Wpisy 3 132 833 – 3 132 932
14 lutego 2018 22:15 → 14 lutego 2018 23:17, 100 wpisów
i dobra juz zniikam,,, ja tu nie moge siedzie ..po jest piiprzuch racista
arcibalik 73 jedna z niewielu osób tu na zielonej ,jak ma to poda liczby DZIĘKUJĘ arcibalik 73
Jagawisia no mi też Arczi podał na 13 go ale dzisiaj nie zagrałem nimi zagrałem liczbami na dzisiaj i systemem na 6 zobacz moje KG. No szkoda ale dla Was.
Tak to dzisiaj było.
Sprawdziłem 3 zakłady do MM, 3 zakłady do EP.
Brak wygranych.
Sprawdziłem 3 zakłady do MM, 3 zakłady do EP.
Brak wygranych.
Juz skreslone na 14co z tego wyjdzie?duzy odpuszczam,kaskade olewam,multi przyjmuje na klate
Na piątek zostaje 4 zakłady do EJ.
Forsami.
Mi coś ostatnio nawet na sucho ani na mokro w Multi coś się popier..że nawet 2 złoty ciężko zwrócić
Ogarnia mnie zniechęcenie i prostracja
Poza pewniakiem>[26]-uskrobałem ledwie 4/10
Weszło bakmacherka weszła
Pisałem
4/10 mało ale nie poddawajsię Gonzo
Gonzo za moją namową zagraj jutro 5 liczb w Mulatkę
Jutro 7 dziesiatki...albo jednosci...albo trzydziestki...dobranoc
303 000zł w Mini
Ale numer
witam wszystkich znajomych i zainteresowanych mini lotto, ja nigdzie wczesniej niepisalem ze wszystkie liczby ktore podam beda codziennie wychodzily choc niepowiem ze bym chciał aby wychodzily, FORSAMI gdybys np dzisiaj wysłał moje typy z 1,tego na dzisiaj na 14 tego złapałbys 3 z 5 murowane, dzis kiepsko bo tylko jedna liczba tylko wyszła
Arczi
Sebastian
skasuj mój wpis szczególnie 22, uznaj że TO wypadek przy pracy , ja też TO skasowałem w profilku
mialo byc z 13 na 14 3 z5 murowana by byla a nawt i moze i 4z5 gdybys zmienil 41na 40 bylaby 4/5
witaj sebastian M
Arczi niestety sie nie udało ale to nic dzisiaj zagrałem to co podałeś nawet systemem na 6
Gonzago
jak mnie ogarnia zniechęcenie,
to wtedy gram od niechcenia....i czsem ...hmmm ciekawie
jak mnie ogarnia zniechęcenie,
to wtedy gram od niechcenia....i czsem ...hmmm ciekawie
Forsami trzeba coś wygrać
Makler a co Tbie ?
Już wszystko ok ?
Może jutro wejdzie coś konkretnego czekam na to
Forsami I naładuj tel
Zaraz coś wymyślę
Zagrałem już Lotto
Teraz myślę o Mulatce
Lorey
Chyba nie pozostaje mi nic innego-tylko chwycić się Twojego sposobu
Chyba nie pozostaje mi nic innego-tylko chwycić się Twojego sposobu
Makler nie rozumiem co chcesz
A jaki sposób ma Lorey ?
skasuj mój wpis szczególnie 22, uznaj że TO wypadek przy pracy , ja też TO skasowałem w profilku
Ale makler nie wiem dlaczego ?
Chcesz normalnie rozmawiać czy co ?
3 132 843. jagawisia 2018-02-14 (22:19)
arcibalik 73 jedna z niewielu osób tu na zielonej ,jak ma to poda liczby DZIĘKUJĘ arcibalik 73
3 132 843. jagawisia 2018-02-14 (22:19)
Jagawisia
Jagawisia
Arczi wysąłłes dziś mini ?
JAGWISIU nie dziekuj nastepnym razem bedzie k lepiej
sebastian M nie niewysłalem na dzisiaj mini , ale moze jutro wysle dzisiaj niemialem juz sil aby odwiedzic kolekturke od rana sie bardzo zle czolem ,moze jutro bedzie lepiej i puszcze mini
jagwisiu nie jestenm wielki ale dziekuje za mile słowa jestem narazie takki tyci tylko