Wpisy 3 126 867 – 3 126 966
10 lutego 2018 10:04 → 10 lutego 2018 12:35, 100 wpisów
Agdzia to niech u mnie troche pojeczy...tylko nie jak Maria bo nie wytrzymam 4 minut nawet
Tomi77 a to ktora chcesz Agnieszke ? A masz marmury w domu I sypialnie w stylu krolewskim ? Bo obawiam sie, ze bez tego ny dy rydy
Agnieszki nigdy nie trawilem...a marmury....beda,bedana cmentarzu
W wielu dyscyplinach nam sie nastepcy nie zapowiadaja. Nie oszukujmy sie skoczkowie tez najmlodsi juz nie sa przynajmniej ci co soba cos prezentuja a pytanie ile chca jeszcze skakac. Chyba, ze siostrzeniec malysza sie bujnie I cos po wujku pokaze
Startuje na komendatora sportowego bede w swoim zywiole
No jest specyficzna dziewczyna I wydaje mi sie,ze wcale nie sympatyczna.
Startuje na komendatora sportowego bede w swoim zywiole
No jest specyficzna dziewczyna I wydaje mi sie,ze wcale nie sympatyczna.
A i fajny carawan bedzie tylko musze glosniku i skrzynie z moje za zywota przeniescby fajnie
niestety najlepiej opłacalny sport w polsce to piłka nożna i najwięcej dają dupy
( i nic się nie stało )
( i nic się nie stało )
My lepiej stoimy na letnich igrzyskach...kula,mlot,biegi,skoki wzwyztakie ciepluchy
a może tak dać najniższą krajową i podnosić wraz z sukcesami
może były by lepsze wyniki
może były by lepsze wyniki
3 126 873. Daja ale nie az tak spektalularnie jak jeszcze jakis czas temu. Chociaz swego czasu lige sie fajnie ogladalo jak lech poznan cos pokazywal.
Niestety lekkoatletyka u nas tez nie jest doceniana mimo wielkich sukcesow.
Sport narodowy pilka nozna nawet jak byli na 120 ktoryms miejscu. No coz zal tylek sciska
Niestety lekkoatletyka u nas tez nie jest doceniana mimo wielkich sukcesow.
Sport narodowy pilka nozna nawet jak byli na 120 ktoryms miejscu. No coz zal tylek sciska
Tak porobili by pare miesiecy za 1500 na czysto zaraz by robili 20 km na boisku a nie 10
żeby grać w tenisa od dziecka i trenować niestety trzeba mieć kasę i to nie małą
Tez sie smieje jak nie ma odpowiednich ilosci cyferek na koncie to nie masz racji bytu I prawa startu.
Tez bym tak chciala czy sie stoi czy sie lezy troche tysiaczkow sie nalezy.
Tez bym tak chciala czy sie stoi czy sie lezy troche tysiaczkow sie nalezy.
Tak wlasciwie babiarz I szaranowicz mogliby juz kariere komendatorow porzucic chetnie ich zastapie
Jeszcze kogos do pary I na kasting heja.
Kurde ludzie tu pewnie chca typowac a my se sporowa sobote urzadzilismy
Jeszcze kogos do pary I na kasting heja.
Kurde ludzie tu pewnie chca typowac a my se sporowa sobote urzadzilismy
Sobie sportowa sobote*
Agnieszka wszystko co ma zasłużyła na to własnym talentem i pieniędzmi dziadka jak się nie mylę
niestety ale z czasem wszystko siada a i lata nie te
niestety ale z czasem wszystko siada a i lata nie te
Braku talentu jej zarzucic nie mozna ale jakby nie kasa na start to by nie miala takich wynikow na koncie jakie ma
tak ale kasa dziadka
państo na to nie dało
sama szukała sponsorów
państo na to nie dało
sama szukała sponsorów
mało wiecie o piłce nożnej myślicie ze tam kasy wyłożyć nie trzeba
był jeszcze wielki Janowicz co nie miał butów ale gdzieś go wcięło
Pewnie trzeba wszedzie wylozyc, ale tenis jest w szczegolnosci drogim luksusem.
Janowicz wlasnie wielkie bum, kariera I facet znika
Janowicz wlasnie wielkie bum, kariera I facet znika
No to racja,zobacz Janowicza...sprzedali mieszkanie rodzice i Jurek...raczej talentem nie grzeszyfakt Agnieszka jest jak Adam Malysz ,ciezko poszukac kogos na zastepstwo mimo ze sie starajato uciekam rowerkiem do tosia,raz na tydzien trzeba
Krol Federrer jest jeden...wygrywac z klasakomentator Tomaszewski mowil ze woli go ogladac jak przegrywa ale po pieknej walce
Nagda Linetty 56 pudl,najwyzej po 32 @gnieszce Radwanskiej....reszta odplynela gdzies
Ula miala droga przetarta przez siostre z poczatku wygladalo ze cos moze z tego byc ale chyba jednak nie.
Federrer to terminator podejrzewan ze puki sam nie odejdzie to mu nikt tenisa z glowy nie wybije.
Spadam porobic co trzeba co by na skoki usiasc na tylek.
Pa I powodzenia grajacym na 14
Federrer to terminator podejrzewan ze puki sam nie odejdzie to mu nikt tenisa z glowy nie wybije.
Spadam porobic co trzeba co by na skoki usiasc na tylek.
Pa I powodzenia grajacym na 14
Janowicz i Kowalczyk też mają ze sobą dużo wspólnego bo nie umieją przegrywać a to jest sport
Janowicz od razu wpadał w szał na korcie
Kowalczyk szuka winy ale nie u siebie ( nigdy nie słyszałam przegrałam nie wyszło niestety )
Janowicz od razu wpadał w szał na korcie
Kowalczyk szuka winy ale nie u siebie ( nigdy nie słyszałam przegrałam nie wyszło niestety )
mam wrażenie że Federrer to już się bawi tenisem ale ma wielkie sukcesy i to mu sprawia przyjemność
Bo przegrywac trzeba umiec stoch czy wygra czy przegra zawsze szuka bledow I to jest czlowiek ktory dojrzal do takich a nie innych osiagniec
jestem ciekawa co dziś powie Kowalczyk
pewnie narty były źle nasmarowane
pewnie narty były źle nasmarowane
Kowalczyk bardzo dobrze pobiegła , zwłaszcza że druga połowa dystansu była techniką dowolną .
jackwar tak jak na jej osiągnięcia i lat które już ma wielki szacunek
Wszystkiego nie da się wygrywać Ja ją podziwiam za jej treningi . Chyba nikt tak ciężko nie trenuje . Dystanse i ten mróz . komu by się chciało ?
Mc-ik - coś ty taki świeży ? 77 jest dobre , zwłaszcza w parze z 66
też ją podziwiam i
ale nie cierpię jej wymówek jak nie jest w pierwszej trójce
ale nie cierpię jej wymówek jak nie jest w pierwszej trójce
oj czekam aż wstaną moi panowie i do sprzątanie
ale kiedy to będzie
ale kiedy to będzie
Nie jade na 14 ,odczekam...i zobacze co wplynelo zeby dupy nie walnac
Jackwar 66 też dobre- dużo tutaj przesiadywałem i postanowiłem się znowu zalogować
Dzis pogrzeb Wojciecha Pokory...Marysia na zawsze zapisala sie w mojej pamieci,i docent Furman z Alternatywy 4
Cześć
Co robicie ?
Trzeba coś zatypować
I wygrać oczywiście
hey sebastianie co proponujesz w multasia mini ewentualnie lotto z plusem
Gryks
W Mulatkę proponuję następujące liczby
Tylko moment bo muszę je zebrać do kupy
Ola
mam teraz 3 liczby
36 40 56
I szukam dalej
Hej wszystkim u mnie już w profilu nie chce mi się przepisywac
Z moich ?
Takamama
na dziś gorąco polecamVillarreal, Atl. Madryt, Atalanta co najmniej za stówkę
Zgrywus lubię Cię
Zgrywus podałeś moje typy
Zgrywus przeanalizowałeś te mecze ?
Zgrywus ruchy
Ola dziś zrobiłem sobie wolne a skąd wiesz ?
Zgrywus myślę tylko czy Atalanta napewno to wygra
Ale niedługo idę sobie bo ładna pogoda i trzeba wyjść na słoneczko
Ola niestety musiałem iść do konkurencji
Kibicować to o 14
A teraz idę na słoneczko
Znowu Finlandii Euro ale smród tam mieszka mniej ludzi niż umnie wewsi
Ustawka oszuści oszuści
ebany czas przeminal jak banderas 30
jesli zdrowko nam pozwoli wtedy wygramy w totka do woli 46
jesli zdrowko nam pozwoli wtedy wygramy w totka do woli 46
Mini zagrane na 10 losowań jeden zakład i 3 zakłady na 3 losowania a jak nie będzie minimum4/5 to
robert ...mam duzo kasa zostałem wygrane ..teraz krótko jedziemy pod palmami na upał ..a ty do domu
Multi Multi też mam po małej przerwie od grania 3 zakłady na 10/10 Bonus taki uroczy
Gryks mi zostało 5 dni pracy i koniec zakladu i będę pić palić i w h... lić od poniedziałku do piątku i koniec...
a pozniej co szukasz masz cos na oku bo wiesz bynajmniej ja tak mam jak urlopik fajnie 3 dni nic nie robic pozniej niby cos by sie znalazlo ale nuda popracowac by sie przydalo wtedy
forsa a moze tak sie nauczysz tanczyc
https://www.youtube.com/watch?v=Qo5HGbMxOxY
https://www.youtube.com/watch?v=Qo5HGbMxOxY