Wpisy 3 098 956 – 3 099 055
13 stycznia 2018 16:08 → 13 stycznia 2018 17:44, 100 wpisów
1x10 typowane 1x6 typowana 5 ka + 63 2x9 z miedzy innymi 26,35,38,47 / 34,37,42,49,55
jak mapki ala nawigacja to trza uwarzac i zrobic aktualizacje by do jeziora nie wpasc
W środę dam ci przesyłkę do szafki pozdrowienia od Lotto i spółki
Przy samym Klasztorze Szaolin to co było znaczy że wiesz g..o gdzieś ty przebywał czarny baranie czarny baranie na Matejki mój miły panie...........
rozmawiałem z Prezesem już wtajemniczony co jak ale pisać mi nie wolno w sumie rodzina
nie róbmy sobie nadziei nawet bo szans nie ma jedynie dużo zwrotów dla wileu jak zawsze będą ale również te mniejsze progi
Forsami wygrana ci czeka 15 tyś na bidę będziesz miał nie długo spokojnie
15 krotność Forsami Kołchoz daje więcej niż lotto niż ci się kiedykolwiek wyobrażało nigdy takiej kaski nie miałeś w rękach drzwi się przed tobą otwierają i fortuna z kołchozu i to w realu Forsami rzeczywistosć
wystarczy że na spotkaniu coś powiesz myślę że jesteś przygotowany
Mulag słyszałem taki tekst że kierowniczka a obecna dyrektorka powiedziała że ta ruda kadrowa to s.ka bo nie jest za nami
jak powiedział że miesięczne po dwóch latach zamiast dwa to nie zna prawa
Mulag ale bar jest wielki nie wiem jak Ty tam robisz ciekawego u mnie jedna na wsi to nic dziwnego że te miasta wygrywają gdzie więcej niż ja mam takie jak na profilu, i do domu to jest wielki nie. Mulag to kolorowych się nie chce chodzić do szkoły nie wiem jak Ty tam robisz ciekawego u mnie jedna na pewno nie będę czekał pod koniec miesiąca na miesiąc temu byłem to było znaczy, i Ekstra Pensje w
Mulag włącz se taki słownik gotowych słów kluczowych to się posmiejemy
powiem tak całą potężną kaskę niewyobrażalną z kołchozu przeznaczam na edukacje i wyjazd do Norwegii
liczyłeś Forsami 5 tyś razy 300 1,5 miliona muszą dać a oni myślą że ile 3 miliony
Mulag musiał bym kupić karte pamieci tyś bogaty to Cię stać na takie kaprysy
jeszcze nie kupiłeś tośmy rozmawiali jak byłem u was to rok temu nie uskładałeś tych 40 zł co ty wszystko na lotto jak widac zaraz bez butów będziesz chodził
Mulag a weź sie Ty raz w życiu postaw co kur...za trzech ile nam zostało Miesiąc roboty wychłaszalnia twój rejon a zakładanie foli operatora a ogonki kosmetyczki...Mulag nie będzie szkop pluł mi w twarz co od roku ma 2100 a lawiruje na L 4
We wtorek jade od 13 :00 to się razem zobaczymy czekaj na mnie przed bramą wjazdową
nie patrz na innych patrz na siebie kara ich spotka u stwórcy za wszystko zapłacą Forsami
a co zrobi kadra zarządzająca z tymi co będą popełniać samobójstwa będą mieć krew na rękach czego tego nikt nie powie to by godnie dali nic ludzie nie potrafią urodzenie nie Wolnicy
Zima.
Suwałki: -7. Warszawa: -3. Wrocław: 0.
Suwałki: -7. Warszawa: -3. Wrocław: 0.
Adis. {{hej}
Dzisiaj widziałem lecące żurawie.
pełno ślimaków będzie się wiło tych bez domków czarnych paskudnych oblistych
do tego masa komarów malaria się będzie szerzyć dziadostwo w rolnictwie
zima od lat była i dobrze na tym wychodziliśmy po zimie było okey
może dla ludzi co grzeją domy to spory wydatek ogrzania ale przy takich stratach a stratach całego kraju to nic
Zaczyna wiać do Polski spod Uralu.
Nie jest tam zimno: od -20 do -25.
Nie jest tam zimno: od -20 do -25.
Nic dobrego nas nie czeka brak konkretnej zimy da nam wielkie straty odczujemy to na własnej skórze
Nic trzeba sporo popracować po zamieniać pliki po przekładać i inne pierdółki
Duzy jest ciezki,tylko maszynaa w mojej budzie nic nie trafiam,we wtorek 2 duze i dupa...nic nie trafilem