyniesz z progresją i nici z zarobku..Pozostanie tylko kredyt z banku, jak ci dadzom..
MAKSIU78 tak w twoim opisie gry nie ma mozliwosci przegrania to prawda,i gram tak samo ale czasem odstepuje od metody gry na liczbe ktorej nie ma 15-18 losowan a zagram jak jej nie ma 8-10 razy i na ogol mam wpadke,ale to tylko przec nie zachowanie dyscypliny gry ktora ja widze ty posiadasz .Gratuluje i zycze ci dalszych wygranych,i musze sobie zalozyc taka dyscypline jaka ty masz,moze rzadziej a za wiecej i na to samo wyjdzie a jest pewniejsze.Pozdrawiam
Nie 15-16 !!!
Ale od 20-tu nietrafien!
Padnie najwyzej za 25 razem
I podwajam stawke.
Na dzien 3.11 liczba 16 nie padła 15-ty raz,wiec polecam zagrac w sobote,gdyby do tego czasu nie padła. To tyle w tym temacie. :-) A jestem tu,by czegos nowego sie dowiedziec,o jakis sprawdzonych sposobach,by POMOC szczesciu. Podkreslam POMOC,bo nie istnieje SAMOGRAJ. "Kura znosząca złote jajka" istnieje tylko w bajkach. :-)
Ale od 20-tu nietrafien!
Padnie najwyzej za 25 razem
I podwajam stawke.
Na dzien 3.11 liczba 16 nie padła 15-ty raz,wiec polecam zagrac w sobote,gdyby do tego czasu nie padła. To tyle w tym temacie. :-) A jestem tu,by czegos nowego sie dowiedziec,o jakis sprawdzonych sposobach,by POMOC szczesciu. Podkreslam POMOC,bo nie istnieje SAMOGRAJ. "Kura znosząca złote jajka" istnieje tylko w bajkach. :-)
Mam pare krokow do Fortuny,wiec nie mam prawa odpuscic! :-)
No chyba,ze braknie gotowki... :-)))
W ML gram tez na "czuja" czasem wpadnie,czasem nie...
Np.wczoraj padła 20 i 22.
Wiec zagram dzis na 21.
CZASAMI tez sie sprawdza. :-)
No chyba,ze braknie gotowki... :-)))
W ML gram tez na "czuja" czasem wpadnie,czasem nie...
Np.wczoraj padła 20 i 22.
Wiec zagram dzis na 21.
CZASAMI tez sie sprawdza. :-)
Maksiu78, ale pszeciesz jest i tak, że np kiedyś liczba "52", nie wystempowała pszes 55 losowań, a zatem jeśli nawet zacznie siem jom grać od 25 dni niewystopienia, to i tak czeba 30 losowań by jom trafić, a my nie damy rady bo czeba by chyba wtedy ze 200000 mnieć aby siem łodegrać I co wtedy robić drogi Maksiu?, Chyba lepi wcześniej zrezygmować jak pisze wielce szanowany kogucik, i nie być tak kosekfentnym aż do końca. Co ty na to?
P.S Maksiu78, a na jakiej podstwie, jeśli mogem wiedzieć, typnełeś tom liczbe "21", bo ja sprawdziłem wahadełkiem i mni łona nie wyszła, a ty czego użyłeś do jej wytyypowwania. Noapisz..
Dzis lub pojutzrze ktos wygral padne szostke w DL np; krakow,warszawa,poznan itd?
BIDULINKO czasem czlowieka tak zacmi ze nie podejmie krokow wczesniej i brnie dalej w odchlan,ja tak zabrnolem z 50 choc gdybym zagral jeszcze 2 dni to wyszla.Wiec albo za wczasu sie wycofac 10-12-13 prog albo grac do skutku,u mnie skutek byl negatywany ale jest juz dobrze ale jeszcze to musi potrawac,trudno,madry Polak po szkodzie,ale zapewniam cie kazda z tych 4 wpadek nauczyla mnie wielu rzeczy,i coraz mniej czlowiek popelnia bledow.Jak sie sparzysz to na zimnie dmuchasz.Najwarzniejsze ze ogolny bilans jest dodatni.Pozdrawiam
Maksiu78, czy mam rozumnieć,że co wygrasz, w cienżkim trudzie w Fortunie , to tracisz na meczach, bo piszesz, że zawsze ci jeden nie wchodzi, bo jeśli tak to gotów jeztem ci łuwierzyć, bo ja tak grałem przez cały rok i było podobnie, chyba tylko ze 3 razy wygrałem jakeś drobne wygrana w maeczach. Lepi nie grać w to , bo to szajs, ale z opowieści graczy to, wynika, że wygrywajom nawetpo 70 tysia, ale ciekawe ile musieli najpierw przeegrać?
W Multika,w Fortunie gram od wiosny br. i wg,mnie,od tego czasu rekord wynosi 25 razy.
Nie wiem,moze i jakas tam liczba nie padla 55 razy... Ja gram swoje i nie narzekam. Co do piłki nożnej... Gram juz pare lat,a ze kibicuje swojej ukochanej GieKSie,to jest to juz powiazane z bukmacherka. ;-) Czasem do przodu,czasem w plecy (a nawet czesciej )... Ale adrenalina,oglądając "na żywo",czy przed TV,jakis mecz,(licząć,że wpadnie akurat DOKŁADNIE ten wynik,ktory obstawiłem)robi swoje i od tego NA PEWNO jestem uzalezniony. :-)
Nie wiem,moze i jakas tam liczba nie padla 55 razy... Ja gram swoje i nie narzekam. Co do piłki nożnej... Gram juz pare lat,a ze kibicuje swojej ukochanej GieKSie,to jest to juz powiazane z bukmacherka. ;-) Czasem do przodu,czasem w plecy (a nawet czesciej )... Ale adrenalina,oglądając "na żywo",czy przed TV,jakis mecz,(licząć,że wpadnie akurat DOKŁADNIE ten wynik,ktory obstawiłem)robi swoje i od tego NA PEWNO jestem uzalezniony. :-)
Hmm...Biedulino! Zasiałaśwe mnie nie pewność! :-)
Wiec mam pytanie do graczy w ML.
Czy wie ktos,jaki był rekord,niewylosowania jakieś liczby w ML?
Wg.mnie,25.
ALe ogolnie,w całej historii ML?
Tylko prosze nie wysyłac mnie "wejdz sobie na www..."itp. :-)
Jesli ktos wie,to prosze o odpowiedz.
Wiec mam pytanie do graczy w ML.
Czy wie ktos,jaki był rekord,niewylosowania jakieś liczby w ML?
Wg.mnie,25.
ALe ogolnie,w całej historii ML?
Tylko prosze nie wysyłac mnie "wejdz sobie na www..."itp. :-)
Jesli ktos wie,to prosze o odpowiedz.
Witam
Podaje przerwy od 30
Liczba:
11.47-30razy
52-31razy
39,45-32razy
49,62-33razy
42,50,58-34razy
25-35razy
59,79-36razy
51,54-37razy
8-38razy
80-40razy
55-52razy
Tak się to ma w historii lotka.
Pozdrawiam
Podaje przerwy od 30
Liczba:
11.47-30razy
52-31razy
39,45-32razy
49,62-33razy
42,50,58-34razy
25-35razy
59,79-36razy
51,54-37razy
8-38razy
80-40razy
55-52razy
Tak się to ma w historii lotka.
Pozdrawiam
tak, Maksiu78, liczb, które opierały się dłużej niż 25 losowań jest cała masa i nie wszystkie tu przedstawił miolon, szkoda ze przez to będziesz mniał obniżone poczucie pewnosci , ale trudnoa sie mowi uchacha, lepiej na zimne dmuchać niż się sparzyć wrzątkiem Cego ci nie życze..
Widzisz ja tylko chciałam pomoc..
Widzisz ja tylko chciałam pomoc..
P.S. Maksiu, jak chcesz poczuć adrenaline to "skocz na linę" to jesty na bungie, ewentualnie wykonaj skok na spadochronie z 5000 metrów opóźnionym otwarciem. Brdzo emocjoonujace przeżycie i adrenaliny masz zapas na kilka dni, a potem znowu skacesz i o to chodzi, a numerki to już przeżytek..
DZIĘKUJE! :-)
jak ognia,to bede unikał liczby 55 ! :-)))
Hmmm...
Czyli wygrywałen na farcie! :-)
Wiec mam jeszcze jedna prosbe.
Wie ktos,kiedy ostatnio,nie padła jakas liczba ponad 30 razy?
ps. Ale musicie przyznać,ze jest w tym jakiś sens,te moje granie,w Ml. Tylko musze pamiętać,że 25,to jednak nie rekord! :-)))
jak ognia,to bede unikał liczby 55 ! :-)))
Hmmm...
Czyli wygrywałen na farcie! :-)
Wiec mam jeszcze jedna prosbe.
Wie ktos,kiedy ostatnio,nie padła jakas liczba ponad 30 razy?
ps. Ale musicie przyznać,ze jest w tym jakiś sens,te moje granie,w Ml. Tylko musze pamiętać,że 25,to jednak nie rekord! :-)))
Biedulina-wystarczy mi,ze odwiedzam stadion na Bukowej (patrz ost.macz z Jastrzebiem)
Na brak adrenaliny nie narzekam. I z gory dziekuje Ci za Twoje genialne rady.
Mała prośba-już sie nie wysilaj.:-)
Na brak adrenaliny nie narzekam. I z gory dziekuje Ci za Twoje genialne rady.
Mała prośba-już sie nie wysilaj.:-)
Witam
Na dzień dzisiejszy nie ma takiej liczby.Najdłużej czeka liczba 16-16 dni.
Pozdrawiam
Na dzień dzisiejszy nie ma takiej liczby.Najdłużej czeka liczba 16-16 dni.
Pozdrawiam
Dobrze Maksiu, już się nie bendem wysilał bo widzęm,że jesteś jeszcze bardzo zielony i za dużo wysiłku trzeba by było włożyc zebyś chłopcz ezrozumiał, że nie wygrasz nigdy. Jeśli ciem to zadowoli to na koniec dodam , może sięm to innym przyda, że w ostatnim roku rekord ma "2", bo nie wystompiła aż 27 razy, a ty graj mMaksiu, i niech ci adrenalinka podskakuje. UFFF. KOniec pogadanki..
"Skocz na linę"... :-(
Chce tu sie dowiedzieć czegoś,na temat grania w Lotto,a Ty mi wyjeżdzasz z jakimis tekstami...
Chcesz sie podzielic swoja wiedza na temat grania,prosze bardzo!
Chętnie przeczytam,bo człowiek uczy sie całe życie.
Ale na rady,na tematy poza graniem,to zachowaj sobie dla kogoś innego.
Wiosna'98 Glinik
Chce tu sie dowiedzieć czegoś,na temat grania w Lotto,a Ty mi wyjeżdzasz z jakimis tekstami...
Chcesz sie podzielic swoja wiedza na temat grania,prosze bardzo!
Chętnie przeczytam,bo człowiek uczy sie całe życie.
Ale na rady,na tematy poza graniem,to zachowaj sobie dla kogoś innego.
Wiosna'98 Glinik
Biedulino-wysilił to sie MLOIN,piszac jakie liczby nie padły (za co jeszcze raz dziekuje). A Ty tylko zrzędzisz i krytykujesz. "bendem-nie bendem" :-p
milon, racz zauważyć że w tym roku liczba "16" miała już przerwem aż 23 razy, a poza tym "44"- przerwa 24 razy
"77"-23 razy
27,61,74-22 razy,
To wszysko było poza granicznym progiem według wielce szanowanego kogucika, który nie jest w tych sprawach tak zielony jak inni niedoświadczeni niepowodzeniami graczzzzze. To tyle Pozdr.
"77"-23 razy
27,61,74-22 razy,
To wszysko było poza granicznym progiem według wielce szanowanego kogucika, który nie jest w tych sprawach tak zielony jak inni niedoświadczeni niepowodzeniami graczzzzze. To tyle Pozdr.
To wszystko wiem.Moim celem było udzielenie tylko odpowiedzi na pytanie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Widzisz ,że i ja się wysiliłem i cuś podałem i na pewno nie z błędem, a nie o ortografie tu chodzi, bo ja piszę bardzo szybko i nie zwracam uwagi na błedy bo teraz właśnie o szybkośc nmnie chodzi w pisaniu a nie o ortografię , którą nmam opanowaną per fekt.O.KI.
Tekst za glupoty piszesz slowy na temat tylko pisz 6 liczb,a nie tekst.Pojutrze skad wygrasz szostka w DL w Polsce?
Biedulina, a jeśli Ty byś określiła swoją orientację, to może znalazło by się miejsce na grządce koło mnie.:D Widzę biedulo, że strasznie przejęłaś/przejąłeś się moimi radami aby nauczyć się języka ludzkiego i przywdziałeś zgrzebne szaty aby odpokutować swoje grzechy w poprzednim wcieleniu.:D
Wpis 31553:"Ten sposób gry jest dobry do całkowitego zgołaszenia. Jak nie wierzysz to zapytaj siem drogi Maksiu kogucika: ile razy był już zgołaszonym"..
31577."Widzisz ja tylko chciałAm pomoc"..
31584."Dobrze Maksiu, już się nie bendem wysilAŁ "
Aż się biedaku spociłeś z wysiłku żeby narobić tyle błędów, ale zapomniałeś żeby pisać jako ONA i raz jesteś NIĄ a raz NIM.
Kamuflasz siem nie udał:D
Racz zauważyć, że biedule nie nie używają takich zwrotów jak "racz zauważyć"..
Ale ucz się edziu, ucz języka ludzkiego, niekoniecznie z błędami stylistycznymi i ortograficznymi.:DD
Wpis 31553:"Ten sposób gry jest dobry do całkowitego zgołaszenia. Jak nie wierzysz to zapytaj siem drogi Maksiu kogucika: ile razy był już zgołaszonym"..
31577."Widzisz ja tylko chciałAm pomoc"..
31584."Dobrze Maksiu, już się nie bendem wysilAŁ "
Aż się biedaku spociłeś z wysiłku żeby narobić tyle błędów, ale zapomniałeś żeby pisać jako ONA i raz jesteś NIĄ a raz NIM.
Kamuflasz siem nie udał:D
Racz zauważyć, że biedule nie nie używają takich zwrotów jak "racz zauważyć"..
Ale ucz się edziu, ucz języka ludzkiego, niekoniecznie z błędami stylistycznymi i ortograficznymi.:DD
MAKSIU78 czy nie widzisz ze to ten ktorego Pasko zbanowal i wczoraj jako PIESIO wystepowal dzis jako BIDULINA to ten bezrobotny naukowiec metodysta az smierdzi na odolegosc.Wszystko bedzie krytykowal tylko piony i poziomy sa skuteczne.Taki czlowiek wiec juz nie ma co w duskusje z nim wchodzic bo on szuka zaczepiki DROGI PASKO zainteresuj sie tymi wszystkimi nikami bo jak nic to ten sam fermenciaz jest co bylo czuc odrazu na odleglosc.Pozdrawiam
Tych bzdetow tego klona nie mozna czytac,a czas jego sie skonczyl a on nie chce odejsc z tego czatu brak ambicji!!!!!!!!!!!!!!wstyd
Koguciku, znajdź sobie w necie wiersz A. Mickiewicza "Strzyżone-golone". Przeczytaj go uważnie , przymruż oko i zastanów się jaką sytuacje Ci ten wiersz przypomina???:D
P.S. A Seler wyskakuje ze swej grządki i pędzi się przewietrzyć!
P.S. A Seler wyskakuje ze swej grządki i pędzi się przewietrzyć!
Żałosne...
No coz...
Ważne,ze jest tu pare osob,ktorzy na prawde cos wiedza i chcą sie tym podzielic.
Dzieki!
No coz...
Ważne,ze jest tu pare osob,ktorzy na prawde cos wiedza i chcą sie tym podzielic.
Dzieki!
Jako,że jestem tu nowy,mam pytanie i licze na odpowiedz:
w jaki sposob podpieracie swoje typy?
Programami?
Systemami?
W jakim procencie są one skuteczne?
Pytam powaznie.
Na razie,dzieki tej stronie,wiem,że i 0 razy moze liczba w ML nie pasc. :-(
w jaki sposob podpieracie swoje typy?
Programami?
Systemami?
W jakim procencie są one skuteczne?
Pytam powaznie.
Na razie,dzieki tej stronie,wiem,że i 0 razy moze liczba w ML nie pasc. :-(
PS> Co do postu 31587-to i tak miałem racje! :-p
Gorna granica,to 24
Wiec na razie gram swoim sposobem.
Gorna granica,to 24
Wiec na razie gram swoim sposobem.
SZANOWNY PASKO my kulkowicze zwracamy sie do ciebie z prosba abys cos zrobil zeby ten ktoremu pozostawiles jeszcze prawo pisania na forum a przybierajacy rozne niki jak : PIESIO,BIDULINA i nie wiadomo jak jeszcze sie nam moze ukazac.Nie miej do mnie pretensji ze bede w stosunku do tego zboczenca zakochanego we mnie ordynarny,bo to patologiczny przypadek,a potem ta bidulina sie bedzie tobie skarzyc jak to kogut obrazil wszystkich bo zawsze sie zaslania innymi tchurz jeden PODEJMIJ STANOWCZE KROKI W TYM TEMACIE.Bardzo cie o to prosimy,w koncu chyba troche mamy cos do powiedzenia a ty zrob to o co cie bardzo prosimy.Pamietaj ze nerwy moga pucic i wtedy zachowam sie jak ostatni cham,i wtedy nie miej do mnie pretensji.Pozdrawiam
Ale jaja. Ta kumulacja 25 milionów jest niezależna od wprowadzanego od 4 listopada mechanizmu powiększania puli o dodatkowe pieniądze, gdy cztery razy z rzędu nie padnie „szóstka”. To wolę nie wiedzieć jaka kwota byłaby z tym mechanizmem :)
Według wpisu Pasko nr 31478, wasz ulubieniec edi8, ma w dalszym ciągu możliwość pisania na FORUM pod swoim nickiem, a skoro tego nie robi, to widocznie uznał, że już mu to zbrzydło I to tyle w tym temacie........
Pawcio - a na czym polega ten mechanizm?? Może po prostu na tym, aby ludzie uwierzyli, że kumulacja będzie większa = więcej ludzi pójdzie do kolektur i faktycznie będzie większa :)))
A tak na poważnie to jakie są wasze propozycje na dziś w DL?
MADRA SOWO moze masz racje ale nie do konca,poniewarz PASKO pozostawil mu mozliwosc pisania na forum to ja z forum zrezygnowalem majac nadzieje ze nasze drogi sie nie zejda,niestety milosc i podziw dla kogucika jest tak wielki ze juz on nie wytrzymyje i choc raz z komputera znajdujacego sie na uczelni w dziale archiwa probuje pod innymi nikami,sie do mnie odezwac.No coz mlosc ma wiele obliczy a jeszcze bez wzajemnosci boli podwojnie.Pozdrawiam
Pasko - ale dziwne, że z ostatniej kumulacji, która wynosiła 13 milionów jest nagle 25 milionów i nigdy tak nie było skoro jeszcze TS nie dał do puli swojej kasy.
A no rzeczywiście. No to pula skoczyła o 10mln co jest dziwne chyba, że ludzie grali na maxxxxxxa i władowali wyjątkowo dużo kasiory bo powinno być gdzieś tak z 21mln wg. moich obliczeń patrząc na poprzednie takie sytuacje.
stałam 40minut w kolekturze po miliony,istne szaleństwo!!!
ludziska aż ręce zacierali na magiczną kwotę25milionów
coś mi mówi że dzisiejszy dzień należy do mnie i 6 będzie moja
ludziska aż ręce zacierali na magiczną kwotę25milionów
coś mi mówi że dzisiejszy dzień należy do mnie i 6 będzie moja
W nocy przychodzi nadzieja na lepsze jutro. Powodzenia wszystkim kulkowiczom .
A ja zastanawiam sie nad jednym: Ile nalezalo by wyslac kuponow na 12 skreslen zeby zawrzec wszystkie mozliwe kombinacje i czy kumulacja pokryla by te koszty dajac jeszcze zysk z 5 melonikow.
a ja wychodzę dziś z autobusu,patrze a tu "moja" kolektura zamknieta. wydaje mi się że to jakis znak np że dziś nie bedzię szóstki. Pozdrawiam!
WEDŁUG MNIE DZIŚ W DLNIKT NIE TRAFI 6/6 I NA CZWARTKOWE LOSOWENIE PULA OSIĄGNIE OK.40MLN. CZY KTOS MA PODOBNE ZDANIE?!
tak.Pod warunkiem ze kumulacje sa sterowane bo w innym przypadku to jest bardzo,bardzo,bardzo mało prawdopodobne
pierona jeszcze nima losowania a strona juz padła z lotto ale beda emaocjie jak dzisioj nie padnie 6 ale napewno bydzie za dużo ludzi gro jo wom godom padna 2 szóstki a jo typuja jako hanys pieronowy oto pieronskie dobre numery 25 27 31 34 46 47 ale jazdaaaaaaaaaaaaaaaa huraaaaaaaaaaaaaaaaa pijaaaaaaaaaaaaaaaaaa juzzzzzzzzzzzzzz
nie wiem jak oni to robia ale dziwie sie ze do tej pory "NIK" sie tym nie zainteresował bo w necie az huczy na temat manipulacji.
ŚWIEZY ŁATWO TO ZROBIĆ MYŚLALEM ŻE TO TRUDNE ALE POGADAŁEM Z OSOBA CO JEST Z ZAWODU AUTOROBOTYKIEM I MI WYJAŚNIŁ JAK TO MOZNA ZROBIĆ
WITAM HANYSA PIERONOWEGO!WEDŁUG MNIE DZIŚ SZÓSTKI NIKT NIE TRAFI!!! POZDROWIENIA Z MAZUR
ŚWIEŻY JUŻ OD PARU DNI TWIERDZE ŻE DZIS NIKT NIE TRAFI 6/6 A KOLEJNA KUMULACJA TO OK 40 MLN
Kolektorka dzis rowniez podejrzewala,ze nie bedzie"szostki" i pula sie powiekszy
padna 2 szostki powodzenia
Czyzby szykowała sie rekodowa wygrana!!! w końcu juz 4 lata minelo.
pewniaki to 2 ,36 czyli sie powtorza 2 cyferki
niemam nic przeciwko chetnie sie podziele
Ciekawe kto oprócz mnie trafi 6...
MASZ STRONE WWW? SZUKASZ DOBREJ REKLAMY?
Wejdz:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=475483302
Wejdz:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=475483302
juz juz trefił pierona
Ten kto myśli, że edi8 może tu występować pod innymi nickami to się bardzo myli. Dokonałem bowiem ogólnej blokady wejścia na stronę multipasko, a nie wpisywania się na chacie. Jeśli więc edi8 otworzyłby stronę multipasko, to mógłby pisać pod swoim normalnym nickiem i nie zmieniać na jakieś PIESIE.
niestety nie mam nic idę spać nieutulona w żalu,myślę że będzie jedna 6.
thx, wiem, ale przez skórę czuję że będzie to mizerna wypłata. stawiam na jedną z tez Paśka, że super extra kumulacja odbędzie się kosztem wygranych niższego stopnia, te pule przecież sie nie kumuluja. ponadto im większa kumulacja tym wiecej slepych trafó na 4 ki i 5 ki, więc tym mniejsze je płacą. ale zawsze to jakaś zabawa
bella34, śpij spokojnie, mam nadzieję ze będzie jednak kolejna kumulacja. ciekaw jestem czy wg nowych zasad sięgnęłaby 40 mln ?
Kara, którą zdecydowałem się nałożyć na edi8 dobiegła właśnie końca. Zapraszam więc ponownie na stronę i jednocześnie informuję, że następnym razem będzie dłużej. Będę w najbliższych dniach bacznie obserwował wpisy na tym chacie. Pozdrawiam
Myślę, że wcześniej niż za godzinę nie ma się co łudzić, że pojawi się jakaś informacja co do kumulacji....
jak mam spać spokojnie przy szczęściu tirówki w deszcz...jedynie dębowe...
gratulacje wszystkim wygranym,ciekawe kiedy dadzą cynk o ewentualnym wygranym bądż kumulacji
gratulacje wszystkim wygranym,ciekawe kiedy dadzą cynk o ewentualnym wygranym bądż kumulacji
ja dzis wyslalem 1 zaklad ale na 8 skreslen - liczylem ze chociaz trojke trafie to byloby juz 160zl a tu nic...niefart