Wpisy 3 118 896 – 3 118 995
2 lutego 2018 17:32 → 2 lutego 2018 18:58, 100 wpisów
Wyobraźcie sobie ze jak poszłam rodzic to 3 dni nie jadł i spał w walizce na moich ubraniach
takamama
Zajrzyj do mojej KG (wpis 380).Wpisał się Monet.Jak to czytam,to nie mogę opanować łez.
Zajrzyj do mojej KG (wpis 380).Wpisał się Monet.Jak to czytam,to nie mogę opanować łez.
Weź mi nie pokazuj takich rzeczy no chyba ze chcesz mi myć podloge
Kilka lat temu wypadł mu dysk gasl w oczach normalnie z minuty na minutę.W Holandii powiedzieli mi ze to koniec dużo nie myśląc w samochód i do Polski do naszego lekarza.po drodze siadA auto, mroz styczen brak ogrzewania, laweta z Polski 10 H nim dojedziemy może być po wszystkim podróż 24 H z nim na rękach!
Pol roku kroplowki dwa razy dziennie plus 4 zastrzyki po 6 mc wstał! Biegał jeszcze kilka lat od tamtej pory był najwierniejszy
Ile miał lat ?
Wszyscy dookoła mnie od nienormalnych wyzywali 6 tyś na Kundla?Ale był moim kumplem bezcennym!
Moja miała 15 latek
Serduszko wysiadło
Wierzcie mi ja w życiu nie dbałam tak o jadłospis swój jak jego!
Teraz przesiadka przed telewizor.
Faralnie za wczesnie?ja po 20.30 teraz wlepiam slepia w liczby by pomyslec o jutrzejszym losowaniu
ja gram w LOTTO tylko przy kumulacji 1 zakład po trafieniu 5/6
o której losują jackpot ?
dziękuję
czyli do 20 można puścić kupon....pomyślę czy potrzeba mi takiej forsy
czyli do 20 można puścić kupon....pomyślę czy potrzeba mi takiej forsy
Faralza 4\6 to kur...grosze placa...2 lata temu mialem 200 z groszami,wydawalomi sie tez malo
zamiast wysłać to co miałam skreśline na 14.00 to to wyrzuciłam i wysłałam 70-tki
ja też nie puscilam swoicb
Na w.p.39 73*77
Ja daje sobie 12 losowan na 7\10...same wtor,czw i sob...zobaczymy kto kogo w chu..zrobi
Dr
Faral ilu dziś dałeś
Faral ilu dziś dałeś
Junak
U mnie już samochody zamarznięte
Na południu ma być sporo śniegu
Moj siedzi w garazu,jutro musze go odkurzyc troche jak przyjade z toska
Dr co u ciebie pada
Wcinam loda
A co mam pokazać
Faral czepiasz się
Nu nu