Wpisy 3 145 662 – 3 145 761
22 lutego 2018 20:49 → 22 lutego 2018 21:40, 100 wpisów
Panoramix cóż o wygrywaniu niewiele czyli? Czas wyrównać rachunki
Arab ale ile?
Ok będę pamiętać jak faktycznie się to sprawdzi w Co szczerze watpie to az przejade się do Gdańska
Arab słonko za dużo kamieni za dużo czaroitem się w głowę uderzyles ?
Dostałem dzisiaj las w szkle coś pięknego w środku jakby bonzaj wokół mech troche torfu kamieni mówię wam no coś pięknego i nie grogo bo jak dlamnie gratis dostałem
Forsami ja poluje na takie coś ostatnio zobaczyłam na Facebooku super to wygląda
7 lat milon samochodow elektrycznych...grajcie ,kupujcie ekektryki idzie dobra zamiana
Tomi najpierw musimy wygrywać,samo granie to za mało
Arab
Arab
Agdzia szczerze polecam są różne wielkości tego szkła czyli tak jakby wielkiego słoika ale ozdoba przepiękna
Agdziaja pamietam kiedys tez byly takie mikrodrzewka z torfem w szklanych kulach...czy bankach jakby to ktos nazwal...i fajnie to wygladalo
Wiem właśnie wiem ale jak to pielęgnować bo przecież to jest żywe bonsai
Myślę,że zasada jedna tylko teraz może kolorów więcej.Teraz wiele rzeczy wraca z starego stylu trochę w upiekszonych wersjach ale jednak
3 145 681./ 3 145 681.
Rozwalacie system
Rozwalacie system
i puszczone na 21, mini i MM po jednym ukladzie, lotto odpuscilem niech forsami sobie trafi w koncu ja poczekam do tych 20mil
forsami jak bys dzis nie trafil to nastawiaj sie na przyszle losowanie na 20mil, wiecej bedzie pewna okragla sumka, ale zycze ci abys dzis jednak trafil jednak i trzymam zaCiebie k
Arczi to nie jest tak forsami juz kilkanaście lat czeka i jest pierwszy na liscie do wygrania.Ja planowałam coś wygrać przed 40 ale mogę się nie wyrobić
dziś zagrałem mini po 13 lekko koło ducha to jest moc oprócz tego lotto ekstra i eurokurtka dziurawa
grunt to sie niepoddawac i mniezalowac jak sie nic nietrafi , nie dzis to jutro bedzie i glowa do gory
Oki ale Damie ustąpie pierwszeństwa Pani Agdziau proszę sobie wygrać
Pierwszeństwo mają damy my poczekamy z tym że kobiet więcej niż mężczyzn to nie wiem ile będziemy jeszcze czekać
Forsami niesmialabym ja biorę mini mnie wytarczy na waciki
ja juz w zyciu swojim mialem taka szanse trafic 3 razy 6 w lotto ale niewyslalem nigdy kuponu z ytymi liczbami zawsze kiedy je mialem wyslac brakowalo kasy ,jakos tak wychodzilo, ktos kiedys powiedzial do 3 razy sztuka, ja juz mialem te 3 szanse niestety nieskorzystalem z tego, wiec dlatego teraz niegram w lotto , jakis juz czas choc niemowie ze jeszcze niezagram, bo moze i zagram ale jeszcze nie teraz
Panoramix ja nie z takich puki nieco pójdę do pracy będę tu często. Jak pójdę czas sie ograniczy i siłą rzeczy pasko pójdzie na dalszy plan ale puki jest parę fajnych osób milo trochę się oderwać
Forsami ,Łowię z pod lodu ale nie sporadycznie , jakoś Mnie to nie ciągnie
dlatego teraz tez i kibicuje innym osobom ktore graja i zycze wszystkim wysokich wygranych we wszystko co tylko graja wlacznie z kartami,
arczibalik73 graj tylko nie za dużo bo nie każdy jest w stanie wszystko ogarnąć i wiadomo kaska musi być ja tylko mini ale dzis raz na jakiś czas coś więcej dziś akurat sporadycznie coś więcej
forsami ja nierezygnuje z lotto ale najpierw musze jakas prace obczajic gdzie sie bede mogl odegrac, i troche kasy zarobic na dalsza inwestycje w tesiku
no ja teraz tez glownie mini gram a od czasu do czasu jakiegosMM puszcze, no jak np dzis o 14 moglem puscic ale bym niezdazyl tego wyslac bo od domu mam dosc spory kawalej do kolektory dlatego dzis ich niewyslalem, ale rto zadna strata, nie dzis to jutro moze bedzie powtorka
Arczi nie załamuj się też jestem już bezrobotny na wypowiedzeniu do końca marca a potem intensywne poszukiwania pracy więc Witaj w Klubie
Kurczę ludzie którzy grają latami powinni wygrywać glowner wygrane. Ja nawet nie wyciaglam kuponów z portfela a teraz już sie nie ruszam zobacze tylko ktore z was stawia dobrego drinka i idę spać
Komu herbatę bo ide wodę zagotować widzę las rąk jak las w szkle
Poproszę z cytryną i dwa razy cukier
Agdzia dwa kilo cukru na szklankę wody no dobra jak tak sobie życzysz
arczibalik73 ja również jak forsami bezrobotny niestety chociaż jeszcze na wypowiedzeniu sam nie jesteś
Nie no samej to nie bardzo chociaz ze mną to nie picie ja jeden drink cały wieczór i pół nocy a i tak nie wypije
forsami rozumie oczywiscie ale widzisz ja juz jestem w plecy 5 lat idzie jak niepracuje, bo nikt ludzi z cukrzyca nniechce zatrudniac, a ponoc bezrobocie spada diametralnie w calej polsce, ja uwazam ze te dane sa przeklamane i spada im na slupkach w ich komputerach na wiejskiej tylko , aludzia wmawiaja ze jest niskie bezrobocie od 25 lat, kiedys tusk powiedzial ze zlikwiduje posredniaki bo sa niepotrzebne , a dfdo dzisiaj srtoja i jest tylko praca dla tych osob ktore tam pracuja nie dla ludzi ktorzy chca pracowac,, ja od 5 lat chodze po zakladach za robota nigdzie sie niechwale swooimi chorobami , i tylko slysze niema , niema, a ja sie pytam jak niema jak rzad mowi ze brakuje rak do pracym a oni mowia to idz pan do rzadu niecjhh panas przyjma unas niema
Forsami a co na.bogato tylko królewski ma być
Myślę stworzeniu Państwa ludzi bezrobotnych nazwa państwa Bezrobocie dotowanego przez Unie
Arczi u nas jest pracy na prawdę. Jeszcze pare lat temu taka jedna duża firma tak rządziła pracownikami ze w święta przychodzili, za sobotę wpisywali im urlop w tygodniu jak nie przyszli bo płacili dobrze. Teraz wszedzie szukają wiadomo na jakies szeregowe stanowiska ale wcale nie nisko płatne. A w tamtej firmie skonczyly się problemy z urlopami w sobotę proszą żeby przyjść za 300 czasami więcej i.ludzi chętnych brak
a ja mysle o zmianie rzadu i kilku ustaw aby utworzyli tez taka pomoc bezrobotnym jak utworzyli pomoc dla dzieci i te 500+ , jesli teraz wszystkim sie pomaga to czemu jeszcze nkt nie pomogl zadnemu ,czlowiekowi na bezrobociu , komus kto choruje i chce pracowac a niemoze sie nigdzie dostac,
Jeśli chodzi o bezrobotnych główny problem jest w podziale na tych co nie pracują bo nie chcą i tylko kombinują co zrobić.byle MoPS zaplacil i podzial na tych co naprawdę szukają pracy ale nie chce sie im pomóc
ktoś przykładowo zachorował tyrał 18 lat idzie do pośredniaka i co 500 zł na połroku później nic chory ale renty jeszcze nie ma zostaje z niczym
ale to długi temat i trudny czasu by nie starczyło by piosać zaraz losowanie może coś wygramy
witam
Olala
Forsami
Faral
Mulagi
Arci
Arab i .....nie wymienieni
Olala
Forsami
Faral
Mulagi
Arci