Wpisy 3 137 965 – 3 138 064
17 lutego 2018 22:20 → 17 lutego 2018 22:39, 100 wpisów
Loretka przyszedłem pożyczyć od Cie trochę kasy bo widzę, że stanęłaś na nogi
ale podobno mozna ... tego religia nasza nie zabrania...no jesli ktos musi
zabaw c hucznych nie urządzać // ale po cichu można się napić
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Gabriel....oczywiście ze pozycze,mimo ze Ty bogaty,tylko jeszcze ten bonusik w mm trafię
Krasnalu a na co Tobie duże piniędze jak Ty taki mały jesteś i nie potrzeba Ci do zycia wiele
Junak56 uwierz mi dokladnie rok temu identyczna sytuacja 4 w mini a za chwile 3 w mini
Arab to masz na paszę dla wielbłąda bo z głodu mu sie garby zapadły
Kimlucas tak idzie najczęsciej
W multi to samo jak jest 7/10 to kilka losowań i jest 8/10
W multi to samo jak jest 7/10 to kilka losowań i jest 8/10
Kedzior13 dziekuje za rady. Ja gram zawsze swoje liczby jeden zaklad na 5 losowan
krasna z tym wiatrem we włosach to ostrożnie bo peruczka może spaść
checei zobaczyc kogos kto wygral
https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/1/590x/secondary/Michael-Carroll-779095.jpg
https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/1/590x/secondary/Michael-Carroll-779095.jpg
krasna
mogło być 430 rozpisałem liczby i było w nich jeszcze 18 ale zmieniłem
mogło być 430 rozpisałem liczby i było w nich jeszcze 18 ale zmieniłem
Kimlucas .czepek.to jak łożysko zostaje na głowie i wtedy się .mówi w czepku urodzony.kumasz?.
Dobra Kochani Cieszę się, że mogłem choć troszkę popisać z Elytą tego czata Do Miłego
Wygranych wypasionych życzę, coby krasnal miał mały domek z wielkim garażem Wszystkim Wam życzę naj naj naj ale pamiętajcie zdrówko najważniejsze bo jak go nie ma to po żyć skoro nie można pić
Wygranych wypasionych życzę, coby krasnal miał mały domek z wielkim garażem Wszystkim Wam życzę naj naj naj ale pamiętajcie zdrówko najważniejsze bo jak go nie ma to po żyć skoro nie można pić
Lorey Raz jeszcze Powodzonka życzę Wygrywaj to i mnie lżej będzie
A co to za randki
Gabriel dziekuje... niech się stanie wedle twego słowa...mnie net muli...ehhh
Powodzenia...
Powodzenia...
Lorej-dzięki przynajmniej w stosunku do zwierzaków naszych jesteś Ok.
Coś Anieli Kiepsko się modli
Aniele Boże Stróżu mój Ty zawsze przy Krasnalu stój Rano we dnie w nocy bądź jej ku pomocy
Tak zerklam se