Wpisy 3 091 833 – 3 091 932
6 stycznia 2018 22:25 → 7 stycznia 2018 01:39, 100 wpisów
Znam ludzi co szpilę wbiją
przeproszą dla pozoru
potem historia się powtarza
przeproszą dla pozoru
potem historia się powtarza
skąd mam Pan wiedzieć ...że ktoś nie słyszy...nie jestem jasnowidz
analfabeta, nie potrafi pisac, liczyć , czytać.
Jak nie wiesz, to trzeba delikatnie zapytac, by kogos nie urazić, no ale...
Idę w mapki.
Jak nie wiesz, to trzeba delikatnie zapytac, by kogos nie urazić, no ale...
Idę w mapki.
NO I WYSZ
/yota ...i juniak ..no dobra juz nie przejmuj ..dziek za przeprosi ..juna robal 36 ..sam wiedział nic nie mówił o mnie
WYSZLO 10/10LICZB JAK MOWILEM Z TYCH CO PODALEM NA STRONCE PRZED LOSOWANIEM Z 37 CYFR WYSZLO 11 LICZB MOICH
ALE TO W MM i na sucho
Przynajmniej wiadomości rzucają się w oczyśrodku
Pff oczy
Słuchajcie mam pytanko czy grywa ktoś tutaj w ekstra pensję ? Bo tak analizując od kiedy gry są codZiennie główna wygrana to rzadkość.
3,5 trzech kroli
5,10 Kamil Stoch
44 4 na 4
45 koniec wojny z niemcami
5,10 Kamil Stoch
44 4 na 4
45 koniec wojny z niemcami
https://pl.toluna.com/opinions/1326363/Pisanie-wiadomo%C5%9Bci-wielkimi-literami-jest-powszechnie
jocia a co CI tak to przeszkadza strasznie te duze litery,i ten caps lock u mnie nic nie poradez ze sam sie wlancza co jakis czas,podczas mojego pisania, staram sie nie pisac duzymi ale nieraz nijak sie to wlaczy to nieda rady wylaczyc , i jest jak jest
wyjmij klawisz
Przeczytaj sobie >
Pisanie wiadomości wielkimi literami jest powszechnie uznawane za internetowy odpowiednik krzyku. A chyba mało kto lubi rozmawiać z kimś, kto cały czas krzyczy.
Przeczytaj sobie >
Pisanie wiadomości wielkimi literami jest powszechnie uznawane za internetowy odpowiednik krzyku. A chyba mało kto lubi rozmawiać z kimś, kto cały czas krzyczy.
Za balon, bo Twoje Ego, moim zdaniem nie jest nadęte , współczuję tym, którzy tego nie widzą
Yota ..tutaj widze grzeczny pisze same duze litery ..nie krzyki
Krzysiu, to nie tak
Przeczytaj sobie co oznacza pisanie wielkimi literami
Przeczytaj sobie co oznacza pisanie wielkimi literami
yota ..wiem ..jeden nicki ..nie wiedział
To nie to,że arczibalik jest niegrzeczny, tylko krzyczy >> chce zwrócić na siebie uwagę ..itd.
Jolcia
oj tam ,oj tam mi też się zdarza pisać dużymi a nie krzyczę ,po prostu nie chce mi się 2 raz pisać
oj tam ,oj tam mi też się zdarza pisać dużymi a nie krzyczę ,po prostu nie chce mi się 2 raz pisać
dusia , wiem, widzę , to nie jest fajne Pasko upominał ..
Tak jest w internecie
Tak jest w internecie
ja na nikogo nie krzycze i niechce zwracac wcale na siebie uwagi
arczibalik, przeczytaj parę razy >>
dusia dziekuje
prosze nie odbierac tego jako krzyk moj na kogo kolwiek
pisze tu tekst, ktory niestety kaze mi co roz przeredagowac i mni go niewrzuca co jest zta stronka dlaczego blokuje wysylanie tekstu
aerczibalik m, tego sie nie da ineczej odbierać..to jest krzyk internetowy !
to jak wypełniamy pity do urzędu to też jest krzyk ,bo musimy tam pisać wszystko duzymi literami
przez internet ?
Jak nie to tez zrozumiałe, bo niektórzy tak bazgrola,ze trudno odczytać. to co innego .
Tu jest okreslona czcionka. widoczna, i jednakowa.
Jak nie to tez zrozumiałe, bo niektórzy tak bazgrola,ze trudno odczytać. to co innego .
Tu jest okreslona czcionka. widoczna, i jednakowa.
ARCZI JA tak miałam wczoraj ,musialam z telefonu pisac ,bo z laptopa cały czas miałam przeredaguj tekst
dobra niebede juz nic pisaL wiecej tylko wbijal swoje typy liczb, jesli sa ludzie ktorzy uwazaja ze krzycze, bo poco mamm sie komus narazac? mi to niepotrzebne jest do niczego, ja zawsze ze wszystkimi ludzmi zyje w zgodzie i nieszukam sobie wrogow,
Arczibalik, zrozum, tak uwaza społecznośc internetowa .. nie jestem odosobniona w tym .
wracam w mapki
wracam w mapki
dusia rozumiem, juz dawno mam klopoty tu z wbiciem czegokolwiek,i dlatego mniej pisze i nie zawsze sie tu wlanczam w rozmowe,
dusia podam CI numerki w twojej KG , bo jeszcze nic po losowanku nietypowalem, dobrze?
dusia podam CI numerki w twojej KG , bo jeszcze nic po losowanku nietypowalem, dobrze?
jocia ja wszystko rozumiem, i wole pisac ma
dusia dziekuje
jocia a prosze powiedz mi jak jest odbierane to przez wszystjkich jak ktos cie ca
dlaczego nie wchodza cale wiadomosci tylko ich poczatki?
dobra juz nieprzeszkadzam nikomu , ide pomyslec nad mini,
ARCZI dzięki coś z tego wybiorę na pewno... tylko rano skompletuje ..może jakieś pewne się przyśnią lub ze snu...
dusia prosze bardzo wybieraj graj i jak najwiecej wygrywaj
Jak to nikogo ?
Jesteśmy tylko cicho siedzimy
Patrzymy się na siebie jak
A czasy są super
Dziś niedziela i nie gramy w gry TS
Rozumiesz ?
...bo zwykle Twe "myśli"-biegają tak rozbieżnymi torami,że mnie prostakowi-trudno się połapać
Jak to ?
Myślałęm że nie jesteś prostakiem
Gonzaguniu już dziś nie przyjdziesz na zieloną ?
Całą niedzielę będziesz nieobecny ?
To jak Ty idziesz spać to i ja też idę
jak nikogo niema ,?dlaczego siedze i czytam