Wpisy 3 104 373 – 3 104 472
18 stycznia 2018 23:29 → 19 stycznia 2018 08:38, 100 wpisów
To dobranoc Forsami kolorowych snów niech się przyśni towar logistyka i nożyczki w rękach na ogonki
Ale jak już tak na lewo i prawo to po której stronie stoję ze nic nie dostalam
2e płaciłam w nL, za zwykłego lotka 2,5 Ale od jednej trafionej był zwrot
Yota ..jedno ma 2/2 plus i druga 2/3 ,,,,
eurokurtka jak ja ją zwie to taka ekstra pensja tylko utrudniona jeszcze bardziej
oby się lepiej spało
https://m.youtube.com/watch?v=xB5aeEuValw
...Dobranoc...
https://m.youtube.com/watch?v=xB5aeEuValw
...Dobranoc...
nie grałem jeszcze jak na razie i chyba odpuszcze sobie dzis rano za grałem 3 zakąłdy na 10 w mini lotto wystarczy
Też mi się mało opłacalne wydaje, choć z drugiej strony w pl jeszcze nie padła wygrana może już czas
te mniejsze stawki też by ucieszyły jak np 150 tys tak przykładowo pisze
tak z 250 tys by mi wiele spraw przyspieszyło ale jak na razie tych tyś nawet nie milionów brak
A całkiem miło życie studenckie to wiesz w tym roku też mnie przyjęli i dupa z tego wyszła, bo jednak dziecię za małe na matki podróże
Studiowalam Nie skończyłam, chciałam teraz przyjęli no a życie swoje i wyszło jak wyszło
aha no szkoda nie raz tak jest że sie chodzi i sytuacja zmusza żeby przerwać ja ma indeks ale cały pusty jedne semestr chodziłem i tyle
No ja przez tak duża przerwę też już jedynie od początku. Tylko ze już chyba mi się nie chce
trzeba było iść do pracy nie miałem w wsparcia w rodzinie trzeba było zrezygnować
w sumie fajnie się chodził chyba bym skończył dał bym sobie radę spokojnie ale wyszło jak wyszło
to i tak lepiej chyba niż ja ja jestem jak stwórca ale czasem naderwanie wzywają moje imię
Z tandety na Salwator na rolkach jeździłam dziecko bawić. Kurze ile wtedy człowiek miał energi
teraz to mi się już nie chcę czasem przychodzi taki dzień że coś bym chciał się nauczyć poznać poczytać ale raz na miech tak mam
pracuje i mieszkam jak na razie a Kraków w moim sercu jest wrócę w swoim czasie do swoich stron
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
5,8,19,27, 40, 41, 56, 60,64, 75
PLUS
41
Parka
3,30
trójka
24,25,26
tyle milionów to za dużo dla mnie wolę się podzielić
EJ
4,10
6, 8,27,31,37