Wpisy 3 090 623 – 3 090 722
6 stycznia 2018 00:41 → 6 stycznia 2018 02:09, 100 wpisów
A gdzie masz te 7 -ki ?
Jutro wygrywamy
W niedzielę nie gramy w gry TS
Angierski nie gram tylu zakładów
Gram jeden zakład
Wystarczy
Jak będzie więcej wygranej wtedy pomyślę
Chwilowo nie mogę wygrać 5/5
CIEZKO WCALE AZ TAK NIEJEST TYLKO TRZEBA MIEC WIECEJ KASY ABY WIECEJ LICZB OBSTAWIC AJAK SIE NEIMA KASY TO SIE WYSYLA SPORADYCZNIE I PO MNIEJ ZAKLADOW I LICZY SIE NA LUD SZCZESCIA ALBO MI WPADMNNIE TA 5/5 ALBO NIE
NO JAK WYSZLA WIECZOREM LICZZBA 7, 67 I 72 73, TO TEZ DO 7 SIE ZALICZA BO RAZ JEST 7 Z PRZODU A RAZ Z TYLU
NO JAK WYSZLA WIECZOREM LICZZBA 7, 67 I 72 73, TO TEZ DO 7 SIE ZALICZA BO RAZ JEST 7 Z PRZODU A RAZ Z TYLU
No tak Arczi
Wolę plichty pomalutku a nie chochlami i nie mież za chwilę za co grać
ale latwiej niz 10/10
a jak chesz mniejsze wygrane to tylko dla poprawienia humoru
a jak chesz mniejsze wygrane to tylko dla poprawienia humoru
ale 1 zaklad to nic ale jak chcesz twoje pieniadze ja nie wnikam
chyba ze trafisz 5/5 potem 7/7 (co oczywiscie potrwa kilka-kilkanascie lat)
ja gralbym grupowo wlasnie na wysokie wygrane ale
nikogo nie znam u mnie kto chcialby tak grac
moi znajomi wogole nie graja
nikogo nie znam u mnie kto chcialby tak grac
moi znajomi wogole nie graja
Dobry pomysł
Kilka lat trafienie 5/5 ?
W tym roku mogę Ci udowodnić że trafie przyjanmniej 4x 5/5
I postaram się wygrać minimum raz 7/7
Ale najpierw pierwsze 5/5
Przez ostatnie 7 dni miałem 2x 4/5 i 3x 3/5
Była duża szansa na 5/5 i myślę że wkrótce to osiągnę
NP,JA DZISIAJ PUSCILEM SOBIE O14 1 MM I O 21, 1 MM, NA OBU UKLADACH TRAFILEM TYLKO PO 3 NUMERY, ALE WYSLALEM TO NA 10/10 I STRACILEM, JESLI BYM WYSŁAŁ TO NA 5/5 ZAPEWNE BYM MIAL ZWROT NA TYCH LICZBACH ALE POLAKOMILEM SIE NA 10/10 INIEMAM NIC BO ZA 3 TU NIEPLACA TYLKO DOPIERO OD 4 SAM Z SIEBIE ZROBILEM BALONA BO TRZEBA BYLO ZAGRAC NA 5/5 I 3/5 TO JUZ JEST JAKIS GROSZ ZYSKU
.A TAK JEST ZA PRZEPROSZENIEM GUZIK Z PETELKA, NA ZECZ MINI LOTTO ZAGRAŁEM 1 RAZ W TYM ROKU W MM, załuje teraz ze nie puscilem mini lotka zamiast tych multi ale musiałem wybrac, albo mini, albo multi multi ciagneło mnie na pewne numery i tu i tu one wyszły ale ja je niezłozylem tak jak powinienem oto tu chodzi,liczby tak trzeba zlozyc aby wyszły wszystkie razem i wtedy bedzie okej i beda wygrane
.A TAK JEST ZA PRZEPROSZENIEM GUZIK Z PETELKA, NA ZECZ MINI LOTTO ZAGRAŁEM 1 RAZ W TYM ROKU W MM, załuje teraz ze nie puscilem mini lotka zamiast tych multi ale musiałem wybrac, albo mini, albo multi multi ciagneło mnie na pewne numery i tu i tu one wyszły ale ja je niezłozylem tak jak powinienem oto tu chodzi,liczby tak trzeba zlozyc aby wyszły wszystkie razem i wtedy bedzie okej i beda wygrane
A ja pisałęm gram 5/5 w Mulatkę to Ciebie podkusiło zeby zaraz grać 10/10
Najpierw wygraj 5/5 a później będziesz sobie eksperymentował
Przy 5/5 może być 3 liczby i jest wtedy 4 zł
Nawet lepiej zagrać 7/7 bo przy 3 trafieniach jest chociaż 2 zł
A z 7 liczb trafienie 3 liczb to bułka z masłem
Graj włąsnie tak a jak wygrasz wtedy zainwestujesz inaczej
Jutro mam wolne
sebastian M ja kiedys grałem dawniej tak jak TY, I DOSC CZESTO COS TAM LAPAŁEMM, KASA ZAWSZE JAKAS BYLA, NA GRE, I TO NAWET I WIECEJ , TEZ SIEDZIALEM WLICZBACH , ALE KIEDYS WYSLALEM 10/10 I TRAFILEM 8/10 WTEDY JUZ ZACZELEM GRAC NA WIEKSZE LICZBY I TYLKO TAKI UKLAD 10/10 MNIE FASCYNOWAL, JAK RAZ TRAFISZ JUZ CHOC TE 8/10 TO JAKOS TRUDNO JEST WROCIC DO UKLADOW NP 5/5 BYNAJMNIEJ UMNIE, PONIEWAZ JESLI TRAFILES JUZ RAZ 8/10 TO CHCESZ I DAZYSZ DO TEGO ZEBY W KONCU TRAFIC TE CALE 10/10 A NIE WRACAC SIE DO TYLU
Jutro trzeba grać coś takiego
Las Palmas - Eibar TYP 2 kurs 2,76
Benevento Sampdoria TYP 2 kurs 2,15
Razem to daje kurs 5,93
100 zł x 5,93 = 593 zł
Las Palmas - Eibar TYP 2 kurs 2,76
Benevento Sampdoria TYP 2 kurs 2,15
Razem to daje kurs 5,93
100 zł x 5,93 = 593 zł
już parę widziałem
którzy trafili 400 w leworękiego bandytę
a potem stracili przeszło 4000
którzy trafili 400 w leworękiego bandytę
a potem stracili przeszło 4000
Forsami nie wszyscy mają wolne mylisz się
W jednorękiego się nie gra bo to oszukaństwo
Tam jest ustawione przeważnie na 20% wygrnej rozumiesz ?
Czyli za każde 100 zł wpłacone właściciel otrzymuje 80 zł a na wygrane zostaje 20 zł
Tak to działa
Emeryt nie uwzględniłem podatku zgadza się
DLATEGO TEZ MI JEST CIEZKO TERAZ SIE PRZEZUCIC NA KRESLENIE NP TYCH 5/5 ROZUMISZ? U NAJGORSZE JEST TO ZE W DODATKU JESZCZE NA 1 I 2 LOSOWANIE ZMIENILEM LICZBY ANIE NP WYSLALE,M JEDEN U TEN SAM KUPON NA TE 2 LOSOWANIAM TRZEBA BYLO WYSLAC TEN SAM KUPON NA 2LOSOWANKAI KUPON Z 14TEJ, ANIE INNY KUPON , PONIEWAZ Z GODZINY 14 NA TYCH LICZBACH MAŁBYM NIEWIELE ALE TE7/10 BY BYLO ATAK NIEEMA NIC
Wygrana 521 zł
Arczi to się przestaw bo inaczej będziesz przegrywał pieniązki
NO BEDE SIE MUSIAL PRZESTAWIC, TO PRAWDA. A GRAŁES KIEDYS W MM NP ZA 100ZL PRZEZ OKRES POL ROKU?BO JA GREALEM , MASZ 100 ZŁOTYCH I ZA TA KWOTE MUSISZ TYLKO GRAC, NIEWOLNO CI TEJ KWOTY PRZEKROCZYC, POMIMO WYGRYWANIA KASY,
No chyba że w końcu trafisz
Nic takiego nie robilem
A po co tak ?
JA JAK NIERAZ PRZYCHODZE DO KOLEKTORY COS WYSLAC TO SIE KOLEZANKA KOLEKTORKA SMIEJE I PYTA CZY ZNOW GRAM W MM ZA 50 GR? CZY BEDE PLACIL 2,50 ? , BO BARDZO CZESTO WYSYLAM ZA 50GR TYLKO , LUB ZA KUPONY TRAFNE WCZESNIEJ JUZ NA WIEKSZE KWOTY NO JA TAK KIEDYS EKSPERYMENTOWALEM JUZ I I NADAL NIERAZ GRAM ZA TYLKO 50 GR,
Żeby tak grać to trzeba najpierw wygrać
Ta z kolektury to Twoja koleżanka ?
Podrywasz ją czy ona Ciebie ?
A co tylko my tu jesteśmy ?
Wszyscy poszli już spać ?
Nawt Jocia ?
PUYTASZ PO CO TAK? NO JAK NIEMASZ NP KASY LUB CI NIESTARCZA NA WSZYSTKO CO POWINNO STARCZAC TO TRZEBA JAKOS I KOMBINOWAC ZEBY COS MIEC NIE, WIEC NP PRZEZNACZAS SOBIE NA GRE JEDYNIE NP TE 100 ZŁ ZEBY MIEC ZA CO GRAC , I WIECEJ DO TEGO NIEDOKLADASZ WOGOLE TYLKO GRASZ ZA TYLE ILE MASZ, I ROBISZ TAK ZEBY CI NAA TWOJE POTRZEBY TAKIE JAK RACHUNKI LEKI, ZYWNOSC STARCZALO, I JESZCZE NA GRE, SPROBOJ NIEPRACOWAC BO CHORUJESZ I GRAC TEZ WTYM SZAMYM CZASIE
Czy jocia siędzi w swoich mapkach ?
Arczi to wtedy się przez ten czas nie gra
A po co tak grać notorycznie ?
Takie granie non stop uzaleznia uwierz mi
Lepiej robić przerwy
Ja np w niedziele wcale nie gram albo zupełnie sporadycznie
Teraz i tak sporo puszczam bo codziennie mini od 3 dni
Ale od 3 dni mam w mini 2/5
I oboki
Dobrze że dziś wygrałem w Eroinę zaraz sprawdzę ile
35zł 70 gr
Może i mało ale w Eroine dobrze mi idzie
Już 6 wygranych mam
A to raz na tydzień to można spoko grać
NIEWIEM CZY JOCIA SIEDZI W MAPKACH CZY NIE, MPZE I CO TAM KOMBINUJE ZLICZBAMI, NIE SEBASTIAN GRAC SIE MUSI ZEBY MIECC TRZEBA GRAC , I JA GRAM MOZE NIECDZIENNIE ALE GRAM I NIERAZ JEST TAK ZE TE NP 100 ZŁ PREZNACZONE NA GRE POMNAZAM NA WIEKSZA KWOTE, CHODZI MI ZE JESLI ZA TE 100 ZŁ COS TRAFIE TO NIE WYDAJE TEGO ZARAZ B NA RAZ NA WIECEJ KUPONOW TYLKO ODKLADAM NA ZAS, ZEBY MIEC NA POZNIEJSZY CZAS, SEBASTIAN JA OD MIESIACA DZIEN W DZIEN TRAFIAM PO 2/5 W MINI, NA ROZNYCH UKLADZIKACH LICZB, TO DLAMNIE NIEJEST NOWOSC , CALY GRUDZIEN TAKI MIALEM 2/5 / CZY NIERAZ SIE ZASTANAWIAM DLACZEGO TO SIE NIE ZMIENI NP NA 3/5 CZY 4/5 LUB 5/5 ?
TERAZ NP W TYM ROKU JESZCZE N MINI NIE PUSZCZAŁEM W REALU DOPIERO DZIS POSZŁY 2 MULTI, A DZISIAJ BEDZIE ALBO PRZERWA ALBO POJDA MINI DO OBROTU JESZCZE ZOBACZY SIE
To graj w mini
J ateż gram w mini
Jutro też zagram bo komuś tu obiecałem
Mini to tylko 1,25 zł
I tylko raz dziennie
GRATULUJE CI TEJ WYGRANEJ, ,KAZDY GROSZ SIE LICZY SEBASTIAN,M NIEWAZNE CZY SA TO JAKIES MALE PIENIADZE CZY WIEKSZE I TAK TRZYMAJ DALEJ,,JA OSOBISCIE NIEGRAM W TA TWOJA EURONIE,, PONIEWAZ WIEM ZE W TO NIETRAFIE, TO NIE DLAMMNIE JA WOLE MINI I MULTIEGO TU MNIE BARDZIEJ DO TEGO CIAGNIE NIZ TAM DO TYCH EURONI , ZA 1 EURONIE MAM 10 MINI LOTKOW I WYSTARCZY TRAFIC Z TYCH 10 MINI CHOC 1MINI TE 5/5 I JUZ BEDE CHEPI
Trzyma za Ciebie
MI WIECEJ NIEPOTRZEBA KASY JAK TE TYLKO Z WYGRANEJ 5/5 WMINI, NIGDY NIEBYLEM PAZERNY NA KASE,I NIEMUSZE MIEC MILIONOW JAKIS WIELKICH,ZARAZ BO I PO CO MI TYLE KASY ,JESLI NP, CHORUJEI WIEM ZE NIEDLUGO MOZE I UMRE ,TO POCO MI TYLE KASY WYGRYWAC, KASA TO NIE WSZYSTKO JEST , WAZNIEJSZE JEST ZDROWIE MOJE NIZ KASA,JESLI BEDZIESZ MIAŁ ZDROWIE TO I KASE BEDZIESZ MIAŁ B NIE NA ODWROT , ACHOCBYS NIEWIADOMO ILE MIAL KASY TO ZDROWIA ZA TO SOBIE NIEKUPISZ NIGDY, CHOCBYS I NIEWIADOMO CO I JAK ROBIL, ZDROWIA NIEKUPISZ SOBIE
Traf chociaż 4/5 raz w miesiącu i będzie super
Zdrowia się nie kupi ale pieniążki w życiu są bardzo potrzebne
TAK I DLATEGO JAK WCZESNIEJ PISALEM CHCIAŁBYM CHOC TRAFIC TE 4/5 LUB CHOC RAZ NA ROK TE 5/5 LICZB WIECEJ MI NIEPOTRZEBA BO NIEWIADOMO ILE JESZCZE POZYJE, , TAK PIENIADZE SA BARDZO POTRZEBNE DO ZYCIA TO PRAWDA GORZEJ JEST JAK SIE NIEMA OBECNIE PRACY, I SIE CHORUJE CORAZ BARDZIEJ, A JEDYNA ROZRYWKA JEST PUSZCZENIE LOTKA I MARZENIE O WYGRANEJ,
Mozna sobie kupić np zdrowie w ten sposób że jak nie masz pieniążków i psują Ci się zęby to nie masz za co ich wyleczyć. A jak maszpieniążki to je leczysz i lepiej się czujesz. Można też zrobić sobie operację np na kręgosłup. Moja znajoma ostatnio sobie taka operację zrobiła i wydała 12000 zł. Gdyby nie miała pieniążków to by bardzo cierpiała i nie miała by zdrowia. Po części zdrowie też można kupić. Musisz trochę inaczej na to spojrzeć. Pieniązki to nie wszystko ale w zyciu sa bardzo potrzebna i czasami można się za nie wyleczyć. A wiesz jakiesą teraz kolejki do lekarzy specjalistów? Bardzo długie. Niektóre osoby czakają na swoją koleejkę nawet po kilka lat. A jak masz pioeniązki to wykonują Ci operację w prywatnej klinice w ciągu powiedzmy miesiąca. Tak jest popatrz sobie.
Nikt nie wie ile czasu będzie żył. Nawet osoba która jest zdrowa i wydaje jej się że będzie żyła jeszcze bardzo długo nie wie co będzie następnego dnia. Wszystko się może zdażyć. Ludzie nawet się nie spodziewają tego co może być jutro.Takie jest zycie człowieka i trzeba na to spojrzeć z innej perspektywy.
SEBASTIAN WIEM JAKIE SA KOLEJKI DO SPECJALISTOW TAK TO PRAWDA CZEKA SIE KILKAA LAT ALE TO TYLKO TAKK W POLSCE FUNKCJONUJE, ZA GRANICA NIKT NIECZEKA TYLE, ALE JESLI MASZ CHOROBE NIEULECZALNA I JUZ NIEMOZESZ ZROBIC OPERACJI NA KREGOSLUP TEZ TO NIC CI NIE DA TO ZE BEDZIESZ MIAL DUZO PIENIEDZY,NIERAZ JEST TAJK ZE JUZ NIEMOZNA NP WYKONAC JAKIEJS OPERACJI,I CO WTEDY CZLOWIEK CIERPI TYLKO JAK PISZESZ, CO DO KASY TO TAK JAK TO MOWIA JAKK LEKARZOWI POSMARUJESZ TO ZARAZ CIE WYLECZA TYLKO TO ZALEZY ILE MU DASZ, ALE TO I TAK O DUPE POTLUC JEST, WSZYSTKO BO OD SMIERCI NIEUCIEKNIESZ TAK JAKK MOWISZ,
Ale ja o takich przypadkach nie mówię tylko o tymże jak jest taka możliwośc to można się wyleczyć w miarę szybko ale mając pieniążki. A jak ich nie masz to nic nie zrobisz. Nikt Ci za darmo nic nie zrobi. Każde badanie kosztuje i trzeba za to zapłacic. Takie są realia. A my żyjemy w Polsce. A to że taka mamy słuzbę zdowia to w tej chwili nic nie poradzimy. To sa lata zaniedbań i teraz nam się to odbija czkawką