Wpisy 3 137 226 – 3 137 325
17 lutego 2018 15:09 → 17 lutego 2018 16:58, 100 wpisów
Ze wszystkich rzeczy świata Szmaciak tych dwóch najbardziej nienawidzi: pierwszą z nich jest inteligencja, a drugą zaś stanowią Żydzi
....
O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie
....
O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie
4 az norwegow w 10 a 3 polakow hm czyzby druzynowo norwegia polska i hm niemcy
... gdzie - jak w złej bajce - ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Jeśli jedna osoba mówi ci że jesteś osłem to ją zignoruj, jeśli dwie osoby mówią ci ze jesteś osłem to je zignoruj. Jednak jeśli pięć osób mówi ci że jesteś osłem to idź i kup sobie siodło.
dobra do typowanego relaksu liczbowego moze ktos sie dolaczy z propozycjami do multi mini bede zioral
ceha
Czekam z utęsknieniem w żb i poproszę Cię żebyś mnie zbluzgał.Bo przecież sama się o to proszę.
Czekam z utęsknieniem w żb i poproszę Cię żebyś mnie zbluzgał.Bo przecież sama się o to proszę.
Najciemniej pod latarnio co słoiku?
gadasz o kręceniu więc chyba nieżle tam kręcisz
gadasz o kręceniu więc chyba nieżle tam kręcisz
ceha
Ale pisać o mnie możesz ?
Ale pisać o mnie możesz ?
https://www.youtube.com/watch?v=xLj5xaahdF8
-----------------------
-----------------------
ale na tym wejściu - jest bardziej wysublimowana - nie z chłopów On ci
GRYKSIO JESZCZE NIE mam nic bo od 9 rano miałam wnusia dopiero zacznę badać cyferki...
oby ci weszła jak bym mial ją ja dawać dałbym taka 3/3 72,75,78
gryks ON 5 MARCA BĘDZIE MIAŁ 2 latka ,,,oczy przy nim musisz mieć na około głowy takie żywe złotko
Widzieliście jak skoczylem złoto ostatni medal
mam nadzieje ze ciebie poprzegania troszke ruchu ci sie przyda za takim enerdzajzerem
Stoch wygral w Soczi i 4konkursy wiatr w plecy
taka to dziś trójca z plusem
wskoczyła a ja przegapiłam
40,71,77
wskoczyła a ja przegapiłam
40,71,77
hey junak a co na wieczor w mini lotto multi masz z 3/3 lub 2/2 ewentualnie po 1/1
Taka mała ciekawostka.
1 godzinę temu w Anglii w Walii zatrzęsła się ziemia, wstrząs miał siłę 4,7 M.
Nie jest to dużo, ale jak ktoś mieszka w wysokim budynku to się może nieźle przestraszyć.
1 godzinę temu w Anglii w Walii zatrzęsła się ziemia, wstrząs miał siłę 4,7 M.
Nie jest to dużo, ale jak ktoś mieszka w wysokim budynku to się może nieźle przestraszyć.
Faral.
nie pamietam jaka siłe moga miec miały wstrzasy kopalniane janosik mieszkajac w lubinie na 1 pietrze 10 pietrowego wierzowca czułem sie na łożku jak na wodnym siedzac na takim fotelu na ala kurzych nozkach zdeczka sie bujałem raz tak zatrzeslo ze nie wiedzialem co łapac z szafy monitor czy komputer stary od tak na marginesie