Wpisy 3 142 633 – 3 142 732
20 lutego 2018 19:48 → 20 lutego 2018 21:02, 100 wpisów
Forsami mnie oswiecił dając orszak trzech króli tam napisane że codziennie 0,5 miliona idzie na sport i kulturę
Popłyniemy jachtem ludzie będą pytac skąd taki wypasiony jacht macie a my dostaliśmy od bezdomnego nie ma go tu z nami niestety zmarł a ludzie wspolczujac będą nam słać kolejne tysiące
Ide na dwór spojrze w gwiazdy i wam
Powiem o 21.50 co bedą za liczby na dziś w lotto
Powiem o 21.50 co bedą za liczby na dziś w lotto
o rety zaraz idę do kuchnii kolacykę trza ludziskom zrobić banany gruszki zboża i jogurt
agdzia1993 coś podobnego chciałem pisać jeszcze ale mi z ust wyjołaś
Ja tu tylko starałam się mniej więcej zacytować "naszego kochanego tatusia" z Torunia
co tu pisać trzeba mieć cholerne szczęscie by takiego bezdomnego na swojej drodzę spotkać tego życzę sobie i wam może się uda
Mulag obawiam się,że prędzej TS nam dopomoze
teraz jestem oświecony bezdomny nie znaczy że bez majbacha czy bez walizki ze szmalaem ale co ja wiem taki jest te nowe czasy ah ah ten 21 wiek
Jedźcie razem kupicie pierniki podsuniecie jakiemu bezdomnemu a nóż jaka willa się trafi
Marcin
Takie rzeczy tylko w Toruniu
Szczęśliwy wtorek
Zagrane za 20 zeta
Ts oddał 6/9, 3 x 5/8
Dawno tak nie było
Zagrane za 20 zeta
Ts oddał 6/9, 3 x 5/8
Dawno tak nie było
Marcin wtorki są dobre do wygrywania brawo
Nic gratuluje ma z całego serca takie fajnego człowieka którego spotkał na swojej drodzę to tylko tłumaczy ogromne szczęscie lu taki los z góry z mojej strony tylko zdziwienie żadnej zazrdosci czy mściwości ja też poszukam na swojej drodzę taką osobę przecież mówi się szukajcie a znajdziecie
Wiem jak to zrobić wygrać dzisiaj 13 Milionów w Lotto stać się bezdomnym i oddać 13 Milionów drugiej osobie da sie da się
Forsami ja tu planuję kiedy jechac do stolicy po odbiór
Marcin kiedy ty podanie złożył o 6/6 w Lotto proszę się nie wpychać bez kolejki
Ojciec dyrektor w krótkim okresie ponad 20 zgarnął bez wysilku nie bedzie sobie rąk kuponami brudzil
No tak kolejka jest każdy ma numerek nie można tak bez kolejki jakieś zasady obowiazują żyjemy w państwie prawa jakś kultura bezprzesady
nic idę do kuchni owoce kroić kolację owocowo ziarnisto jogurtową robić bede później za chwilkę za momento moris
Może być nawet na stolnicę byle kasę wyplacili konkretną
Na naszej stolnicy to ledwo ciasto na makaron lub pierogi się mieści
Ola nie ma.żadnych kwadracikow do kolejki
No chyba,że ma dobrego znajomego bezdomnego to wtedy proszę bardzo
No chyba,że ma dobrego znajomego bezdomnego to wtedy proszę bardzo
Panoramix tylko nie gotuj tych słoików jak przetwory na zimę
No to dobrze,że jesteś uzbrojony pod tę okoliczność tak wirtualnie
Wysokiej jakości wygranej w gry liczbowe a nie na gitarze do jutra dziękuję za uwagę
Forsami
Hej.... Dana dana nocka przekichana jeszcze aż 4 co jestem wyspany może na żądanie tak sobie za życzyć
Nic to trza się zbierać jechać jak ts da konkretnie zdarze wrócić będę ziorał
Na nie warto grac,zobaczcie jak Piotrek skonczyl...emerytka odjechala
Tylko z tym kojarzy mi się ten nick
aha no i z Komitetem Obrony Debili
aha no i z Komitetem Obrony Debili
Jeszcze troche to multi + bonus jak pol szostki trafionej...1000000
Ja nie kryje ze jestem wierzacy...ale w szczesciu do tosia nawet modlitwa nie pomozeto musi byc ten dzien,ten czas,ten strzal z maszyny...i tyle