Wpisy 310 422 – 310 521
22 maja 2011 12:27 → 22 maja 2011 13:18, 100 wpisów
andromeda -->
twój profil , gdzie jest liczby

twój profil , gdzie jest liczby

matti...spokojnie bez nerwów najlepiej się skontaktowac z pasko, a jak sie nie zgłasza to poczekac
mati a jak dajesz modyfikuj dane to wpisujesz w puste pole haslo jeszcze raz???
a jak dajesz zdiecie to dajesz dotaj i wybierasz zdięcie z komputera?
a jak dajesz zdiecie to dajesz dotaj i wybierasz zdięcie z komputera?
kolejny raz powtorze ale okej
wiec tak chcac wstawic zdjecie , wchodze na modyfikaca profilu i jest juz tam moj nick wpisany z automatu podaje haslo wstawiam zdjecie i zatwierdzam, a potym wyskakuje biala stronka z "Nick i haslo musza zawierac minimum 2 znaki" i O CO KAMAN???
wiec tak chcac wstawic zdjecie , wchodze na modyfikaca profilu i jest juz tam moj nick wpisany z automatu podaje haslo wstawiam zdjecie i zatwierdzam, a potym wyskakuje biala stronka z "Nick i haslo musza zawierac minimum 2 znaki" i O CO KAMAN???
milan ma rację trzeba odczeka parę minut 

no okej zdjecie to przyklad a reszta danych powinna byc odrazu przeciez
bartys18182...na co poczekać?matti czeka już tydzień i dupa blada,zero odzewu!!
matti..to Jaśku Motylaga, chuy zamieszał i nie można modyfikowa 

andromedo HASLO wpisuje z klawiaturki za kazdym razem jedyna rzecz ktora widnieje juz w tym pliku to Nick
lila...wiem tylko że my nie możemy nic zrobic z ustawieniami admin..
i po wpisaniu hasla wyskakuje Ci ze musi zawierac haslo wiecej niz 2 znaki?
lila
fikcyjna postac 

fikcyjna postac 
andromedo>>> no dokladnie zobacz tutaj
[URL=http://picfront.de/d/8cVE][IMG]http://www8.picfront.org/picture/nxaDqYsYP4/thb/beztytu322u.JPG[/IMG][/URL]
[URL=http://picfront.de/d/8cVE][IMG]http://www8.picfront.org/picture/nxaDqYsYP4/thb/beztytu322u.JPG[/IMG][/URL]
teraz modyfikowałem swoje dane i jest dobrze u mnie
matti powiedz mi czy jak się logujesz gdzie indziej np allegro, czy jakiś portal społecznościowy to też masz problem?
mati co mam zobaczyc? tam nic nie ma? moze Twoje zdiecie ma za dużą rozdzielczość--wez zmniejsz rozdzielczość i dodaj to zdiecie
Matii moze Twoje zdięcie ma za dużą rozdzielczość i nie wrzucisz go na serwer multipasko wiec zmniejsz rozdzielczosć
matti...to że może w twojej przeglądarce musisz w ustawieniach pozmieniac
lilka ale jakie /ktore dwa znaki mam podac przeciez w moim nicku i hasle jest wiecej niz 2
nie no Matii jesli wpisujesz porpawnie haslo i zdiecie jest ok to ja juz nie wiem
twierdze ze musi byc cosik zwolnione przez Pasko jako admina bo inaczej to ja niewidze zadnej opcji
no właśnie moze inne przeglądarki wskakuje
nowlasnie jak by bylo to mozliwe to juz bym dawno zmienil ale hasla tez niemoge zmienic
Matti.....zostaw swój nik a tamto wszystko wypiernicz i wstaw nowe hasło,zatwierdź je i już.
matii wiesz co?
jakiej przeglądarki używasz?
w google chrome w operze sprawdzałes?
ja Mozilla Firefox 3.6.15 , nowsza wersja nie chcę
no właśnie Operę zainstaluj albo chroma
usuń ciasteczka
u mnie nie jest dziadostwo Mozilla , jaki masz prędkość internet
bo może też w tym tkwi problem, nie każda przeglądarka radzi sobie ze wszystkimi stronami
Islandorka- 27. Pozdrawiam.. .

jak miałam Firefox to też miałam problemy z modyfikacją swoich danych,cholera jasna.
Wędrowca netowy a dla mnie liczby na dzisiaj,? ja pisałam już co mi się śniło

lila... wchodzisz w ustawienia i możęsz wejśc w szybką konfigurację i akceptowac ciasteczka, albo w preferencje, zaawansowane-ciasteczka i tam usuwaj albo akceptuj
matti.....a jak siadasz rano do kompa to wpisujesz ręcznie nik i hasło jak chcesz zrobić jakiś wpis na czacie?
albo od nowa zainstalowa przegladarkę, ale to chyba Pasko mógły naprawi raczej
albo wirus zjada pliki , tak myślęęęęę
teraz juz nie bo Pasko na prosby wielu to zmienil, jedynie na nowym kompie/przegladarce ale wystarczy raz wpisac i jest ok
można tak gdybac, ale to tylko Pasko odpowie na to pytanie i zaradzi, tak że trzeba cierpliwie czekac

matti...można mieć kilka ników,weź zaloguj czy zarejestruj się jeszcze raz jako np: mati a nie matti i już.
lila...haha przypomniało mi sie coś z wielkim bratem, ostatnio kosiłem trawnik w koszulce z Klaudiuszem 

nie wiem jak się znalazła w mojej szafce 

Robie nowy kanał filmowy i wejdz na tvn turbo i powiedz jak dziala u ciebie obraz i dzwiek teraz nadaje film Uczeń Czarnoksiężnika i jak dobrze bedzie i bedą filmy na żywo do oglądania za darmo 

-Wiesz co Stefan ? Podobno dla zdrowia najlepiej jest chodzić codziennie na bosaka. -Święta prawda , mnie zawsze jak rano przebudze się w butach to boli głowa.
Lila- prawdopodobna(?) liczba z Twojego snu- 35.

lila