Wpisy 3 148 306 – 3 148 405
24 lutego 2018 12:26 → 24 lutego 2018 13:15, 100 wpisów
Panoramix
Pamiętajcie że jutro jest niedziela i nie gramy w gry TS
Panoramix bierz co chcesz ja i tak nie mam jak zgrać a nóż wam się uda po to je tutaj wypisalan
Ja gram co to znaczy że nie gram y chcesz wygrać w końcu czy nie a ludzie w niedzielę pracują i co...Sebastian..
JA proponuje takie liczby na MM
2,4,5,7,10,16,22,33,35,37,40,51,54,55,65,67,75,78
2,4,5,7,10,16,22,33,35,37,40,51,54,55,65,67,75,78
Forsami moja mama w niedzielę i święta w dzien i w nocy od 30 lat ja jako zadośćuczynienie w niedzielę planuje coś wygrać
Tak w niedziele nie gramy w gry TS . Robimy jeden dzień przerwy
Nie powiem,że bym nie przytulila takich ponad 16 mln po odliczeniu podatku ale to akurat zostawię wam
Forsa jak masz wygrać to wygrasz w tygodniu. W niedzielę nie wygrasz tak dobrze jak w tygodniu
witaj forsami w szyscy inni na czacie znajomi no zapomniałem dac tu jeszcze te 46 faktycznie ale cos mi sie wydajeze jeszcze teraz niewejdzie, moze dopiero wieczorem lub jutro po poludniu
To rób ja gram w niedzielę nawet w Lotto kumulacja w Lotto 18 Milionów dosyć dziadostwa
Agdzia chcesz się przytulić do 16 milionów ?
Forsa gra w niedzielę w Lotto
Forsa jak Ty grasz w niedzielę w Lotto ?
W niedziele nie gramy bo już się jeden przekonał wtedy się nie wygrywa
Sebastian no i z czego a kupon ważny jest na wtorek... i co nie mów że tak nie można hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
wiecie,że wygrana w lotto gość spisał z multipasko jakiś czas temu i to kwota całkiem całkiem kumulacja
dzisiaj jest lotto wiec do lotto proponuje takie liczby5,6,7,11,12,14,23,25,26,30,31,40,42,45,47,78 z tego sprubojcie utworzyc sobie szczesliwa 6liczb
Seba ty egoisto ty
sorki w lotto nie 78 tylko 48
Panoramix to jest jak najbardziej realne podajemy tu typy numery liczby ludzie wszędzie szukają natchnienia inspiracji byle wygrać ja jak widzę ciekawe numery tablicy rejestracyjnej to powiem tak że czasem gram na rejestracje
miał gośc farta For.... bo zestawił liczby z wielu kombinacji
Forsa Brawo Tyś
Forsa zgarnij dziś te 18 milionów
Ale właśnie oto chodzi Panoramix żeby wyczuć dany dzień daną chwile by potem pić i ze szczęścia wyć
Arczi podałeś 16 liczb i na mój rozum wejdą najwyżej 3 liczby
Ze szczęścia Wyć ?
Ale można sie denerwować jak jakieś obce nie paskowe ludzie wygrywają paskowymi numerami
Agdz... dobre i dlatego nr telefonu mam w profilu zastrzeżony
wczoraj idac do kolektory wieczorem spotkałem starszego odemnie kolege ktory tez gra w mini lotka pytał czy dzis bede gral powiedzialem ze tak, on dosc czesto gra ,w rozne gry liczbowe i dosc czesto trafia szczegolnie w miniz 4/5 nie schodzi , co roz trafia, zapytalem jak grasz ze tak trafiasz a on powiedzial arczi jedne i te same numery graj nic nie zmieniaj wtedy bedziesz wygrywal tak jak ja , czyli co trzeba grac jedne i te same numery nato wyglada on dosc czesto z budki wybiera za mini kase cos jednak w tym jest kumple mu zazdroszcza w kolekturze ze czesto trafia choc graja w kaskade czy nawet i niekturzy w keno
No popatrz jednak warto trzymac się swoich jednych zestawów
Ja tak gram w Lotto z Plusem od lat te same numery czekam na Dzień Zwycięstwa
A ile tych zakąłdów puszcza ?
Dlatego pytam ile on tych zakładów puszcza
Forsami dzie zwycięstwa zbliża się dużymi krokami
A ile to zakładów cału Pukon ?
Człowiek mafii ?
I ten człowiek ma 70 lat i jest w mafii ?
364.
znakiem tego trzeba wykukac swoje ulubione numerki ktore wychodza wam i nimi tylko grac cały czas,pytałem ile wysyla kuponow mowil mi ze 4 kupony normalne zadnych systemow, powiedzial mi ze jesli ma byc to bedzie ni niema sie co zucac wiecej, wedlug niego mini lotto jest najlepsza gra ze wszystkich, gra rowniez w MM ale tu grosze wyciaga i mowi niema jak w mini pytam a co z lotto Mareczku, powiedzial zapomnij o lotto to dobre jest ale dla tych co siedza u gory i topia w to miliony zxeby ta glowna wygrana wygrac my szarzy ludzie niemamy szans
To i ja zagram dziś w Lotto tylko zastanawiam się czy grać z plusem
Wszystkie pola jak zakreslisz to wygrasz na 100%
a ja gram tylko w mini multiemu narazie dziekuje choc niepowiem ze jesli niebedzie mi sie sprzet krzanil ,psol, to ze niebede typowal liczb
Kto je kurze skorubki od jaj ?
Zeperuj ten sprzęt raz na jutro
skorupki
Podobno to zdrowe sam wań
Panoramix
Moreno nie odejdzie tak szybko
Skorupki od jaj Zawierają aż 27 niezbędnych dla naszego organizmu mikroelementów.
Mało tego
są prawie w całości zbudowane z węglanu wapnia
Ja jem sproszkowane skorupki od jaj
Sebastian serio???
prosze a by sie niezrazac tymi wpisami nieraz odemnie w formie ciagu 11111, nie wiem co sie dzieje, komputer mi sam to pisze ,nie mamm na to wplywu wogole, mam uszkodzona klawiature w sprzecie i nic nieporadze, na to, zaden antywirus tego niepokazuje i niewylapuje podaje ze komputer dziala poprawnie i jest wszystko okej,pod klawiszem 1 jest wszystko wporzadku a klawiatura sama jedynkuje, niewiadomo czego, jesli prubuje cos napisac to wlaza jedynki, inic innego backspace tez niedziala ani delate, , wiec wypada mi chyba wogole tu niepisac na czaccie narazie chyba
Agdzia serio
Arczi my wiemy co się dzieję,nie stresuj się
Arczi pisz znamy sytuację i nie przejmuj się oszołomami
....i już wiesz gdzie?
jak nie to porozglądaj się po swoich starych Nickach
jak nie to porozglądaj się po swoich starych Nickach
A tu zaraz marzec poprawy nie widać tylko gorzej
Junak