Wpisy 315 340 – 315 439
25 maja 2011 22:35 → 25 maja 2011 23:59, 100 wpisów
lila
dzisiaj południe 51 - 1 =
a dzisiaj to samo !! -1 =
dzisiaj południe 51 - 1 =
a dzisiaj to samo !! -1 =
no tak zero to nie zagrałam też w kaskadera-8zeta
aaaa byłabym zapomniała zakupiłam 2 zdrapki psy-10 i 20zeta
aaaa byłabym zapomniała zakupiłam 2 zdrapki psy-10 i 20zeta

no dobra juz wychodze
szkoda głowa nie chce iść tam na śiana

dobranoc ALL
szkoda głowa nie chce iść tam na śiana

dobranoc ALL
Witaj Lila.Myślałem,że chociaż zasnę i się nie obudzę rano a koszmar znów żyję i muszę się męczyć.To na pewno sprawka Istoty z góry,chce mnie doświadczać torturami na ziemi.

hipopotan czy ta głupia choroba to 

Hosiu trzymaj maskotkę hipcia często przy piersi,bo pech nadszedł z wielką siłą.

darek jak jestes to jak ci mowiłem na pierwsze losowanie jest od 13do 15 trafnych a na drugie loswanie 10 nowych licz i trzy powtorki a byly nimi 22 60 19
Hipopotam do przodu{{spoko} ostatnio słabiej ale ogólnie maj jest dla mnie szczesliwym miesiącem
a Tobie hpopotan jak idzie?
a Tobie hpopotan jak idzie?
Straszne,jest to jak przeczytałem,ze Istota z góry im bardziej kogo kocha tym doświadcza wielkimi cierpieniami.
Ja ostatnio5z6 potem 10 zeta przegrane,a dzisiaj 5zeta przegrane.Ale ostatnio prawie nic nie grałem,bo leżałem wiele miesięcy w łóżku.
hipcio lekarze nie umieją leczyć trzeba znaleźć dobrego specjalistę
Przekonałem się Andromeda,że jak idzie się do lekarza,to trzeba mieć worek pieniędzy albo być profesorem,bo inaczej jesteś traktowany jak intruz

milan1980
nie wszyscy lekarze to konowały
nie wszyscy lekarze to konowałyJedynym lekarzem którego muszę pochwalić był starszy urolog,jak kiedyś wylądowałem z chorą nerką w szpitalu.
to prawda dlatego często leczę się sama
dobranoc wszystkim
jutro będzie dobry dzieńW ostatnim czasie wygrałem w zdrapki:szczęśliwa drzewka:32zeta i 16zeta,psy 10zeta i 10 zeta,kareta 2zeta.
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
Zauważyłem,że w czasie choroby jak połykam tabletki nasenne to mam kolorowe sny.
A troszkę sobie przypomniałem:szpitale,jak opowiadam o chorobie,czasem w czasie snu jem jedzenie.Ostatnio obiad.
andromeda ja nie mam zony a z ta co mam dziecko moje sliczne nie bardzo gadam tylko sie corcia opiekuje
Dopisano wygrane multi multi
milan co Ty mówisz...z tego co pamiętam to mówiłeś chyba coś o żonie tu na forum..albo mi się coś pokręciło

jakima29 nad czym tak myślisz?? ja słucham muzyczki i myśle co by tu na jutro skreślić

Niedawno sługa podał mi tabletkę przeciwbólową od neurologa.Zobaczę jak po niej będę się czół.
Najważniejsze jest pozytywne nastawienie, bo bez tego nawet największe szczęście nie pozwoli nikomu zobaczyć jaką moc ma nadzieja, gdy jutro może nie nadejść.

Bonus Multi Multi: 30 000 złotych
A zauważyłem że dzisiaj pisano na czacie o cyckach.To może wywołać zakłócenia w myśleniu o liczbach.
yakima29 wez wez pod uwage bo ja tak jak pilnowałam 5 to i pilnuje 29

Milan coż życie
ale masz ślicznego Skarba--oczko w głowie--żadnej kobiety nie będziesz tak kochać jak córci

ale masz ślicznego Skarba--oczko w głowie--żadnej kobiety nie będziesz tak kochać jak córci

Jest taka kolektura daleko gdzie zatrudniona pani,wiek około 30 lat ma bluzkę z dekoltem,widać wielkie cycki.Tam raz odbierałem wygrana zdrapkę.
Muszę już kończyć bo sługa zmusza mnie abym szedł spać,bo on wcześnie rano wstaje do pracy.Pozdrawiam grajacych i życzę wysokich wygranych jutro.

g