Wpisy 3 087 829 – 3 087 928
3 stycznia 2018 18:43 → 3 stycznia 2018 20:30, 100 wpisów
krzys3355 większosć daje żyć tosikowi żyje z wydawania ostatnich pensów ale nie żyje z tego tylko wydaje
no dobra jak jestes bogaty i masz kase na granie to wyzyjesz tylko musisz grac wedlug pewnej reguly
a tak jak człowiek wydaje kilka złotych i wierzy że moze wygra w końcu
w sumie wiem że wygrać jest mało możliwe ale zostało u mnie ten jedne procent który mówi graj
ja to zawsze staram się analizować i te nawet nie wynili liczby mnie nie dziwio że takie padły w Tosika ale inna rzecz
często kumulacje brak wygranych by nakręcać wysokosć możliwej wygranej tak również jest w eurokurtce
no i w końcu jedna osoba czasem dwie wygrywa i to tak trwa juz klika lat
niby moze tak wychodzi szkoda że nie było nigdy a czemu tak nigdy przecież mogło tak być trafia 6 z6 w lotto 14 osób moze tak byc może ale tak jakoś nie wychodzi
wszystko szyte nićmi ale my nie wiem jakimi lub nie chcemy dopuszczać
gram i będę grał ale staram się zastanawiać już coraz bardziej co jak dla tego traktuje to jako zabawę
tak jak ludzia nazywaja dajać mu imię np Paweł a tu świnka peppa wiem ze to skomplikowane
tak zawsze bo ja się czegoś dowie to przyjdzie następne pytanie nie ma końca
przeważnie tester liczb mamki są na stronce ale czy to co ty pytasz nie wiem
ja przeważnie tester liczb mapki i tyle ale moze w sieci poszukać może coś znajdziesz
Jak ktoś jest ciekawy i chce zobaczyć to na moim blogu są sprawdzenia do takich wynalazków jak:
3 x MM 5/5.
3 x EP.
3 x EJ.
Jeden zestaw do Mini 12 liczb.
3 x MM 5/5.
3 x EP.
3 x EJ.
Jeden zestaw do Mini 12 liczb.
Tom.
Mini Disco - Kaczuszki,,,, you tube
144 645 525 wyświetleń to wina kaczora
144 645 525 wyświetleń to wina kaczora
Adres jest w moim profilu.
pisze ci jubu tube
Zorganizowala TVP. Sylwestra w Zakopanem,zabraklo kiblilali i sraki wypinali na pobliski cmentarz w poblizu
Janosekkawa raczej nie ale cieple mleko z czeko musi byc wieczorem