Wpisy 3 138 365 – 3 138 464
18 lutego 2018 00:43 → 18 lutego 2018 01:18, 100 wpisów
Agdzia tylko mi powiedz czy myślisz o tym aby zostawić moją wybrankę ?
I tego wam życzę
Tak myślę
Ja mogę i po 700 zł ale bardzo często
Agdzia tylko jedno pytanie
Słucham Sebastian?
Po pierwsze dlaczego chcesz zostawić moją wybrankę to jest pierwsze pytanie
A drugie pytanie to właściwie kim jest moja wybranka i kto mi ją wybrał ?
Wiesz Arab ja bym sie bardzo cieszyła ale juz jestem taki typ człowieka ze lubie wszystko sama i nie cierpie mieć u kogoś jakie kolwiek długi wdzięczności mimo ze mam na prawdę pod górkę
To ja Ci ją wybrałam dlatego se stawiasz sobie trudne cele i to daje mobilizację do osiągnięcia 10/10
Ale to by nie byl dlug bo ze szczescia bym ci dal za darmo oczywiscie o kase chodzi
Wiem o co chodzi i fajnie to brzmi ale szczerze w imię czego byś miał mi dac pewnie juz jakis pomysł na życie masz przy takiej kasie
Moją wybranką Jocia ?
No po resocjalizacji
To rzeczywiście trudne zadanie
Pomyślę o tym na pewno ale na razie nie ma opcji żebym wróciła do pracy puki mała nie skonczy trzech latek bo tylko na.moich rodziców możemy liczyć a oni oboje pracują i mieszkaja troche.od nas juz z synkiem to przerabialam a przy dwójce nie ma szans
Chciałabym taką pracę nie zaprzecze a kontakt z ludźmi uwielbiam
Masz kumpla klawisza ?
No to super
Ale praca jako klawisz trochę stresująca
Raczej nic z tego po za oczywistymi tekstami odnośnie mojej osoby nic innego nie slyszalam a że oni tam głodni to wiecie
Spoko spoko musiałabym sporo swoich znajomych pozamykac
Agdzia będziesz w Policji ?
Praca taka wymaga stałej opieki psychologa żeby móc wyłączyć pracę z normalnego bo jednk psychika ma prawo być zachwiana
Pożyjemy zobaczymy na co życie da mi szansę gdybam,że sporo przede mną
Ceha
Cecha
Policja czuwa żeby nam nikt nie zrobił krzywdy
No właśnie nie mogę spać, bóle głowy mi nie dają
To niedobrze
Agdzia a testy już przeszłaś ?
Seba na to to bym brała poprawkę. Widzą piedoly typu rzucony pet a gdzie trzeba ich nie ma
Seba to jest tylko luźna gadka
https://www.youtube.com/watch?v=sOOebk_dKFo&index=26&list=RDQIf2GgA1rGc
może to pomoże
może to pomoże
Arab a czy to nie było panny sznurem. no na pewno mąż by miał powód do zazdrości bo jednak przewaga facetów
I chyba 3 miesiące szkolenie
A na szkoleniach się dzieje oj dzieje
Ceha chyba żeby mi głowa pękła na pół i turlala się po podłodze
Tylko kobiety z reguły są.kosy
I piłką trzeba rzucić 5 metrów
Ja mam taką piłkę
Seba jak to na szkoleniach
Jak będziesz potrzebaowała potrenować to pamiętaj mam taka piłkę
Wiesz Seba mnie raczej interesowałoby coś w budynku policji nizeli taki typowy policjant
Ale tak czy tak testy musisz zaliczyć
Arab taka prawda
Arab może i racja wszedzie się znajdzie i ktoś fajny i odwrotnie proporcjonalnie idiota.
Mam pewną opcję do szkoły byłoby łatwiej dzieci tam gdzie ja
Mam pewną opcję do szkoły byłoby łatwiej dzieci tam gdzie ja
Jako nauczycielka?
A najbardziej chcialabym otworzyc cos swojego ale to wymaga wkładu własnego i oto tu dlatego na zielonej Jestem
U nas są też trzy klasy specjalne tam.bym mogła pracować. Chociaz jakby mi ktokolwiek dał prace sekretarki biorę w ciemno a wcale nie łatwo dostać
ZUS zabije co Ty mówisz ?
Cecha ja mam swoją firmę i wcale mnie ZUS nie zabija .
Uwielbiam robić paznokcie hybrydowe, szalec z zamawianiem na alliexpress.
Wiem ceha ZUS ale, teoretycznie.wygrywajac piątkę w mini np 200tys to dużo i mało bo wydać można szybko a taką szanse trzeba mnożyć
Wiem ceha ZUS ale, teoretycznie.wygrywajac piątkę w mini np 200tys to dużo i mało bo wydać można szybko a taką szanse trzeba mnożyć
Ceha dużo zgadza się ale.całe życie pracowac na kogoś za najniższą trochę slabo
Arab z tego można by rozwinąć niezły handel
Cecha to bardzo dużo ale jak prowadzisz firmę i Ci idzie to co to jest te 1300 zł ?
No właśnie więc może warto zaryzykować dac z siebie 200% a później już jak się rozkręci żyć
Cecha poniżej 5000 / m-c prowadząc włąsną firmę to mało
Ja też były takie miesiace ze listonosz nie mógł już na mnie patrzeć
Arab wszędzie tak jest nawet jak cło przyjdzie zapłacić to i tak wszystko jest dużo tańsze