Wpisy 3 145 029 – 3 145 128
22 lutego 2018 14:40 → 22 lutego 2018 15:43, 100 wpisów
Teraz masz słaba ostrość
Zb ci się oświadczy
Nie mów mu
Dostajesz 500 plus
na zb
Co to 500 dużo więcej... chcesz
3 144 966. islandorka30,5 2018-02-22 (14:17)
Arczi wygrałeś?
oczywiscie ze nie wygrałem poniewaz nie wysłałem bo sie obudzillem przed samym zatypowaniem liczb tu na stronce, cala noc nie moglem spac, myslałem nad liczbami, a co do ttych liczb bylem pewny ze wyjda ale niewiedzialem czy o 14 czy 21 ale ze wyjda dzisiaj, jeszcze do nich moim zdaniem powinnno wyjsc te 46 ale teraz niewyszlo wiec moze wyjdzie wieczorem, choc tez i nieobiecuje ze tak bedzie, ale mozna je przykukac, zreszta tych liczb ktore tu podalem nie zdazyl bym wyslac bo kolektora mam troszke od siebie , ale tonic jeszcze nieraz typne liczby i zapewne je wysle i trafie to jest tylko gra i jak nie trafisz teraz to pozniej
Arczi wygrałeś?
oczywiscie ze nie wygrałem poniewaz nie wysłałem bo sie obudzillem przed samym zatypowaniem liczb tu na stronce, cala noc nie moglem spac, myslałem nad liczbami, a co do ttych liczb bylem pewny ze wyjda ale niewiedzialem czy o 14 czy 21 ale ze wyjda dzisiaj, jeszcze do nich moim zdaniem powinnno wyjsc te 46 ale teraz niewyszlo wiec moze wyjdzie wieczorem, choc tez i nieobiecuje ze tak bedzie, ale mozna je przykukac, zreszta tych liczb ktore tu podalem nie zdazyl bym wyslac bo kolektora mam troszke od siebie , ale tonic jeszcze nieraz typne liczby i zapewne je wysle i trafie to jest tylko gra i jak nie trafisz teraz to pozniej
Zagraj za 500 plus 46pewniak
Arczi
liczby na 21 w MM PODAM ZA OKOLO GODZINE DO 1,5 GODZINY
Jagawisia,Isia,Arczi,Arab
I Forsami
Agdzia kupilem se kostki szczescia rzucam
Nimi i wiem co moze byc a co nie
Nimi i wiem co moze byc a co nie
ARAB A GDZIE TAKIE KOSTKI MOZNA KUPIC , BO PIERWSZE COS TAKIEGO SLLYSZE ZE TAKIE COS JEST?
a to juz wiem to te kostki do chinczyka sa rozumie no to faktycznie ci pokaza czy np 46 oczek ci wypadnie
czy moze to sa kostki brukowe, lub kostki z kurczaka albo jeszcze inne niepowiom z kad bo tu niewypada
Nic trzeba kantory okradać i kioski
P.4 mi wychodzi
Arab za późno
Arab za późno
to teraz was tez rozczaruje bo 46 dzis nie wyjdzie na wieczor a beda powtorki
Roooberrt że sędzia może ukraść 50 złotych to nie znaczy że każdy
Arczi poczekam
Agdzia
Arczi ja w swoim zakładzie mam 46 to co na profilu narazie tym niegram bo braki kasy ale to odpale w swoim czasie
Forsami i prawidlowo robisz
na 21,40 w MM powinny wyjsc-2,4,9,10,14,15,17,20,22,28,29,34,35,38,51,52,56,57,65,73,79
46 bedzie jednak 51 skoczylo o 2 oczka na
48 teraz odczyt z kostek skok o jedno oczko na 46.46.46.
48 teraz odczyt z kostek skok o jedno oczko na 46.46.46.
Mulagczy wszyscy powariowali a to kamienie a to kostki, ja wróżę z fusów
nie patrz na nich oni przez te kamienie i kostki nie mają okien w mieszkaniach
Patrzę sobie teraz na stan konta a tam mam 450 złotych z tytułu na Dzień kobiet a że jest rowno uprawnienie to my też dostajemy
Arab do wieczora pewnie
witaj mulag przyjacielu
Cześć
3 144 917. angierski 2018-02-22 (13:55)
Arab a to ty megamocny?
NIEEE >> megamocny by napisał > Lecę dzieci "płaczo"
3 145 073. Arab 2018-02-22 (15:03) Kuwejt nad wisłą
Lece dzieci płaczą << >> płaczo
3 144 917. angierski 2018-02-22 (13:55)
Arab a to ty megamocny?
NIEEE >> megamocny by napisał > Lecę dzieci "płaczo"
3 145 073. Arab 2018-02-22 (15:03) Kuwejt nad wisłą
Lece dzieci płaczą << >> płaczo
To jest wszystko z funduszu nawet myślałem że dadzą w marcu ale chyba się rozliczyli ze wszystkim plus świeta tak 550zł
Forsami to miło
Mulag co prawda to prawda ja jeszcze widzę świat ale to chyba urok posiadania dzieci trzeba je brać na dwór bo inaczej nie dają żyć,a przy okacji kolkture można odwiedzić
Mulag co prawda to prawda ja jeszcze widzę świat ale to chyba urok posiadania dzieci trzeba je brać na dwór bo inaczej nie dają żyć,a przy okacji kolkture można odwiedzić
Ściemniasz jak zwykle dali 450 +- takiej rozbieżności na 100 złotych nigdy nie było
wszystkim mogli nic nie dać ładnie z ich strony a agdzia1993 nie3 dostała czy arczibalik73
I niech tak zostanie Forsami tak to jest ludzie by ci nóż wbili jak byś wiecej dostał ucz ci się tacy są Polacy
Kto ma być nagrodzony jak nie ja Milioner z 13 letnim doświadczeniem
ja mam pismo od Tosika ile gram a ty masz świadectwo grania od prezesa TS no to jak udowodnisz że tyle grasz sam Prezes mówił że jak ktoś gra 10 lat i ma pismo z TS to dostanie 100 tyś
a ja sobie sam wygram te 100tys niemusi mui tesik dawac
Na dziś dzięki hojności ZFSS mogłem zagrać na ful czyli mini lotto ekstra pensja i ta eurokurtka z dziurami
i lotto z plusem nie wiem czemu z plusem jak zawsze przeważnie każdy ma minus lotto
Forsami trzymam kciuki za ciebie bo masz duża cierpliwos by grać i marzyć o wygranej tu się szacunek na leży
o fajnie Mulag przypomniales mi jeszcze o mini musze dzisiaj typnac, bo wczoraj to z mini przecholowalem,, do przedwczoraj mialem obstawine pewne liczby, w mini , ale wczoraj je zmienilem juz na inne i byl to blad moj poniewaz na przedwczorajszych numerkach 4z5 bylo by murowane a tak tylko 2 numery trafilem co zas chodzi o lotto to niegram w to musze sprobowac w ekstra pensje jeszcze w realu w to nie gralem
ale najpierw musze trafic cos w MM zeby miec na mini i ekstra pensje
trzeba jakos kombinowac z ta kasa zeby miec na inne gry nie?
trzeba jakos kombinowac z ta kasa zeby miec na inne gry nie?
patrzyłem co mi na fejsa wysłałeś widze że to dobrze śledzisz faktycznie padła na głowackiego
Mulag jak ci kiedyś na fb pisałem że już żem się dorobił teraz moge h..uszy dorobić stawiam na rozrywkę teraz zaraz sobie to dopisze na moim profilu użytkownika
he he lałem z tego dobre to były z tymi uszami dorobić na h he he
dzisiaj zas na mini wysle piatke liczb ktora nie wyslalem w ubieglym roku a tu ja zatypowalem, i wyszla mi tutaj tylko na zielonej cała 5tka licz i dzis je posle podejrzewam ze moga i tez sie powtorzyc i wyjsc
arczibalik73 twoje liczby wysyłam nie zawsze wczoraj twoje dziś już nie bo już wysłałem ale wysyłam też twojej jakoś coś te liczby przemawiają wiadomo nic nie musi pasć ale zawsze można wysłać