Wpisy 3 083 754 – 3 083 853
31 grudnia 2017 22:17 → 31 grudnia 2017 23:58, 100 wpisów
ale z playbacku spiewaja wiadomo nie ta temperatura gardla musza odpoczac
Wszystkiego najlepszego
Spełnienia marzeń
Zdrowia
I wszystkiego naj naj
Z okazji
NOWEGO ROKU 2018
Spełnienia marzeń
Zdrowia
I wszystkiego naj naj
Z okazji
NOWEGO ROKU 2018
Ja się bawię,dzisiaj jest dzień radości na całym świecie i tak ma być
ja ostatnio probuje swych sil w Keno ale tez ciezko cokolwiek wygrac dzisiaj na przyklad zagralem za 40zl iwygralem tylko 40zl czyli na remis szalu nie ma, ciezko cokolwiek wygrac ale trzeba prubowac
jak wygrac w keno nie znajac poprzednich losowan
tylko przed odpowiednia sekwencje liczb
tylko przed odpowiednia sekwencje liczb
ja tez ogladam tvp2 i ten koncert i ja narazie nic niewidze specjalnego publika dopisala to fakt i scenerja tez ale wykonawcy niestety to chyba jakas pomylka jest, narazie to tylko despacito bylo w miare podejrzewam ze bardziej sie rozrusza jak bedzie wystep zenka z akcentu i tego sławomira
ale oczywiscie to byl zart -> pol zart
bo tak naprawde nikt nie zna sekwencji Keno
bo tak naprawde nikt nie zna sekwencji Keno
tak sprawdzam i kombinuje ale na prawde jest ciezko ale jak mowie trzeba probowac moze za toryms razem sie powiedzie a gram tylko na piatki i tak ciezko trafic te piakie
Luis Fonsi to porażkaza tego gościa mieliby 8 porządnych polskich zespołów A tu 3 piosenki i do widzenia
Ja gram na czwarte losowanie ktoś podpowiedział i muszę to sprawdzići niespodzianka
mam znajomego ktury w Keno calkiem niezla kase wygrywa gra na piec skresilen i dosyc czesto wygrywa po kilka piatek ale gra na 30 40 losowani jednym lub dwoma zakladami
w stolicy juz glosino juz strzelaja z petard jak jest gdzis dalei w kraju
Witam
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 54 parki - niewylosowanych w Grudniu w 2017 r.
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
INFORMACJA PARKI Mini Lotto -: Parki Mini Lotto- 11 parek - niewylosowanych w 2017 r.
INFORMACJA PARKI Ekstra Pensja -: Parki Ekstra Pensja- 4 parki - niewylosowanych w 2017 r.
To wszystko w 2017 roku. Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku 2018 i trafnych Parek
Też nie trawię ptaka Szpakarozum zezarl jakby sprzedał 10 mln płytalbo 50 mln wyświetleń miał
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, Zdrowia, siły, energii, Powodzenia w grach TS
Wysokich Wygranych łacznie z Wygraną Główną !
Wysokich Wygranych łacznie z Wygraną Główną !
wystukajcie sie z zyczen oby bylo jak najwiecej bo niedlugo sie skonczy dobry czas
Mnie po głowie chodzą dziewczyny z TrynczyGdyby można cofnąć czas?
ja tez ngdzie sie nie bawie jestem z zonom w domu przed tv ale co zrobic akurat w tym roku tak wyszlo
ale uwazam ze fajnie byc na czacie w takim czasie jak w tei chwili i pogadac z ludzimi z roznych rejonow kraju gdzie co sie dzieje
przede wszystkim życze wam spokoju i pokoju, duzo opanowania w tym co robimy, nie dajmy sie prowokowac
mni rowniez nie ale co zrobic jak tak wyszlo mam nadzieje ze w nastepnym roku bedzi lepiej licze na to
nie dajmy sie zwodzic polityka, robmy swoje i realizujmy wlasne plany
Mnie też niesłucham sobie opery w radio popijając wino i jem surowe pieczarki
Właśniemuszę się bardziej przyłożyć do Multina początek 4 Multi w tyg 3 ×
ale nic nie wpadło czyli z głowy 2017 roczek już jeśli chodzi o granie jest zamknięte
Nowy Rok na Multipasko
ANDREA ja tez ma kolege takiego mlodszego odemnie chyba z 5 la on tez gra tylko na 5 gora 6 liczb w keno wysyla po 5 kuponow, ma takie swoje jakies uklady i dosc czesto trafia w keno nieraz jest tak ze w tygodniu potrafi przytulic nawet 3000tys zł bo tak trafia raz na tydzien po te 1,500zł to sie nazywa miec szczescie, tydzien i 3000tys w kieszeni, ja mu mowie ty zuc prace i graj lepiej natym wyjdziesz, on sie tylko smieje i gra nadal niegra w nic innego tylko w keno ,kiedys kolezanka mi omylkowo wydala jego kupon z maszyny wraz moimi kuponami,,ja o tym niewiedzialem, niestety gdzies ten kupon skreslony przez niego cieplem do dzisiaj niewiem gdzie on jest, on pozniej tam krzyczal w kolekturze ze kolektorka mu nieoddala jednego kuponyu z tych 5 jego stałych, a ja wieczorem sie zdziwilem podczas losowania MM I MINI LOTTO SKAD SIE WZIOL UMNIE KUPON DO KENO i gdzies go odlozylem, ja niegram w keno niestety
https://www.youtube.com/watch?v=OsJSwGc4lsA&list=RDGMEMYH9CUrFO7CfLJpaD7UR85wVMExDUBVpHe1g&index=7
a szkoda bo na prawde przy odrobini szczesicia moznna jakies niezle pieniadze wygrac ja tak powoli zaczne chyba grac w Keno a zostawi na jakis czas mm
Jeśli chodzi o gry liczbowe to można zrobić bilans remanent czyli g..g...i jeszcze raz g..
To racja forsami od nowego roku księgowość zaprowadzei dam zarobić fajnej księgowej
Życzę powodzenia marzeń spełnienia i 200 lat i wysokich wygranych w Lottopuki jeszcze coś kojaeze
https://p.gg.pl/p/d/LZWZffV-aFYdLJWZffV2p2c/video-1514634331.mp4
Ja jestem cały ale jak pójdę do bratamogę popłynąć jak Ewa Tylman
ludzie jak sie bawicie ja pie wino i jak na razie jestem na czacie
znaloz facet zaba w lesie , ta godo : pocałoj mnie , sie zamienie w fajno blondynka i ci zrobia loda . facet zabe wział podnios i do kabzy wsadzil , wieczorem w knajpie przy rundzie piwa chwali sie ze mo zaba co godo . wyciagnął ją na stół , a zaba godo , pocałoj mnie , sie zamienie w fajno blondynka i ci zrobia loda . chopy go zaczynają go sturchac , i godają no rób to zrób to ... a facet biere zaba nazot do kabzy i godo . taka blondyna co mi loda zrobi ta na kazdym rogu znajjda .... ale zabo co godo to nikt niemo !!!
Witam Życzę wszystkim multipaskowiczom Szczęśliwego Nowego Roku i oskubania TS'a, zdrówko
U mnie jak zawsze ale nic to, gramy dalej od nowego roku przerzucam się już tylko na mini, bo kaski brak na ostrzejsze granie. Będę puszczał symboliczne 2-3 zakłady, byleby być w grze
U mnie jak zawsze ale nic to, gramy dalej od nowego roku przerzucam się już tylko na mini, bo kaski brak na ostrzejsze granie. Będę puszczał symboliczne 2-3 zakłady, byleby być w grze
widze ze juz nie dlugo do 24 u mnie na osiedlu juz dosyc glosino a co bedzie sie dzialo za nicala godzine to klekajcie narody jak to mowiFerdek Kiepski
ja od nowego roku przezrzucam sie z MM BARDZIEJ NA MINI, W TYM ROKU JUZ 3 RAZY MI W MINI PRZESZLO 5Z5 czyli głowna wygrana ,od tamtej ostatniej piatki z przed nosa codziennie trafiam w mini po 2 liczby z danego losowania, niekorzystam z zarzdnych mapek jakis tam generatorow liczb czy programow tylko kupon ,glowa i olowek, i kresle doo tego prowadze sobie tylk o taki spis liczb z danego dnia i to wszystko, prowadze sobie takie zestawienier liczb calorocznych co roku i gram tylko z kupon olowek i glowka
ui jesli mam jakas kase to wysylam, mam tezrz swoje liczby ktore od czasu do czasu tez puszczam, ale tez raczej zadko je puszczam, to wszystko w MM LOTKA, A MINI KRESLE JAK TO MOWIIA NA PALEI CODZIENNIERE W KAZDYM LOSOWANIU LAPIE PO 2 LICZBY, DZISIAJ TEZ ZLAPALEM, W MINI 11,30 DALEM LICZBE 9 A WYLOSOWALI 6 , ODWROCILI MOJA LICZBE DO GORY NOGAMI CO BYM ZNOW NIETRAFIL CHOCIARZ TEJ 3 W MINI ALE SPOKOJNIE ODBIJE SOBIE TO PO NOWYM ROKU W MINI PRZYDUSZE I MAM NNADZIEJE CHOC TA 5 Z 5 TRAFIC I WSZYSTKIM TEZ ZYCZE ABY JAK NAJWIECEJ WYGRYWALI WE WSZYSTKO CZEGO SIE TYLKO DOTKNADO SIEGO ROKU 2018
ui jesli mam jakas kase to wysylam, mam tezrz swoje liczby ktore od czasu do czasu tez puszczam, ale tez raczej zadko je puszczam, to wszystko w MM LOTKA, A MINI KRESLE JAK TO MOWIIA NA PALEI CODZIENNIERE W KAZDYM LOSOWANIU LAPIE PO 2 LICZBY, DZISIAJ TEZ ZLAPALEM, W MINI 11,30 DALEM LICZBE 9 A WYLOSOWALI 6 , ODWROCILI MOJA LICZBE DO GORY NOGAMI CO BYM ZNOW NIETRAFIL CHOCIARZ TEJ 3 W MINI ALE SPOKOJNIE ODBIJE SOBIE TO PO NOWYM ROKU W MINI PRZYDUSZE I MAM NNADZIEJE CHOC TA 5 Z 5 TRAFIC I WSZYSTKIM TEZ ZYCZE ABY JAK NAJWIECEJ WYGRYWALI WE WSZYSTKO CZEGO SIE TYLKO DOTKNADO SIEGO ROKU 2018
ariczbalik ja tez gram czasami w mini z roznym skotkiem ale uwazam ze trzeba caly czas probowac moze za kturyms razem sie powiedzie zycze ci tego
puki jeszcze mogę życze wszystkim z osobna multipaskowicza wszystkiego najlepszego w nowym 2018 roczku bysmy byli mimo wszystko wlasnych pogladow na rozne tematy weseli i mogli spedzac na zielonej milo sympatycznie czas nad ogrywaniu tesika paparapatej
Wszystkim Multipaskowiczom
Dużo Zdrowia ,Szczęścia Miłości
i oczywiście Wysokich Wygranych
Dużo Zdrowia ,Szczęścia Miłości
i oczywiście Wysokich Wygranych
Wszystkim Multipaskowiczom
zdrowia, szczęścia, pomyślności
oraz wysokich i częstych wygranych
w 2018r
zdrowia, szczęścia, pomyślności
oraz wysokich i częstych wygranych
w 2018r