Wpisy 3 136 326 – 3 136 425
16 lutego 2018 20:31 → 16 lutego 2018 21:30, 100 wpisów
Dopisano wyniki Eurojackpot - 4,8,19,25,44 oraz dodatkowe liczby 9,10
Olala... pracowałam tam i nigdy nie byłam ani naburmuszona ani opryskliwa tylko zawsze uśmiechnięta więc nie ma zasady
No w sumie to masz rację
To jest wina tych wszystkich wyżej za byle co Ci premię zabiorą, zgnoja bo pizzerinek jest wypieczonych 8 a powinno 10, coś zostanie z pieczywa czyczyi owocow o znowu źle i to się przeklada dalej o zarobkach nie wspominając. W życiu bym tam nie wrocila a klienci też potrafią być natarczywi. Potrafili byc tacy co 10 razy na jednej zmianie z jedną rzeczą chodzili byle przyjść...
Wqrwila mnie taka pinda w sylwestra ze do 17stej.a o 16.30 jeszcze klienci.no to jej dałam czadu.o strazakach.pielęgniarka ...itd
No nie no to masz rację 17 to 17.
Krasna
Agdzia najlepiej napindolic sobie dzieci z 5sztuk .500plus i wyrypka.socjalne da chatę .opłaty zrobi a tobie jak brakuje 2zl to rodzinnego nie dostaniesz
Z drugiej strony jak ktoś nie potrafi odnosić się do ludzi niech pracuję w zakladzie gdzie nie ma bezpośredniego kontaktu z klientem
No niestety taka prawda bo wykazujemy dochody i już przekracza wszystko...
Mam taką gwiazdę po studiach .jakas obronnosc coś tam.ona tylko szuka pracy w biurze .bo nie po to studia robiła
Czaisz to
Czaisz to
Ja jestem po resocjalizacji i pracowałam nawet na stolarni
Też bym chciała za biureczkiem nie powiem,że nie ale jak to mówią praca uszlachetnia
Ciężka praca miało być
Ona tez zaczynała karierę w biedronie ale wylali ją. Za naklejki za zwierzaki
Ty się śmiej ale wiem,że takie sytuację były i to.sie w głowie nie mieści
No głupia trochę,ale mimo wszystko jakie to żałosne jest ale to dali jej dyscyplinarke za to?
Wywalili. Ona zresztą ciągle pyskowala.i rzucali ją z jednej do drugiej a w trzeciej ucieli ogon.ot taka p.magister
No i powiedz jeszcze,że dalej liczy na biuro. Teraz niech sie cieszy że w ogóle ktoś ją chcę
Masakra. Pierwszy piątek abstynencji TS i jakoś mi lżej
Wiesz samo to,że w papierach wpisy ma i tu już jest spalona na starcie w wiekszosci firm
DZIS NA 21 W MM 2,3,7,9,10,11,21,24,25,26,35,38,42,43,51,53,56,58,62,65,66,67,73,78
Niewiele ,ale sam fakt że do wtorku nie gram a we wtorek atakuje mini
Ona po tych swoich studiach może iść do policji. Ale niechce się pchać w mundur.czujesz to?
Chyba mamusia z tatusiem dobrze dziewczynce dogadzaja
Kapryśna Marysia
Tak było. Ale rodzice po 26latach się rozeszli.bo ojciec to kawał curwy reszta dziada.a natka pracuje na 2 etaty
Tak jest krasnalku a później obudzi się z ręką w nocniku.
Widzisz Ola ale tak jest jak nie da się dziecku samemu o siebie zadbać tylko wszystko za rączkę.
Szkoda tej mamy tylko
Widzisz Ola ale tak jest jak nie da się dziecku samemu o siebie zadbać tylko wszystko za rączkę.
Szkoda tej mamy tylko
Ja mamw 25 w tym roku a uwierz mi mnie życie nie oszczędza i wiele nauczyło. Rodzine mialam zawsze pełną szczęśliwa ale na pewno się nie przelewalo więc zaraz po liceum na studia zaoczne i do pracy jeszcze w międzyczasie ciąża dziecko
No szkoda.mówiłam dziś koleżance tej .jej mamie.ze kumpel sklep otwiera i mogę załatwić. Ale powiedziałam jej.ze na bombę nikogo nie wsadze
Nas jest troje rodzeństwa pewnie to robi swoje
Gladsome
poprosze losowanka mini multi gdyz poniewaz wstaje o 4:30 na 6 mam do pracy
Dokładnie tak a później jest jak jest co tu daleko szukac brat mojego taty całe życie.pracował dużo i ciężko i otwarl swoją firme, robi schody super to prosperuje. Żona jego zawsze leżała i pachniała zaradności żadnej dwoje synów jeden 26 drugi 19. Ten 26 lat swój świat swoje kredki w nosie wszystko tatus ryknie żeby pomógł mamusia obroni. Mlodszy nic nie musi bo taki młody. Kto tą firmę przejmie chyba sąsiad... a odpukac niech coś wujowi się przytrafi
Klasse Anzahl Richtige Gewinne Quoten
1 5 Richtige + 2 Eurozahlen 0 x unbesetzt
2 5 Richtige + 1 Eurozahl 1 x 1.614.745,60
1 5 Richtige + 2 Eurozahlen 0 x unbesetzt
2 5 Richtige + 1 Eurozahl 1 x 1.614.745,60
Gryks to co ty make up rano robisz ?
krasna zachciało mi się jutro i w niedziele coż zrobić nie samym ts człowiek zyje
Toż to pracoholizm