Wpisy 3 149 206 – 3 149 305
24 lutego 2018 20:06 → 24 lutego 2018 20:40, 100 wpisów
No to ja idę się puszczać znajomi wpadli z 07 trza to rozkminic nad tym popracować a że w lodówce czekaja 07 dwie
Polecialam do kolektury skreślić dwa swoje na mini i wiecie co tak się zakrecilam,że zapomniałam rękawiczek i jakis Pan za mną wybiegł ja już w aucie sama ciemno panika co on chcę ode mnie jak zobaczyłam rękawiczki dopiero otwarlam drzwi
Z biedronki lalki sa fajnemama corce kupila a po odejsciu od kasy ?jedna niosla tulow z glowa a druga?....same konczyny
Wiem,ale wiesz to był taki głupi odruch w dzien bym tak nie zareagowała
Agdz...wiadomo,czy jaki prześladowca z ciata nie ma urazu jakiego
Cześć
Co robicie ?
Muszę sprawdzić czy nie pomyslili numerów konta może mi przelali
Fakt faktem strzelilam buraka podziekowalam i wróciłam do domu,ale cos ze mna nie tak jak jade z dziecmi to wszystko ogarniam jak sama to ciagle o czymś zapomne wczoraj kupilam pizze gotowca ide wstawic do piekarnika a tu pizzy nie ma zapomniałam ze sklepu. Jestem z dziecmi niby głowa do okola głowy a takich gaf nie strzelam
Fakt faktem strzelilam buraka podziekowalam i wróciłam do domu,ale cos ze mna nie tak jak jade z dziecmi to wszystko ogarniam jak sama to ciagle o czymś zapomne wczoraj kupilam pizze gotowca ide wstawic do piekarnika a tu pizzy nie ma zapomniałam ze sklepu. Jestem z dziecmi niby głowa do okola głowy a takich gaf nie strzelam
Cześć, czatujemy
Ola
Pjecie mleko ?
Jakie mleko ?
Agdzia
Agdz... śmiej sie ale mi bank zrobił taki przelew ale to było w czasie kiedy prowadziłem firmę
Jak to mój mąż się śmieję blond zobowiązuje
W bingo ?
Sebastian
Co wygrałaś w bingo ?
Panoramix,ale to dostałeś czy od ciebierazu komus poszło?
Panoramix
Ola
Ile Ci wpłacili ?
A taki bajer
A jest gdzieś bingo w Polsce ?
Ola... to by o mnie bardzo nie dobrze świadczyło i o firmie to nie ma tak hop
Kiedyś było dużo salonów bingo
Ja lubię na kurniku grać tam też wszelkie gry są. Osobiście lubię karciane ze wskazaniem na tysiąca
Kto widział salon bingo?
No właśnie jak już to lepiej znaleźć torbę banknotów nikt nie widzi nikt nie wie
No fajnie byli,auromaty do gry,jakies piwo,chipsy sie zarlo i ...gralokaczynski zamknal wszystko i disco rocko otwieraniech sobie kota poslucha lepiej
Ja jacpota wykasowalam za dużo milionów mi weszło i końca kasy nie było widać i.moglam grać i grać
Menstar
Tomi na automaty spryciarzy i tak nie brakuje polskie prawo ma takie luki,że wszystko można ominąć. Ja jestem.przeciw takiej grze ale to każdego sprawa
Jak grałem w Gdańsku >> Bingo
to ty Kosiorek z dywanu na podłogę skakałeś
to ty Kosiorek z dywanu na podłogę skakałeś
Krasnalek Był u mnie krasnalek
Krasnalek
Koliberku jest salon gry Bingo w Gdańsku ?
Kaskada to zawsze brakuje jednej nawet do zwrotu?w poniedz ostatna gra i...koniec