Wpisy 311 713 – 311 812
23 maja 2011 09:56 → 23 maja 2011 12:23, 100 wpisów
muszę się pochwalic bo ostatnio nie ma czym wczoraj o 14 3/6 a po 22 4/6 

Witam 

No dobrze ja uciekam wydrukować cyferki jak coś wiecie gdzie szukaćPowodzenia w losowaniu i miłego początku tygodnia

jak tam wczoraj Wam poszło?
u mnie suma wygranej z 14 i 22-68zeta

u mnie suma wygranej z 14 i 22-68zeta

czesc lila

Gała..nie wiem,Ty mi powiedz czy mam czy nie mam i jak mam to dlaczego?

.311659. andromeda 2011-05-23 (09:18)
Wrocław
Gałeczka kiedyś sie CI POkaże
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
jezyk polski jest piekny
Wrocław
Gałeczka kiedyś sie CI POkaże
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
jezyk polski jest piekny
Użytkownik tatkoo dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
lila ja to ja,ale ty jaka słodka jesteś to tylko twój mąz wie.Ja tylko sie domyślam.Gośc ma szczęscie

Lila wiesz co robię, kiedy coś mnie ciekawi? Staram się to poznać i zrozumieć. Nadal mnie ciekawisz. Pytanie - czy pozwolisz się poznać?

czak......ok jestem grzeczna,kurde ja zawsze jestem grzeczna,no może prawie zawsze

Nooooo
mag..
6/6 tak ? I z kimś jeszcze, tak ?
A, co taka osoba skromna ? Ktoś się przyzna ?
jocia ? lila ? ricardos ? klarak ?
mag..
6/6 tak ? I z kimś jeszcze, tak ?
A, co taka osoba skromna ? Ktoś się przyzna ?
jocia ? lila ? ricardos ? klarak ?
czak dziękuję za kwiat
mam dzisiaj swoje święto więc
pasuje
liluś"myślę więc jestem"
ale jak na razie czarne,wielkie d....o
mam dzisiaj swoje święto więcpasuje

liluś"myślę więc jestem"
ale jak na razie czarne,wielkie d....o

Robal 36...co Ty myślisz,że ja i mag gramy na takich samych liczbach? że jak mag trafiła 6/6 to ja też czy jak? Mylisz się niestety bo ja z mag nie mam kontaktu.
Robal 36.....jak umiesz liczyć to licz na siebie,mi osobiście niczyje liczby nie są potrzebne.Sama jak na razie jeszcze umiem sobie poradzić i nie potrzebuję niczyjej pomocy.
Lila
bo nic kurde nie wychodzi .
Czego nie mozna powiedzieć o innych osobach.Same tyły wa ...ć!
No może prezes coś zmieni ?
bo nic kurde nie wychodzi .Czego nie mozna powiedzieć o innych osobach.Same tyły wa ...ć!
No może prezes coś zmieni ?
Witam witam i o typy pytam. Ja stawiam dzisiaj na małe numerki 1 - 20
lila>>
Dziękuję, za Twoją odpowiedź, żebyś wiedziała, jak mnie ucieszyła - nie, nie dlatego, że nie trafiłaś, z innego powodu - a 6/6 albo 10/10 - następnym razem będzie - pozdrawiam
Dziękuję, za Twoją odpowiedź, żebyś wiedziała, jak mnie ucieszyła - nie, nie dlatego, że nie trafiłaś, z innego powodu - a 6/6 albo 10/10 - następnym razem będzie - pozdrawiam
OK Pani Lilu.OK
Wytarłem ezki .Dziękuję za pocieszenie i przytulenie !!!!
Wytarłem ezki .Dziękuję za pocieszenie i przytulenie !!!!
Lila - przeważnie na 9.Często na 5.Ale jak zminił się Zarząd TS to ciężko coś wygrać.Mieszają równo.Ale grać trzeba.
czak....ja gram na 3 liczby za rada kogoś tu z czata,kiedyś grałam na 9 i 8 ale była wielka lipa,teraz jest 100 razy lepiej.

Lila-specjaliści od typowania właśnie mają takie zdanie.Poznałem kilku ale naprawdę dobrych w systemach i oni właśnie takie mają załozenia.Mniejsza ilość liczb ale stały dopływ gotówki.A ja nie lubie czekać i dlatego ciągle zmieniam.
czak.....najlepszym systemem jest brak systemu.Jesteś w gorącej wodzie kąpany

zapraszam