Wpisy 3 132 869 – 3 132 968
14 lutego 2018 22:43 → 14 lutego 2018 23:58, 100 wpisów
Mi coś ostatnio nawet na sucho ani na mokro w Multi coś się popier..że nawet 2 złoty ciężko zwrócić
Ogarnia mnie zniechęcenie i prostracja
Poza pewniakiem>[26]-uskrobałem ledwie 4/10
Weszło bakmacherka weszła
Pisałem
4/10 mało ale nie poddawajsię Gonzo
Gonzo za moją namową zagraj jutro 5 liczb w Mulatkę
Jutro 7 dziesiatki...albo jednosci...albo trzydziestki...dobranoc
303 000zł w Mini
Ale numer
witam wszystkich znajomych i zainteresowanych mini lotto, ja nigdzie wczesniej niepisalem ze wszystkie liczby ktore podam beda codziennie wychodzily choc niepowiem ze bym chciał aby wychodzily, FORSAMI gdybys np dzisiaj wysłał moje typy z 1,tego na dzisiaj na 14 tego złapałbys 3 z 5 murowane, dzis kiepsko bo tylko jedna liczba tylko wyszła
Arczi
Sebastian
skasuj mój wpis szczególnie 22, uznaj że TO wypadek przy pracy , ja też TO skasowałem w profilku
mialo byc z 13 na 14 3 z5 murowana by byla a nawt i moze i 4z5 gdybys zmienil 41na 40 bylaby 4/5
witaj sebastian M
Arczi niestety sie nie udało ale to nic dzisiaj zagrałem to co podałeś nawet systemem na 6
Gonzago
jak mnie ogarnia zniechęcenie,
to wtedy gram od niechcenia....i czsem ...hmmm ciekawie
jak mnie ogarnia zniechęcenie,
to wtedy gram od niechcenia....i czsem ...hmmm ciekawie
Forsami trzeba coś wygrać
Makler a co Tbie ?
Już wszystko ok ?
Może jutro wejdzie coś konkretnego czekam na to
Forsami I naładuj tel
Zaraz coś wymyślę
Zagrałem już Lotto
Teraz myślę o Mulatce
Lorey
Chyba nie pozostaje mi nic innego-tylko chwycić się Twojego sposobu
Chyba nie pozostaje mi nic innego-tylko chwycić się Twojego sposobu
Makler nie rozumiem co chcesz
A jaki sposób ma Lorey ?
skasuj mój wpis szczególnie 22, uznaj że TO wypadek przy pracy , ja też TO skasowałem w profilku
Ale makler nie wiem dlaczego ?
Chcesz normalnie rozmawiać czy co ?
3 132 843. jagawisia 2018-02-14 (22:19)
arcibalik 73 jedna z niewielu osób tu na zielonej ,jak ma to poda liczby DZIĘKUJĘ arcibalik 73
arcibalik 73 jedna z niewielu osób tu na zielonej ,jak ma to poda liczby DZIĘKUJĘ arcibalik 73
3 132 843. jagawisia 2018-02-14 (22:19)
Jagawisia
Jagawisia
Arczi wysąłłes dziś mini ?
JAGWISIU nie dziekuj nastepnym razem bedzie k lepiej
sebastian M nie niewysłalem na dzisiaj mini , ale moze jutro wysle dzisiaj niemialem juz sil aby odwiedzic kolekturke od rana sie bardzo zle czolem ,moze jutro bedzie lepiej i puszcze mini
jagwisiu nie jestenm wielki ale dziekuje za mile słowa jestem narazie takki tyci tylko
slawek10 dziekuje
Arczi a na jutro masz już coś upatrzone ?
Zdrówko najważniejsze
jagwisiu dziekuje slicznie
Bo nie zawszemam czas tu wejść w ciągu dnia
sebastianie jeszcze nie mam musze dopiero kuknac do tego mini mam klopot z netem co chwile mi zrywa polaczenie jak bede mial to podam w kg wszystkim zainteresowanym iesli ktos chce moze nimi grac jesli zas uwaza ze ma cos lepszego swojego niech gra swojimi, wazne jest to aby trafikil i byl zadowolony
sławek 10 kieruje sie glownie liczbami tzw dobijajacymi do siebie i parkami liczb , niepowiem ze latwo jest wytypowac na dane losowanie ze takie akurat wyjda ale trzeba probowac i sie niepoddawac, to po 1 ,po 2 trzeba wierzyc ze wyjda ,po 3 niezalamywac sie nad tym jesli niewyjda tylko grac dalej ,
forsami i sławek 1o ok beda w kg waszej
Kg czyli kg miodu a nie cukru
Nie myl
Takiemu to dobrze
Trzeba kuć żelazo póki gorące tu swego czasu UFO podał mi liczby do Multi Multi i Miałem 5/5 i 3/3 co jest faktem autentycznym co świadczy zdjęcie na profilu jako dowód można zweryfikować
UFO podaje dobre liczby.
Ostatnio podał 2 liczby i też weszły
Ostatnio podał 2 liczby i też weszły
Forsami dobranoc
dobranoc forsami numery beda w kg
Janosik to uczciwy zbój i stara się dotrzymać danego słowa.
.........................................................
Na moim profilu na Multipasko pl podałem:
>> @ <<
Z nazwiskiem jeszcze się trochę wstrzymam.
Janosik/Edward.
Pozdrawiam i zapraszam na bloga.
.........................................................
Na moim profilu na Multipasko pl podałem:
>> @ <<
Z nazwiskiem jeszcze się trochę wstrzymam.
Janosik/Edward.
Pozdrawiam i zapraszam na bloga.
liczby dobijajace to sa te liczby ktore dobijaja do siebie np jesli np liczba nr, 1 wyszła 23razy a liczba 2 np.wyszla 22 razy to liczba 2 wiadomo musi dobic do liczby 21 zeby miały porowno czyli tyle samo wystapien itd itd
Zajrzę rano na Mp.
dobranoc janosik 2009