Wpisy 3 083 454 – 3 083 553
31 grudnia 2017 17:36 → 31 grudnia 2017 18:38, 100 wpisów
A ja nie mam żadnej liczby,posłać też nie bardzo jest gdzie
jedynie CPN
jedynie CPN
darek eehymm .no dobrze wazne kasa prawdziwe ,,nie idzie wygra ..aby idzie strata zycia nie ma nic ,,a teraz zauwaz nr wpisu ..3 058 629
Do jocia na wszelki wypadek podałem
Do Aya Tak ma teraz większość
Do Aya Tak ma teraz większość
Krzyś czyś Ty trzeźwy dziś że Milionera login tak przekręcasz żartuje oczywiście spoko luz
zrobiłam się już na bóstwo i jadę na Sylwestra
Kochani Szczęśliwego Nowego Roku
Kochani Szczęśliwego Nowego Roku
darek ..czemu wszyscy grają ..aby przegrać nie ma odzyska zycia ...
darek ..aby ciągle grać lotto ..aby zostać chory umysłowo
Do 13krzysio33 ciągle w lotto graja zawodowcy a nam do nich daleko
krzyś smacznego co dobrego ?
sebol nie za wiele pijesz
darek ,,popatrz tutaj ile ludzie ..nie pojechali imprezka sylwestrowa ..to jest zyc bieduch
Angierski można dużo pić i do roboty chodzić jak umiesz pogodzić jedno i drugie to
Yota ..ty do domu i grać co dzienne ..a a reszta ine osoby bogato na zabawy
Do nieco coś nieco później bo sie impreza kroi a przy gościach nie wypada w telefon pukać a jak by co to
jakbym sie go pozbyl to tak jakbym lata pracy zmarnowal i wszysto jak krew w piach
Do angierski kliknji na mój e mail chciałbym uzyskac nie co informacji na ten temat o ile to nie tajemnica
Forsami mozna i tak, w sumie zycie nie powinno byc az tak stresujace
DariuszW jak cos to pisz do mnie na totostat.byethost7.com jest formularz
ale to w marcu gdzieś kwietniu może
i może ostatnia statystka
i koniec więcej już nie będzie rozwijany
i może ostatnia statystka
i koniec więcej już nie będzie rozwijany
Teraz:
Białystok +1/jeden/.
Wrocław +11. Wiosna.
Białystok +1/jeden/.
Wrocław +11. Wiosna.
Janosik masz Sylwestra Marzeń
Doktor.
ja grałem w kaskadę ale tamto trudne
Sebool.
Ja dziś domowo o 22 przychodzą znajomi i posiedzimy przy lampce i flakach do ranka
Wszystkim grajacym wszystkiego naj....... WYGRANYCHI DOSIEGO ROKU
mam 2 wyrzutnie po 30 rakiet odpalę o północy , wokół mnie bogate hacjendy idzie w górę kupę kasy ale widok jak na prawdziwych pokazach
cisza, Panie pudrują biusty Panowie prasują fraki , wpadnę jeszcze później , trzeba podejść i puścić się z MM
Długie życzenie bywają przereklamowane, więc życzę Wam krótko: niech ten Nowy Rok będzie dla Was dobry, zdrowy, bez żadnych gwałtownych zawirowań życiowych. Niech Wam się spełnią te marzenia, które rzeczywiście chcesz, żeby się ziściły i oby przyniosło Wam to wiele radości. Serdeczności i wszystkiego najlepszego!
Krasnalka.