Wpisy 3 097 873 – 3 097 972
12 stycznia 2018 20:38 → 12 stycznia 2018 21:11, 100 wpisów
kawałek sera nie rozwalam go cała kostka na to majonez pycha spróbujcie
Wiele nie słyszeliście i nie wiecie i tak już zostanie z pewnością
Zestaw Emeryta sprawdziłem na moim blogu. Miał prognozę: 0-2/7. Jest 0/7.
6, 8, 27, 31, 37..... 4 - 10.
Ok, ale dlaczego masz w nicku 45 czyżbyś urodziła się w 45 roku i masz 72 lata ??
Jeśli chodzi o kulinaria najlepsze są hamburgery z polskiej wołowiny
każdy ma inne smaki ale jak się nie próbowało to takie pisanie czy mówienie nie bardzo
schab już wyciągnąłem z lodówki bo jak by nie to bym bym bez obiadu
Mój przepis jest prosty kupujemy polska wołowinę mielimy przyprawiamy tylko solą, pieprzem i zmieloną kolendrą, uklepujemy cienkie placki i na patelnie, na olej. Jemy z czym chcemy. Jedzenie dla prawdziwych facetów
Masz rację, nie, solę nawet dopiero na talerzu, bo na patelni to wołowinka twardnieje. Zapomniałem uszczegółowić.
@Mulag
a jeszcze dziadek mojego kumpla z roboty mówił: wódki nie pijeta to chorujeta. Żył baaardzo długo i nigdy nie był u lekarza, całe życie pił, palił i miał mnóstwo kochanek, żył ponad 90, rodem z Krakowa
a jeszcze dziadek mojego kumpla z roboty mówił: wódki nie pijeta to chorujeta. Żył baaardzo długo i nigdy nie był u lekarza, całe życie pił, palił i miał mnóstwo kochanek, żył ponad 90, rodem z Krakowa
to strzelaj wypowiadaj się a nie stój jak cielaczek masz przepracowane lata powiedz swoje na od chodnę
po co ja z dyrektorem kwestie odprawy plus zadośćuczynienie za straty moralne mam ustalone co jaK
nic nie robią ludzie jak na to patrzę to nie wiem płakać czy się śmiać
Lotto kumulacja w Lotto już jutro 15 Milionów LOTTO dobre bo Polskie
coś by chcieli ale jeden na drugiegu Forsami chyba mieli racje że mają nas z frajerów i takich maluśkich
Olala45 albo setka jak dla kobiety albo chłop co nogi albo i co innego wymasuje
Moja jak mnie nie ma to śpi w wełnianych skarpetach, bo nie ma jej kto grzać
No to nie dobrze. Swoją kobietę trzeba ciągle .....grzać
Podstawowa zasada.
Podstawowa zasada.
Opole też do likwidacji ale ludzie o tym nie wiedza trochę tam popracują to samo ich czeka
roty nie można było otwarzać wiem że to inne masto ale chore w własnym kraju