Wpisy 3 122 078 – 3 122 177
5 lutego 2018 17:46 → 5 lutego 2018 21:43, 100 wpisów
śmiech się skończy Forsami jak nic nie będzie konkretnego a odprawa pójdzie w zapomnienie
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
3,16, 28,39,44,45,56 ,59 ,77,78
PLUS
41
Parka
3,30 22.1
trójka
24,25,26
PLUS
41
Parka
3,30 22.1
trójka
24,25,26
emeryt daj jak masz swoją kaskę mi zrób dobry uczynek pokaż że jesteś lepszy od wszystkich a ja ze swojej strony jak wygram dam połowę
Nic z tego nie będzie stwórzmy Amber Gold będziemy na górze to coś z tego będziemy mieć na totka nie ma co liczyc
dzisiaj tylko na sucho bo zimno bylo chcialem szybko do domu uciekac a nie do kolektury
mam kilka sposobow dobrych ale musze jeszcze wybrac z nich ten najlepszy
na 7 liczb lepsze, ale trzeba trafiac 7 a moze stawkowanie pojedynczych zakladow systemu bylo by dobre
20 zakladow dziennie trzeba by bylo trafiac co troche 7/7 zeby moc z czego stawkowac
Emerytjuz po...?Ja zaczynam pod nowy tydzienniech nam sie ladnie uklada
Witam się znów, nie było mnie od rana tutaj i widzę działo się gratulacje wygranym
Na Iron Majdan Tvn wydal 10 mlnzwariowali totalnie...Myslalem ze Miszczak jest madrzejszy
Tomi co Ty taki rozdajny mówisz,że to będzie nowy dobry tydzień
Tak rozdaje kazdej fajnej zeberce troche szczescia by cieszyc sie frajda gry w lotto
A mi coś humor nie dopisuje kompletnie. Bylam u rodzicow i wpadłam na pomysł mycia auta nie dość,że całe auto zamarzło łącznie z klamkami to jeszcze Karcher co blond to blond.
Moglas powiedziec,bym Ci pomoglbym jeszcze Cie popluskal wodaja moj przed tyg oplukalem ...
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
PLUS
41
Parka
3,30 22.1
trójka
24,25,26
PLUS
41
Parka
3,30 22.1
trójka
24,25,26
Wolałbyś nie gdzie się nie rusze to zawsze ktoś doniesie co z kim albo mam zainstalowany gps w tyłku
Tak to jest z zazdrosnym typem. Ja nie zdążę pomyśleć a on już wie. Plan dobry tylko auto już umyte
Mulag,adis ja tylko czekam na jakies wow w mini tutaj na pasko życzę powodzenia chociaz skromnie też bym chciala cos dobrego
To kobietą się dziś nie szczęści. Co się stało Olala45?
agdzia1993 nic nie jest ostateczne i wiadome każdy ma szanse wygrać w realu jak również wirtualnie
W chodzieży. Na rondzie tak słońce przyswiecilo. Ze wjechalysmy na srodek ronda .oponę szlag trafił.
kwestia czasu ale wiadomo każdy już by chciał w sumie się nie dziwie ileż można czekać
Pan to wcale nie jest śmieszne, ależe żenujące
Olala co pech to pech
Na rondzie na dziadkow niedzielnych trza uwazacWe wrzesni gosc dal migacz ze wyjezdza z ronda a tu...dupa ,pijechal prost na mnie ale zdazylem to przewidzxiec
Pan może jakiś mały sparing na liczby z emerytem?
3 122 112. emeryt 2018-02-05 (20:04)
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
PLUS
41
Parka
3,30 22.1
trójka
24,25,26
3 122 112. emeryt 2018-02-05 (20:04)
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
PLUS
41
Parka
3,30 22.1
trójka
24,25,26
Mulag mam nadzieję,że się i ja doczekam jednak co jak co multipadkowiczom z całego serca życzę wysokich wygranych sama sie cieszę jak ktos coś trafi
Gandalf
dopiero wróciłem do chałupy
nie zdążę chyba coś wpisać nowego do stałych
dopiero wróciłem do chałupy
nie zdążę chyba coś wpisać nowego do stałych
Każdy chcę wygrać każdy swój czas poświecą i kaskę ale kto wygra nie wiadomo pozostaje nam nawzajem sobie życzyć wygranych może ktoś trafi
U nas niby takie małe miasteczko a na rondzie jak raz na pół roku ktos nie spróbuję środkiem przejechać i każdy zdziwiony,że ląduje na dachu taki mały suprise
Pasko by mógł coś pomyśleć o czymś w rodzaju Ligi Mistrzów z systemem pucharowym. Byłoby ciekawie
Chociaż tyle dobrze,że udało sie w miare uporać. Ja dzi sie dowiedziałam,że praktycznie już hamulcy nie mam. Pozyczylismy auto znajomemu,że słychać jak z tył klocki trzymają. Mąż auto na podnosnik a tu klocki starte do blachy i znowu wydatek.
Z łódzkiego,pogranicze z wielkopolskim. Jakies 90km od wrocka
Ja to wiem, ale my chyba mamy za miękkie serce źle na tym wychodzimy ale co zrobić
Olala co Ty kogutem jesteś ??
Tez to zauwazylem,na tych malych rondach wiara jezdzi srodkiem...i badz tu madra jak sie zachowac
Pff żeby na tym małym tak jechali to pal licho oni idą na dużym i wcale nie niskim próbują kolejna wersję oszukać przeznaczenie stworzyć. Jedna kobitka miała fuksa i zawiesiła się tylko
Zawsze bylem zwolennikiem krzyzowek,choc oni twierdza ze ronda srednicy guzika sa bezpieczniejszetylko teraz nie ma juz samochodow wielkosci malucha
Otóż to chociaż ja smigam kombi i jadę wszędzie. Trzeba wsiadam i jadę i parkuje też wszędzie gdzie sie oczywsicie zmieszcze ale fakt trochę się pozmienialo ale ewenementow na skaleto światową też nie brakuje czasami siedzę za kierownicą i się w głowę pukam co ludzie odwalaja.
Z krzyżówkami znowu jest tak podjedzie kobitka i mysli czy ma pierwszeństwo czy nie jak nie ma to twardo jedzie jak ma to się kuka. Mówię to jako kobieta ale jak widze babę za kierownicą to mnie aż trzęsie oczywiście nie dotyczy to wszystkich.
Ja zawsze mowie tak,zapomniales czy z pierwszenstwem...poczekaj,przepusc nie idz na glupa na strzala
No co Ty tomi przecież kto by to pół minuty czekał
Jocia my tu nikomu nie dogryzamy, każdy ma prawo kogoś lubić bardziej lub mniej ale my tu nikomu poklonow nie skladamy można pogadać, pośmiać się ale spasuj kochana z nikim w jednym pokoju nie siedzisz, że Cię męczy jego towarzystwo po co te aluzje i emocje a chyba,że to forma takich młodzieńczych zalotow względem S.
Choroba trzyma
Kreci sie welbie od 5dni
3122164. czas na Viktory
Cześć
Tylko mnie zlapalo nawet analizy pare dni nierobilem bo niebylem wstanie
Czekacie na Cyrk ?
Jocia na prawdę tak to wygląda w szkolnych ławkach
Roberttto zdrowiej w końcu
Roberttto zdrowiej w końcu