Wpisy 3 090 723 – 3 090 822
6 stycznia 2018 02:11 → 6 stycznia 2018 09:57, 100 wpisów
TAM gdzie jeszcze mozna sie podleczyc to tak to prawda zeby nieczekac w tak dlugiej kolejce to mozna tak zrobic, tylko ze moim zdaniem lekarz niepowinien brac kasy za leczenie czlowieka wsensie naszybsza operacje, bo on skladal przysiege sokratesa ze bedzie pomagał ludziom w potrzebie ,a niebedzie za to poza pensja przyjmowal zadnych korzysci majatkowych , a niestety tak niejest i dalej korupcja goni korupcje i kazdy chce zaraz na drugim sie wzbogacic , tak zgadzam sie z twoimi wpisami wyzej na 1000%
tak a jesli jest mozliwosc jeszcze komus jakiejs pomocy to powinni to pomagac ale nie za dodatkowe kase czy np miejsce w kolejce,tylko pomovc normalna anie wyzysk pacjenta, oto mi chodzi aco do naszej sluzzby zdrowia to poprostu szkoda gadac jest, sam wiem jak jest bo korzystam z usług medycznych niestety i powiem tylko tyle ze ta sluzba zdrowia to jest tzw wykanczalnia ludzi ale coz mamy jak mamy i nic na to nieporadzimy
Ale lekarze też chcą zarobić i to że składał przysięgę nie oznacza że ma pracować za darmo lub za marne grosze a tak kiedyś było. Teraz lekarze zarabiają dużo więcej i to jest dobre. Oni pomagaja ludziom i powinni dużo zarabiać.
Arczi zostaliśmy na placu boju sami. Wszyscy poszli już spać. Chyba pomyśleli że jak będą wyspani to wybiorą lepsze liczby do gry. A to nie na tym polega. Trzeba mieć dużo szczęścia i trochę doświadczenia w graniu i wyczucia kiedy dane liczby powinnypaść a to nie jest takie łatwe
Arczi a Ty dlaczego nie idziesz jeszcze spać . Powinieneś się wysypiaś jak się źle czujesz. Musisz dbać o swoje zdrowie. Pamiętaj o tym
Idę już spać dobrej nocy i dużo wygranych
dobra ale juz koniec z tymi tematami bo daleko odbieglismy od tematu gier, a ta stronka nie jest od chorob i zdrowiaa od giereki typow liczb, napewno jest tu tez grono osob ktorzy az sie tam pienia ze pisze tak duzo i na inny temat niz gierki i liczby,
tak ja rozumie to ze oni chca tez zarabiac duzo i powinni zarabiac tyle aby im starczalo,niemowie ze nie, ale to nie my pacjenci powinnismy im dawac pieniadze tylko powinno im placic ich ministerstwo zdrowia, i nigdy niepowini sie dorabiac kosztem ludzi a niestety tak jest, oni maja duzo i chca jeszcze wiecej , ja tezbym chcial wygrac w mini 5/5 aniemoge i TYtez tak masz nie/ co niechcesz 5/5? i trafic tej glownej wygranej, a widzisz niemasz tez tego, chciec, amiec to jest roznica, lelkarze rezydenci w polsce zarabiaja na poczatku od 4,5 tys zł i oni niechca za taka kase robic, bo to za malo jest dlanich, my zas zwykle szaraki mzarabiamy po 2000zł przy dobrych wiatrach pracujac 24 na 24, aoni wyszli po szkolach dopiero i odrazu chcieli by fortune, oto chpdzi,
tak ja rozumie to ze oni chca tez zarabiac duzo i powinni zarabiac tyle aby im starczalo,niemowie ze nie, ale to nie my pacjenci powinnismy im dawac pieniadze tylko powinno im placic ich ministerstwo zdrowia, i nigdy niepowini sie dorabiac kosztem ludzi a niestety tak jest, oni maja duzo i chca jeszcze wiecej , ja tezbym chcial wygrac w mini 5/5 aniemoge i TYtez tak masz nie/ co niechcesz 5/5? i trafic tej glownej wygranej, a widzisz niemasz tez tego, chciec, amiec to jest roznica, lelkarze rezydenci w polsce zarabiaja na poczatku od 4,5 tys zł i oni niechca za taka kase robic, bo to za malo jest dlanich, my zas zwykle szaraki mzarabiamy po 2000zł przy dobrych wiatrach pracujac 24 na 24, aoni wyszli po szkolach dopiero i odrazu chcieli by fortune, oto chpdzi,
ja jeszcze w swoim zyciu niespotkałem lekarza ktory by pracowal za friko, ani tez ksiedza, wszyscy dostaja kase i wszyscy maja podwyzki, co jakis czas, niektuzi pomagaja oczywiscie ze tak w szczegolnosci jak dostana poza pensja w lape, to tak zaraz inaczej czlowiek jest brany pod uwage, ale okej niech zarabiaja wiecej tylko niech i wiecej pomagaja ludziom, anie praktycznie nierobia nic co niektorzy a zadaja kokosow odrazu z gory, npo faktycznie zostalosmy sami na placu boju , wszyscy posneli chyba i moze jutro wszyscy beda wygrywac kto wie wkoncu jest 3 kroli i swieto tez, dzisiaj bedzie krolowac cyfra 3 zapewne, ja tam osobiscie zycze wszystkim aby grali i wygrywali jak najwiecej, nie zazdroszcze tez nikomu jakichs tam wygranych, a grajcie i wygrywajcie jak najwiecej, pytasz SEBASTIAN CZEGO JESZCZE NIESPIE, NIEMOGE SPAC , JA CZESTO NIEMOGE W NOCY SPAC ,UMNIE TO JUZ NORMALKA JEST, JA TEZ UWAZAM ZE ZEBY WYGRAC TRZEBA MIEC WIELE SZCZESCIA I DOSWIADCZENIA TEZ W GRANIU ALE GLOWNIE WAZNE JEST SZCZESCIE,TO JEST NAJWAZNIEJSZE I JAK TO MOWIA KTO NIEMA SZCZESCIA W MILOSCI TENN MA SZCZESCIE W PIENIADZACHI NA ODWROT I to prawda jest gorzej jak niema ani tu ani tu, co zas chodzi o moje zdrowie to sie zgadzam z Toba Dbam o nie caly czas, ale nie moge spac bo juz spalem dzis jakas 1godzine,wczesniej,ale okej rozumie, ze juz zadlugo tu siedzimy i rozumie ze jestes moze i zmeczony a wiec do uslyszenia,dziekuje za mila rozmowe, i zycze TOBIE jak i wszystkim innym tu czatowiczom wysokich wygranych zawsze kiedy to tylko jest mozliwe dobranoc wszystkim
przedział 1-10 sprawdził się
1,3,5,7,9,10
3/6
mogłam to ułożyć w
1,6,7,9 też by było dobrze
1,3,5,7,9,10
3/6
mogłam to ułożyć w
1,6,7,9 też by było dobrze
emeryt ty nawet w lustro nie musisz patrzeć,masz to zapisane w metryce
marza mi sie o 14 h ponownie 60 tki mylne moze przeczucie co do nich w tym miesiacu szczegolnie 67 69 61 64 do tych liczbek spadam do pracy milego wszystkim i
witam wszystkich imienników Trzech Króli i zalogowanych na zielonej
Adis a może wiesz w jakim przedziale liczbowych szukać pewnej trójki?
Szukacie liczb..hmm
miałam sen
w snie szukałam ulicy Lenarta
ulica-19
lenarta-26
dwie osoby w tym uczestniczyły
MS-45
ZJ-45
19+26=45
Czyżby 45??
miałam sen
w snie szukałam ulicy Lenarta
ulica-19
lenarta-26
dwie osoby w tym uczestniczyły
MS-45
ZJ-45
19+26=45
Czyżby 45??
Wczoraj tez miałam sen
owady-22
miały dwa kadłuby
2-22 była dopiero na wieczór
ale ich były roje
więc sie zastanawiam czy te liczby nie poleca ciurkiem
owady-22
miały dwa kadłuby
2-22 była dopiero na wieczór
ale ich były roje
więc sie zastanawiam czy te liczby nie poleca ciurkiem
Szukać to zawsze 66, bladzic29!!!!
Ulala
A dlaczego Twoim zdaniem bywa tak że liczby ze snu nie wchodzą?
A dlaczego Twoim zdaniem bywa tak że liczby ze snu nie wchodzą?
Moje senne mocne ,33*13*10*11*74***
Dalsze 27*67*78*20*65*47*17**"*
Dalsze 27*67*78*20*65*47*17**"*
Na dziś się pchają; 2*22*26*33*37*42*i coś z 55*65*75*???
45!
Adis gdzie fotka 5-5
Mi sie snilo ze wszyscy pili wódkę co oznacza taki sen
Ja od dziś zapisuje znaki zodiaku isenne obadam co będzie w latało,bo faktycznie kiepsko chodzą senne ostatnio...
Pan...
też bym tak chciała,aby wchodziły
w górze nie ma godzin czasowych i dlatego chyba tak sie dzieje
też bym tak chciała,aby wchodziły
w górze nie ma godzin czasowych i dlatego chyba tak sie dzieje
Alkohol 49*80*29*48***
Roob jeśli byli ludzie to 10*11 jeszcze
Każdy kto zwraca uwagę na sny, po jakimś czasie dobrze wie
co we śnie najwazniejsze tak więc ma pewniaka/i
o te liczby mi chodzi to one powinny wchodzić góra 2-losy
co we śnie najwazniejsze tak więc ma pewniaka/i
o te liczby mi chodzi to one powinny wchodzić góra 2-losy
U mnie ubrania zawsze wlata 48**"ale nie dziś)...
Byli ludzie to zagraj ja niemam gdzie
Ja nie gram
..
..
Roob zapisz sobie na przyszłość