Wpisy 3 115 249 – 3 115 348
30 stycznia 2018 09:59 → 30 stycznia 2018 11:34, 100 wpisów
Na co jak na co-ale na pozytywne informacje od emeryta-zawsze można liczyć
Cześć
Co robicie ?
Przecież o tych wszystkich rzeczach już wiemy . Niech daje coś takiego czego nie wiemy
Teraz do liczb
Trzeba coś wysłąć i pomyśleć co
Napewno mini
Napewno 15
Zaraz sprawdzę co jeszcze
Witam wszystkich
Andzia
Przecież ta informacja z tym wodospadem wiadoma jest od niedzieli
Była chwila przerwy na przemyślenia a teraz czas wrócić do gry do minilotkowiczow oczywiście nie mam nic przeciw multi ale jednak pozostane wierna mini. Doszlam do wniosku że spróbuję przez jakis czas grac trzy razy w tygodniu systemem na 7 pozostaje tylko kwestia czy grac na chybika czy darować sobie.Jak puszczam chybika to zaraz wyzywam co to za liczby maszyna wybrala i już wiem że nic z tego nie bedzie
Sebastian
Poza tym Ten mężczyzna nie utonął tylko robiąc sobie fotkę wszedł na śliskie skałki i się poślizgnął ,przewrócił i uderzył glową w kamien ginąc na miejscu na oczach rodziny.
Po co tu wklejać jakieś brednie nie mające nic wsólnego z rzeczywistością ?
15 bardzo lubiana przez mini w tym roku nawet nie wpadla moje urodzinowe 23 też dawno nie zaszczYciło obecnością może by cos tutaj poprobowac Sebastian_M ?
To może 15 i 23 ?
Najmodniejsza liczba 28
Poza tym 16,17 i teraz 29
Ale ja chcę coś nowego
Zdecydowanie ale obawiam się że 28 w ostatnim czasie wykorzystało swój limit w kaŻdym razie plus za to że jest parzysta jednak tych pada więcej mam wrazenie
No właśnie ja też do wieczora trochę czasu cos sie wymyśli na 7 większe pole do popisu ale za to do piatku przerwa
W miejscowości Mońki padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Hej , agdzia ja do Ciebie. Zostawiłam wpis w Twojej KG.
A ile kosztuje system 7 w mini ?
Kruszyna
26,25
Niewiele daje :-)
Lata doświadczeń i mniejszych bądź większych wygranych dały mi świadomość, że warto grać od 9.
Od 9 ? co to znaczy ?
Systemem 9 wzwyż
Trochę drogo
157,50
No właśnie troche drogo 26,25 a prawie 160 jednak daje różnicę. Myślę kwestia szczęścia. Ja zagralam na chybika bodaj drugi raz w zyciu na 4 zaklady tj 5zł trafiłam czwórkę i to taką całkiem ładną
Ja mam taki styl...nie poluje na główną wygraną, interesują mnie czwórki, ale w miare systematycznie; nigdy nie gram ch-t...tu trzeba mieć szczęście
Ale numer
157,50 za jeden zakłąd ?
Moje liczby na dzisiaj z mini w profilu, gdyby chciał ktoś skorzystać
Tak za jeden zakład..droga zabawa, ale też wygrane konkretniejsze
Czyli jak wygrasz 4 liczby to ile 4 -rek dają ?
5 czworek i 49 trójek
40*
czesc,jakie liczby na dzis w mini lotka ?
To może i warto tylko trzeba trafić a często coś trafiasz tym sposobem ?
Kamil
ja gram systemem codziennie jeden zaklad 7 liczb za 26,25 maxymalnie 3 trafiam.Cizeko 4 trafic
Myślę że to wsZystko kwestia szczęścia tak czy inaczej ale ja sobie osobiście na takie duże wydatki z duzym ryzykiem zresztą pozwolic nie mogę.
Ja też wolę powoli po 1,25 zł dlatego że mam pewien zasób pieniążkówi z wygranej i podzieliłem to sobie na części i nie chce stracić wszystkiego na jedno losowanie
Nie oszukujmy się kto ma wygrac ten wygra,żadne wyliczenia tutaj w niczym nie pomogą powtarzanie cyfr może tylko przysporzyć dodatkowych nerwów jak chocby raz nie uda siebo wysłać kuponu trudno powiedziec co to jest lepszą taktyką
Ale ten co wysyła system 9 liczb ma dużo wiekszą szansę wygrać nić ten grający za 1,25 zł
wiecej wygranych w lotka jest z zakladow chybil trafil
Dokładnie tak Sebastian ja przerzucam.sie na chwile na ten system na 7 w zamian rezygnujac z, regularnosci gry ale wydajac kwoty w granicach rozsądku i możliwości oczywiście
Średnio co 3 losowania trafiam 3 , 4 znacznie rzadziej ale raz do czasami 2 razy w mscuu
Kamilo tylko dlatego ze jest prościej z kupnem kuponu i sZybciej
Kruszyna jak masz przewidziany na to budżet to jak najbardZiej warto próbować
Co do nerwów, nigdy mnie nie stresuje brak wygranej, raczej staram się poszukać błędu w moim toku rozumowania lub jest tzw pauza i zmienia się totalnie układ liczb
Jagram systemem na 12 liczb ale rozpisanych.
Bardzo często mam 4/5 ale jeszcze mi się nie ułożyła 4.
Gram w to od 3 tygodni
Bardzo często mam 4/5 ale jeszcze mi się nie ułożyła 4.
Gram w to od 3 tygodni
Z małymi przerwami
Sebastian, też o tym myślałam, ale nie umiem grać na 5 liczb..tak już się jakoś nauczyłam typować na systemy
W niedziele raczej nie gram w gry TS
Każdy gra jak chce i życzę wygranych
Budżet z poprzednich wygranych, a jeśli nie ma to czekam i gram na sucho
Skróconym w sensie Sebastian też dobry pomysł na sucho próbowałam i fajnie jak pada 4 twoich tylko szkoda jak sie ukladaja albo w trójkę albo nawet nie no ale co by nie bylo cena idzie zdecydowanie za tą metodą
ja uwazam ze we wtorki jakos na chybil trafil czesto wygrywam
Może i ja kiedyś zagram takim systemem tylko mam taką zasadę że staram się grać za wygraną.Jak wygram więcej to może skusze się na taki systemik
czesto mi w ten dzien na chybil cos wchodzi moze kulki maja rozstawione
Kamilo w Lotto ?
A dlaczego w niedzielę nie grasz ? Ja właśnie niedziele, święta...wtedy kiedy jest najmniejsze oblozenie wysyłanych zakładów
w mini,ekstra pensja tylko,czasem keno
Ja z poczatku gralam ale mysle ze z perspektywy czasu doszlam do wniosku ze w niedzielę nie warto do.mnie też szczęście puka we wtorki
Bo nie wiem czy wiecie we wtorki dają wygrać
pracowalem w lotto jako przedstawiciel handlowy,wiec nieco sie dowiedzialem teraz zmienilem na branze fmcg
I co Kamilo wiesz na temat gier TS ?
i nie napalac sie na miliony to podstawa!!!
Ja pracowałam w kolekturze i wszystko co mówią to plotki
Dlatego od teraz gram we wtorki piątki i soboty
Mam rację z tymi wtorkami ?
Debatę nt mini, cześć
Koliberku rozmawiamy i typujemy liczby
Niektorych rzeczy nie moge powiedziec tajemnica mnie obowiazuje przez najblizsze 20 lat
,moge powiedziec ze w mini lotto sa prawdziwe wygrane moj znajomy trafil byly akurat 4 glowne wygrane ponad 60 tys trafil,
,moge powiedziec ze w mini lotto sa prawdziwe wygrane moj znajomy trafil byly akurat 4 glowne wygrane ponad 60 tys trafil,
A ja myślę,że trzeba potrzepotac rzesami do tych z TS
mozna wygrac ,ale najlepiej nie oczekiwac ponad miliona
Koliberku nie kopiuj moich wpisów proszę Cię
Kamilo ale w mini dają wygrać prawda?
dzis w mini lotto beda 1,9
1,9 ?
Moja w pracy a Twoja ... ?
tak a reszty nie wiem jak narazie,i cozko bedzie wiedziec
Ty już lepiej nie myśl