Wpisy 3 152 033 – 3 152 132
26 lutego 2018 09:17 → 26 lutego 2018 09:58, 100 wpisów
Mulag
Forsami to jest myśl tylko ja mam 25 to jeszcze trzy lata zaczekam.
Nie no poważnie Krzysztof daj sobie spokój zlewka Total będzie chciała sama przyjdzie
Forsami to jest myśl tylko ja mam 25 to jeszcze trzy lata zaczekam.
Nie no poważnie Krzysztof daj sobie spokój zlewka Total będzie chciała sama przyjdzie
wypije i muszę kupić jedzenie bo jej nie wystarczy wali butlą o klatkę a jedzenie wywala z pojemnika z tąd ciągle brakuje przewala jej się w du...
Krasnalek
Krasnalek
-16
Krzyś nie stresuj się
no ja też wychodzę bo tak oczkami na mnie patrzy że nie odmówię muszę wyjść kupić jej jedzonko
ale najpierw kawka coś do kawki tylko co jak zrezygnowałem ze słodyczy i to są realne problemy Polaków a nic na ten temat w prasie skandal
-9 masz moze mieszkasz tam gdzie miasto ma kaloryfery na dworze nas na to nie stać
Ja mamw -11 a stosunkowo najcieplejszy rejon
Agdzia c o masz w mm?
Panoramix
Isiunia nie gram w mm ostatnio wzięłam na chybił jeden zaklad na 4 dni mam 8 zeta do odbioru
A na mini masz coś
Wczoraj swoje?
Tez Agdzia tak zrobie...z maszyny 2 tylko,sam to gora 5\19 trafiam przy 4 multi...
Krasnalek ja nie agdzia
Mulag ja wziąłem w czoraj 3 zakłady Mini na jeden losowanie i 3 zakłady na 3 losowania i tu itam
Na mini mam trzy zaklady ważne do dziś a na dzisiaj będę myśleć jak malutka mi zasnie
17 z groszami i 8 za multi będzie impreza ale stawiam na 37 na pewno w koncu musi zaskoczyć za długą przerwę ma
ja tylko ziorlem i spadam zaraz do sadysty co tam dziewczynki dzis do mini multi ywyskakiwac mi prosze z numerkami
Zaq,gryks
Zaq wyskakiwac
Zaq wyskakiwac
https://www.youtube.com/watch?v=RGIBypIv7eU
dla meskich oczu by sie lepiej nam zrobilo w oczekiwaniu na wlasne kochane kobiety
dla meskich oczu by sie lepiej nam zrobilo w oczekiwaniu na wlasne kochane kobiety
Tomi a kto powiedział,ze poluje na trójkę. Ja mogę trójki rok nie trafić wystarcZy raz piątka
Gryks to trochę poczekacie na te kobitki
Gryks mówiłam wczoraj rano ze w mini lubi wpadac costo co było w lotto dzien wcześniej i weszło 4,5
Gryks mówiłam wczoraj rano ze w mini lubi wpadac costo co było w lotto dzien wcześniej i weszło 4,5
Forsami tylko wróć z forsa
agdzia jesli o mnie ho to bardzo dlugo wroce z pracy jakos 22:30
Tak Agdzia dokładnie a moje liczby z Lotto to czesto w keno występują przynajmniej 5/6 lub 4/6 Agdzia ja żegnałem Krasnalek bo pisze że idzie...się przewietrzyć
Aa to straciłam wątek no lubia te liczby się powielać żeby jeszcze dobrze coś dobrać drogą kręta z wyboistymi kamieniami powoli sumiennie do celu
Jak zmienić hasło do konta w Multipasko ?