Wpisy 315 440 – 315 539
26 maja 2011 00:00 → 26 maja 2011 07:20, 100 wpisów
Pasko zwracam się do Pana z prośbą o to aby na Pasko wprowadzić taką opcję jak brak możliwości skopiowania zdięc...aby ze stronki nie mozna było skopiować zdięcia taka opcja jest np na sympatii
Nie ma takiego miejsca gdzie nie można skopiować zdjęcia. Wystarczy klawisz print screen i później tylko ładnie wyciąć np. w zwykłym Paint. W ostatecznym wypadku mogę zrobić zdjęcie aparatem cyfrowym ekranu monitora, na którym widać fotkę. Następnie szybkie wycięcie nawet w Paint. Spadek jakości zdjęcia praktycznie niedostrzegalny 

ja mam fire foxa przeglądarke...nie wiem ale ja widzę to zdięcie co miałes tu na począdku--Ciebie w jakiejś sali z białymi płytkami...pożniej była córcia a teraz znowu Ty
ja tez jestem zwykła--tylko czasem za bardzo impulsywna i lubie tupnąć nóżką

szkoda ,jak ta była wielka przemiana w lotto to nie zamienili ilości liczb np. na 6/49 i wtedy byłyby potężne kumulacje,bo prawdopodobieństwo 1:45 mln
6 z 59 masz w lotto N Y
ale tam idzie trafnie wytypować parkę z kursem 71
a u naszych z.... za dwie liczby moona mieć tylko z kapcia
a dodatkowo koszt nadania to 1- zl polskich
ale tam idzie trafnie wytypować parkę z kursem 71
a u naszych z.... za dwie liczby moona mieć tylko z kapcia
a dodatkowo koszt nadania to 1- zl polskich
Właśnie,w Polsce gry powinni traktować jako zabawę,bo wiadomo że większość ludzi nie stać na grę,dla tych co mają kasę mogą być większe systemy,po 13.14 i więcej liczb-tak jak np. w Niemczech itp.Dobra byłaby nawet rzecz,żeby były w tych lottomatach rozpiski z gwarancjami,tylko czy TS by bo uwzględnił? Wątpliwe.Na nowych z ekranem dotykowym można byłoby to wprowadzić -żaden problem.Zawsze przyciągnęłoby więcej grających.
Masz np. 20 i podajesz je kolektorowi żeby ci rozpisał po 10 na iluś tam zakładach -fajna sprawa.
Witam

Miłego słonecznego dnia wszystkim życzę

Miłego słonecznego dnia wszystkim życzę

OKA ja mysle ze gdyby było wiecej wygrywajacych to wtedy byłoby wiecej chetnych do gry.
odpisuje z przerwami ale siedze przy papierach zwiazanych z praca

odpisuje z przerwami ale siedze przy papierach zwiazanych z praca

kosmaty
jak tam typowanko?
wczoraj nadałem 5/5 x 10,weszło 3/5=40
6/6 x 4 weszło 3/6

jak tam typowanko?
wczoraj nadałem 5/5 x 10,weszło 3/5=40
6/6 x 4 weszło 3/6
kosmaty,w profilu wczoraj padło u mnie 3/3
dzisiaj spróbuję na początek 3x4

dzisiaj spróbuję na początek 3x4

fredkaa11

22,23
32
abablus

fredka11,szatańskie pomysły też wchodzą

agablus jakie pomysły na dziś?
23,28,30,32,38,43,48,54,56,76,-> to chłopaki myslec, a ewentualne pomysły na numer gg poprosze
i oczywiscie...24965075
i oczywiscie...24965075

na 14:
22,43,50,60,77,79,80
3,7,11,12,22,23,32
22,43,50,60,77,79,80
3,7,11,12,22,23,32
najpierw kawa a następnie mały trening i bieganina po sklepach dzień jak codzień
gram metodom typuje po treningu moja średnia to 3,85 troche jestem do przodu musze dojechać do sredniej 4,3
wysokich wygranych74?
agablus,jesteś szczęśliwa?
pieniądze nie wszystko,kurą domową?
pieniądze nie wszystko,kurą domową?
chyba że tak
do tego życzę Ci 10/10

do tego życzę Ci 10/10
ryszard skonczyłem robote papierowa
została jeszcze komoda ale jest jeszcze nieustalona wymiarami
została jeszcze komoda ale jest jeszcze nieustalona wymiaramieryka1 

dlatego postawiłam pytanie, przepraszam, ja musiałam płacic za dzwiganie zakupów ze sklepu w ramach pracy, widywałam w ciagu dnia panny z takimi zainteresowaniami w centrum
za kilka lat wspomniasz pytanie Ryszarda
miłego dnia agablus
za kilka lat wspomniasz pytanie Ryszarda
miłego dnia agabluskosmaty,myśl o nr......

i to bardzo andromeda
mala złosnica jestes?