Wpisy 3 140 285 – 3 140 384
19 lutego 2018 11:24 → 19 lutego 2018 12:37, 100 wpisów
Na 14 i wieczórponiedziałek i wtorekjak do lipca bym trafił 12/12 nic nie chce więcej
Witam wszystkich razem i kazdego z osobna
Tomi pytanko do Ciebie w kaskadzie jest tylko opcja chybił trafił a jak to sie przeklada na powtórzenia kuponu ? Można powtarzać ciagle te same ?
Właśnie robie schab ze śliwką
Muszę się szybko uwinac bo skoki tuż tuż więc dopiero weszłam na multipasko
witam wszystkich
Olala a co sie stało ?? nadawałaś na PISUAR za bardzo?? mojemu znajomemu tak zamkneli konto
Olala a co sie stało ?? nadawałaś na PISUAR za bardzo?? mojemu znajomemu tak zamkneli konto
Dokt.... ok mam juz 4 strona jeszcze accuweather została do sprawdzenia
Właśnie ze niena każde losowanie inny układ liczbteż o tym myślałem
Doktor słyszałam o tym na szczescie ja nie znajduję sie w tej wschodniej części więc u mnie bedziena wzglednie
Tomi to dupa blada bo tak można by się spiąć i grac jednym zakładem w kazdym losowaniu,ale oni wiedzą co robią za duzo by padło wygranych
tak na fejsie jest cenzura ale to dotyczy ludzi i grup o prawicowych poglądach
Zobaczcie jak trudno trafić 10/10 Multi A ile było mini trafionych choć losowanie tylko raz na dzień
a ja rozwijam mój MLM Olala powiem ci ze powoli do przodu idzie
Ja gram w mini i co pierwsze podrygi były super pokochalam mini a ono się wypielo,ale dzis ostatni dzień abstynencji a jutro jak to forsami mówi :szturmem na mini
Ja raczej w MM nie wejdę doszłam do wniosku ze kusilyby dwa losowania dziennie a to zbyt duzo stresu i nadzei w jednym
A już chciałam zaczac w kaskade grac ale tak to niech się bujaja
13*31
???
bramki dnia 5,12,19,26,33,40,47,54,61,68,75
zgodne z vilto 19,61,68
zgodne z vilto 19,61,68
Krasnalek
Skaczą??
Za godz.