Wpisy 3 140 294 – 3 140 393
19 lutego 2018 11:28 → 19 lutego 2018 12:46, 100 wpisów
Na 14 i wieczórponiedziałek i wtorekjak do lipca bym trafił 12/12 nic nie chce więcej
Witam wszystkich razem i kazdego z osobna
Tomi pytanko do Ciebie w kaskadzie jest tylko opcja chybił trafił a jak to sie przeklada na powtórzenia kuponu ? Można powtarzać ciagle te same ?
Właśnie robie schab ze śliwką
Muszę się szybko uwinac bo skoki tuż tuż więc dopiero weszłam na multipasko
witam wszystkich
Olala a co sie stało ?? nadawałaś na PISUAR za bardzo?? mojemu znajomemu tak zamkneli konto
Olala a co sie stało ?? nadawałaś na PISUAR za bardzo?? mojemu znajomemu tak zamkneli konto
Dokt.... ok mam juz 4 strona jeszcze accuweather została do sprawdzenia
Właśnie ze niena każde losowanie inny układ liczbteż o tym myślałem
Doktor słyszałam o tym na szczescie ja nie znajduję sie w tej wschodniej części więc u mnie bedziena wzglednie
Tomi to dupa blada bo tak można by się spiąć i grac jednym zakładem w kazdym losowaniu,ale oni wiedzą co robią za duzo by padło wygranych
tak na fejsie jest cenzura ale to dotyczy ludzi i grup o prawicowych poglądach
Zobaczcie jak trudno trafić 10/10 Multi A ile było mini trafionych choć losowanie tylko raz na dzień
a ja rozwijam mój MLM Olala powiem ci ze powoli do przodu idzie
Ja gram w mini i co pierwsze podrygi były super pokochalam mini a ono się wypielo,ale dzis ostatni dzień abstynencji a jutro jak to forsami mówi :szturmem na mini
Ja raczej w MM nie wejdę doszłam do wniosku ze kusilyby dwa losowania dziennie a to zbyt duzo stresu i nadzei w jednym
A już chciałam zaczac w kaskade grac ale tak to niech się bujaja
13*31
???
bramki dnia 5,12,19,26,33,40,47,54,61,68,75
zgodne z vilto 19,61,68
zgodne z vilto 19,61,68
Krasnalek
Skaczą??
Za godz.
ide troche powisiec na mojej lawczce inwersyjnej moze do mozgu splyno numery
batman
batman
ja pitole.. nie dadzą człowiekowi spokojnie posiedzieć na zielonej stronce..a to, że w pracy jestem.....to co z tego