Wpisy 3 149 167 – 3 149 266
24 lutego 2018 19:31 → 24 lutego 2018 20:28, 100 wpisów
nigdy nie przeklinałem czy żebym kogoś obrażał ale prawda zabolała
Witam wszystkich graczy czy gracie w mini lotto czy udało wam coś trafić 4/5
W mini lotto lepiej puścić 10 losów na jedno losowanie czy jeden zakład na 10 losowań proszę o odpowiedż
Nie ma reguły
Ja wysłałam 3 z.1 los. i 4/5
Znajomy 1 z. Na 4 los. I 40 zł.
Szczęście!!!
Znajomy 1 z. Na 4 los. I 40 zł.
Szczęście!!!
Faralku
3 149 180. Faral40 2018-02-24 (19:39)
Ja wysyłam 2 zakłady na 7 losowań
Ja wysyłam 2 zakłady na 7 losowań
Liczb dnia jest od 1-9 więc lepiej na 9 dni
Ciekawe czy rooob poda co mu wyszło w sys.z mini
Kam... więcej zakładów wiecej kombinacj zwieksza prawdopodobieństwo to każdy powie to łut szczęscia i tyle
łut szczęścia się wykorzystuje zgarniasz kasiurę i w góralskie lasy na wczasy jedziesz
tam masz co ino wino kozy do koloru i wyboru
tam masz co ino wino kozy do koloru i wyboru
No to ja idę się puszczać znajomi wpadli z 07 trza to rozkminic nad tym popracować a że w lodówce czekaja 07 dwie
Polecialam do kolektury skreślić dwa swoje na mini i wiecie co tak się zakrecilam,że zapomniałam rękawiczek i jakis Pan za mną wybiegł ja już w aucie sama ciemno panika co on chcę ode mnie jak zobaczyłam rękawiczki dopiero otwarlam drzwi
Z biedronki lalki sa fajnemama corce kupila a po odejsciu od kasy ?jedna niosla tulow z glowa a druga?....same konczyny
Wiem,ale wiesz to był taki głupi odruch w dzien bym tak nie zareagowała
Agdz...wiadomo,czy jaki prześladowca z ciata nie ma urazu jakiego
Cześć
Co robicie ?
Muszę sprawdzić czy nie pomyslili numerów konta może mi przelali
Fakt faktem strzelilam buraka podziekowalam i wróciłam do domu,ale cos ze mna nie tak jak jade z dziecmi to wszystko ogarniam jak sama to ciagle o czymś zapomne wczoraj kupilam pizze gotowca ide wstawic do piekarnika a tu pizzy nie ma zapomniałam ze sklepu. Jestem z dziecmi niby głowa do okola głowy a takich gaf nie strzelam
Fakt faktem strzelilam buraka podziekowalam i wróciłam do domu,ale cos ze mna nie tak jak jade z dziecmi to wszystko ogarniam jak sama to ciagle o czymś zapomne wczoraj kupilam pizze gotowca ide wstawic do piekarnika a tu pizzy nie ma zapomniałam ze sklepu. Jestem z dziecmi niby głowa do okola głowy a takich gaf nie strzelam
Cześć, czatujemy
Ola
Pjecie mleko ?
Jakie mleko ?
Agdzia
Agdz... śmiej sie ale mi bank zrobił taki przelew ale to było w czasie kiedy prowadziłem firmę
Jak to mój mąż się śmieję blond zobowiązuje
W bingo ?
Sebastian
Co wygrałaś w bingo ?
Panoramix,ale to dostałeś czy od ciebierazu komus poszło?
Panoramix
Ola
Ile Ci wpłacili ?
A taki bajer