Wpisy 3 088 252 – 3 088 351
4 stycznia 2018 02:13 → 4 stycznia 2018 08:21, 100 wpisów
3 088 207. Forsami 2018-01-03 (23:26) Dębica
Sebastian nie używamy tu słów wulgarnych tudzież obraźliwej więcej pisze rebusem rozumiesz ku..to znaczy kukuryku albo do hu..steczki haftowanej jak zozumiesz to
3 083 674. Forsami 2017-12-31 (19:56) Dębica
Makler takie gnidy jak g ..orcek to trza deptać i łeb do szamba nie będzie niemiec pluł mi w twarz kar..asz barabasz
ale ty człowieku jesteś fałszywy,być może jeszcze o tym nie wiesz,dziwne
że jeszcze piszesz tu na czacie,co kropeczki wstawiając myślysz,że kogoś zmylisz?
ale dno!!!
Sebastian nie używamy tu słów wulgarnych tudzież obraźliwej więcej pisze rebusem rozumiesz ku..to znaczy kukuryku albo do hu..steczki haftowanej jak zozumiesz to
3 083 674. Forsami 2017-12-31 (19:56) Dębica
Makler takie gnidy jak g ..orcek to trza deptać i łeb do szamba nie będzie niemiec pluł mi w twarz kar..asz barabasz
ale ty człowieku jesteś fałszywy,być może jeszcze o tym nie wiesz,dziwne
że jeszcze piszesz tu na czacie,co kropeczki wstawiając myślysz,że kogoś zmylisz?
ale dno!!!
Nie ma to jak w pracy wczoraj ino 2*4/10 trzy kosze w tym jeden zakladzik na 14h 9/9 piatka typnieta w mini 3/5 trzy kosze
gryks76
Hej arczi ty jeszcze tu dzieki za brawa choc to tylko 3/5 o 4/10 nie wspomnę
A o koszach dużo dzis mam zamiar puścić lotto jeden zakladzik mini dwa multas 1*5 1*10 na dziś tylko no chyba ze o 14h wpadnie 6/9 lub chociaż 7/9
gryks76 wazne ze 3/5 trafione i bedzie jakis zawsze zwrot i tak trzymaj nadal
hello
piwo z rana jak ....
Arczybalik73>>>
Tobie tak tylko w "pisanie" poszło czy też takie realnie gadane masz?
piwo z rana jak ....
Arczybalik73>>>
Tobie tak tylko w "pisanie" poszło czy też takie realnie gadane masz?
zawsze wygrywam ale liczby dziwne się nie zmieniaja daje zawsze te same i wygrywam dziwne
pikolo duzo mowie i duzo pisze to moja jedyna z wad
a to jest mega mocny bo nie wiem moz,e tak dorwałem go i strzeliłem fotkę jak trzyma wygraną z tosika
Dlamnie ten caly gawlik to jest psychiczny gościu wchodzi tu nie proszony i sieje ferment
Mulak to jest psychiczny gościu on zazdrosci tobie i mi że mamy np 6/12 i ty 5/12 bo od tego twojego trafienia się zaczęło psychiczny i koniec nie będę głupiego komentował
ws umie konfekcja rusza 4 stycznia juz by go nie było z tym że dali go na inny wydziła dla tego nocki przerobi u nas
Zima.
Poznań: +7.
...................
USA: śnieg na Florydzie.
Poznań: +7.
...................
USA: śnieg na Florydzie.
chyba masz racje Forsami zazdrość dup... ściska i po co się wciska w dyskusje przerywa obraża nie ma nic do niego ale takim zachowaniem to jak mam go odbierac
Forsami.
witam
wczoraj 4/10 i 1 kosz
Doktor.
doktor forsami mulag
janosik
Krzysztof.
53,80,78,60
tak zagrałem 2 stycznia ledwo znalazłem miedziaki i koło ducha puszczone do 7 stycznia
a kaska może będzie w piątek a jak nie to w poniedziałek na pewno to źródło mocy finansowej będzie by zagrac
6 króli jak to mówi Petru zamkniętę a i niedziela nie wiadomo to te dni mam spokojne zagrane