Wpisy 3 126 667 – 3 126 766
10 lutego 2018 00:07 → 10 lutego 2018 08:41, 100 wpisów
...iii zatypiwszywięc w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku-można iść
Na sobotępewniak 33
36
50
37
Dobranoc
Księga gości użytkownika: paleta77
Treść wpisu:
sam w***laj marchewkę bucha cha cha. Ja nie zrobię Ci nic - ale inni PO owszem bucha cha cha cha cha.
Autor wpisu: paleta77
Data wpisu: 2018-02-10 01:05:15
-----------------------------------------------
Treść wpisu:
zaszczepienie myśli, ideologii ? Przygłupi jesteś bucha cha cha cha. Bagatelizowanie śmierdzielu jak mnie potraktowaliście ? bucha cha cha - tylko, co Ci to da, co ? Myślisz, że nie zrobię tego, co sobie zaplanowałam, bo ktoś tak chce i sra ze strachu ? bucha cha cha - debil no normalnie debile
Data wpisu: 2018-02-10 01:01:51
--------------------------------
Treść wpisu:
Chciałbyś się pozbyć i zapomnieć, co ? A tu ni c***a - ni da rady. bucha cha cha cha cha.
-----------------------------------
Treść wpisu:
standard - możesz wy***ć mój profil. Tylko na chwilkę, bo smród jest tak wielki, że przytłacza. Bay
Data wpisu: 2018-02-09 22:47:39
Treść wpisu:
sam w***laj marchewkę bucha cha cha. Ja nie zrobię Ci nic - ale inni PO owszem bucha cha cha cha cha.
Data wpisu: 2018-02-10 01:05:15
-----------------------------------------------
Treść wpisu:
zaszczepienie myśli, ideologii ? Przygłupi jesteś bucha cha cha cha. Bagatelizowanie śmierdzielu jak mnie potraktowaliście ? bucha cha cha - tylko, co Ci to da, co ? Myślisz, że nie zrobię tego, co sobie zaplanowałam, bo ktoś tak chce i sra ze strachu ? bucha cha cha - debil no normalnie debile
Data wpisu: 2018-02-10 01:01:51
--------------------------------
Treść wpisu:
Chciałbyś się pozbyć i zapomnieć, co ? A tu ni c***a - ni da rady. bucha cha cha cha cha.
-----------------------------------
Treść wpisu:
standard - możesz wy***ć mój profil. Tylko na chwilkę, bo smród jest tak wielki, że przytłacza. Bay
Data wpisu: 2018-02-09 22:47:39
3 126 602 ///paczkiewicz ..niestety ..zauwazysz IP ..niezalezy zmienione
witajmakler
makler mysalałwe juz nikogo tu niema ze znajomych, ze juz wszyscy poszlli spac
jak leci ??
Sebastian, to juz nie ten dzieciak-robi się coraz gorszy chce tutaj dominowac,,tylko klutnie Sebastiana miedzy Jocia i Pan-em Emerytką i teraz mną
Sebastian, to juz nie ten dzieciak-robi się coraz gorszy chce tutaj dominowac,,tylko klutnie Sebastiana miedzy Jocia i Pan-em Emerytką i teraz mną
tylko wszedlem kilka wpisów do kg wpisac
chyba zrezygnuje z czatu,,chce sie wziąś za typowanie i real
chyba zrezygnuje z czatu,,chce sie wziąś za typowanie i real
MAKLER umnie wszystko po staremu niemoge nic trafic niestety w MM Nieraz jak cos zatypuje ale niewysle to wychodza , jak zas wysle to niewychodza , narazie chyba sobie wogole odpuszcze MM, zas zabieram sie ostro za MINI LOTTO, moze tu cos trafie. co zas tyczy sie sebastiana tio niewiem co tu sie dzieje na czacie bo dawno tu niebylem powiem szczerze dopiero tu teraz wszedlem, tak sprawdzic liczby jakie wyszly w wieczornym losowaniu w MM, i tez pojawilem sie na czacie
Nie wiem co sebastian i tu z kim wyrabia i po co sie z kim kloci cz tam sprzecza ja tego goscia i tak lubie,a co on tam ma do joci, pana i emerytka to nie wnikam
Nie wiem co sebastian i tu z kim wyrabia i po co sie z kim kloci cz tam sprzecza ja tego goscia i tak lubie,a co on tam ma do joci, pana i emerytka to nie wnikam
i dobra dobraniucha ..nie mam siły ttutaj czytac //lepsze spać
arczibalik73 ..zostaw ten tematy ooto osoby wyrabiają nie wazne zdarzen ..postaw coś jesteś tutaj ..po co to jest lotto
dobra makler poczytam sobie s a ty sie nieprzejmuj sebastianem , jaki jest to jest, chce ttu dominowac nadwszystkimi to niech i dominuje tylko jak tak dlugo wytrzyma, niekloccie sie chlopaki o nic bo to niema sensu nielepiej wspolnie typowac liczby zamiast sie klocic ?
ja tam nielubie klotni, i wole spokojmakler nieprzejmuj sie sebastianem i sie niedenerwuj z jego pwodu
ja tam nielubie klotni, i wole spokojmakler nieprzejmuj sie sebastianem i sie niedenerwuj z jego pwodu
bedzie dobrze jeszcze zobaczysz grunt to zachowac spokoj i zmina krew. widze ze juz musisz isc okej rozumie dziekuje ze sie odezwales
TY tez sie trzymaj cieplo tam i bez nerwow dobranoc kolorowych snow i wysokich wygranych jesli tylko grasz
TY tez sie trzymaj cieplo tam i bez nerwow dobranoc kolorowych snow i wysokich wygranych jesli tylko grasz
arczibalik73...a ty nie umiesz potrzebowac twoje nerwy ..a wszyscy tak ma ..
i dobra zdejmie spodnie i ide spać do łózka aaaaaachh
13krzysio33 czy my sie skads znamy?
13krzysio33 ga bueoije jedynue co moge postawic t oczy w słup, i nic niestawiam budowniczym niejestem
paleta 77 m77 madzia szalejesz kobieto szalejesz nic nowego u ciebie ciagle ten jad
Kilka dni łagodnej zimy.
Adis.
-5. Może być.
Ocieplenie jest już w Irlandii.
Jest tam już +8.
Ocieplenie jest już w Irlandii.
Jest tam już +8.
3 126 434. makler 2018-02-09 (21:48)
3 126 381. Sebastian_M 2018-02-09 (21:09)
rutra trzeba grać w Erpinę
-------------
Pasko
to dowód że Sebastian jest nacpany ..............
3 126 441. Pasko 2018-02-09 (21:50) Rzeszów
Erpina ? że Eurojackpot to Erpina, tutaj jest ukryty dowód?
----------------------------------------
makrela myślała że jak się poskarży to będzie pływała koło paszczy rekina
3 126 381. Sebastian_M 2018-02-09 (21:09)
rutra trzeba grać w Erpinę
-------------
Pasko
to dowód że Sebastian jest nacpany ..............
3 126 441. Pasko 2018-02-09 (21:50) Rzeszów
Erpina ? że Eurojackpot to Erpina, tutaj jest ukryty dowód?
----------------------------------------
makrela myślała że jak się poskarży to będzie pływała koło paszczy rekina
Krasnalka.
Prognoza się sprawdziła w EJ.
Brak wygranej.
Prognoza się sprawdziła w EJ.
Brak wygranej.
krasna mnie ciekawi czy te dwie 01,07 z twojego stałego moga wejsc na 14h
Krasnalka.
Było blisko.
Było blisko.
Witkajakoś mnie ciągnie żeby wysłać kilka Multitakie ładne liczby ułożyłem
http://mypozytywni.pl/images/uploads/85ece400253f92ff79fe8dafb87406d0882a528a.png
Dzień dobry.
Dzień dobry.