Wpisy 3 081 280 – 3 081 379
30 grudnia 2017 12:21 → 30 grudnia 2017 13:01, 100 wpisów
Krasnalek pasuje do wszystkich gier poza Eroiną
Chociaż niczego nie wykluczam
ja nie daje bo mi jocia z panem zepsuli taka fajna moja zabawe nabijali sie ze mnie co prawda mialem to gdzies ale to bylo by juz zlosliwie gdybym podawal dalej
nie zbadane sa tak do konca zamysly tesika nawet tego zagranicznego
Miałeś zabawę ?
Bawią Ciebie wkurzający się ludzie bo myślę że o to chodziło ?
Gryks powiem Ci coś
inno adis mam to co typniete jesli chcesz to gora 4 zakladziki uloze z nimi plus z innymi liczbami biorac pod uwage 4-5 losowan ostatnich w sumie chyba dla zabawy tak zrobie zaraz cos wpisze na 14h
mialem zabawe sebastianie to raz dwa nie bawia mnie wkurzajacy sie ludzie nie jest to potrzebne warzna jest dobra atmosfera bez obrazania sie zartujac nawet jak sie za bardzo zabrnie a ktos napisze ze go to nie bawi to trza przeprosic i sie pochamowac jak ja ost z krasna zarowalem jej sie nie spodobalo napisala ja ja przeprosilem i jest ok
Ja też lubię czasami wkurzać ludzi ale mam w tym cel.
Celem jest pokazanie drugiemu człowiekowi ,że np coś żle robi lub pisze.
Celem jest też mobilizacja drugiego człowieka.
Poprzez wkurzanie staram się go zmobilizować do działania lub do poprzestania działania szkodzącego ogółowi lub komukolwiek
Celem jest pokazanie drugiemu człowiekowi ,że np coś żle robi lub pisze.
Celem jest też mobilizacja drugiego człowieka.
Poprzez wkurzanie staram się go zmobilizować do działania lub do poprzestania działania szkodzącego ogółowi lub komukolwiek
Wiesz co powiem Ci jeszcze coś !
Coś czego nie odgadliście
Te moje mama , tata , babcia ,dziadek itd wiesz po co to było ?
To miało jakiś cel a wiesz jaki ?
lubie sie sebastianie poprostu bawic liczbami zestawami je robic nie ktorym to przeszkadza w sumie ich poniekad rozumiem wprowadzam zamieszanie ktorego nie mam na celu wprowadzac by komus w jego zamysle liczbowym namieszac podaje jak pisalem bo lubie sie bawic liczbami zestawami moze cos z nich mozna wyluskac 1-3 liczby cos zlozyc a noz dobrze i bedzie sukcesik a co jeszcze do xx to nie wiedzialem nieraz jaka liczbe wstawic dajac np 18,19,24,56,68,xx i tyle
ciekawy jaki , bede za chwile mialem cos do multi napisac liczbowego
To jak nie wiesz jaką liczbę wstawić to podaj tyle co wiesz i nie dawaj xx ok ?
Ile to kosztuje ?
Angierski Myślę że to banda naciągaczy i obawiam się że zawsze będą Ci mówili że trzeba zaktualizować i zaktualizować abyś dawał im kasę
Ale to jest tylko moje zdanie i mogę się mylić
02,07,14,18,22
18,19,22,25,31,34
49,52,59,40,23
32,35,40,44,45,49
01,03,71,74,77,79,80
mam nadzieje ze nie za duzo
18,19,22,25,31,34
49,52,59,40,23
32,35,40,44,45,49
01,03,71,74,77,79,80
mam nadzieje ze nie za duzo
3 081 295. Sebastian_M 2017-12-30 (12:28)
3 081 296. Sebastian_M 2017-12-30 (12:28)
3 081 297. makler 2017-12-30 (12:29)
3 081 295 ???????????????????????????????????????????????????????????????
3 081 296. Sebastian_M 2017-12-30 (12:28)
3 081 297. makler 2017-12-30 (12:29)
3 081 295 ???????????????????????????????????????????????????????????????
ale narazie mnie to nie kosztuje nic, bo to co wykope jest moje a za to kupuje aktualizacje
może dam się dzisiaj skusić na tę Eroinę
ale nie wiem jakie dobre liczby wpisać Sebastian masz jakieś?
ale nie wiem jakie dobre liczby wpisać Sebastian masz jakieś?
no jak mi sie uda to zaktualizuje, a jak nie to sprobuje wyplacic
Tak zrób angierski zarób i za zarobione dopiero kup
mi zostalo dzis podumanie nad lotto i nad wieczornym multasiem ale to po losowaniu
To się nazywa inwestycja
no dokladnie bo z wlasnych pieniedzy to nie wiadomo czy nie oszustwo
angierski ,,twój programy aktulizacja sprzedajesz ..jestes afery
Widzisz Angierski jak dobrze bogadać tu na czacie i posłuchać się i nie stracić pieniążków
angierski ..zbierasz kasa ..pójdzie do operacja oko
Makler jesteś ciekaw ?
3 081 322. Sebastian_M 2017-12-30 (12:36)
Makler jesteś ciekaw ?
Makler jesteś ciekaw ?
z tych co podawalem na 14h do multi dla zabawy moiej moze cos komus wpadnie w oko mnie najbardziej ciekawia te liczby 49.52.59.23.45.44.32.35
Angierski
Makler powinieneś być politykiem
Makler pamiętasz był tu Krzysztof C ?
angierski ..mniej zarabia praca ..czemu tyle czasu straci , i nadal nie idziesz do abulance i jak rozum i jak zyć
seba ..znane osoby ..junior matmy i matura
Krzysztof C ciągle mówił mama to tata to i tamto. Zachowywał się bardzi dziecinnie.
I dlatego zrobiłem to samo żeby zobaczył jak to jest słuchać takich dyrdymałów
Po pewnym czasie zrozumiał a teraz wogóle już nie przychodzi albo bardzo rzadko i już tak się nie zachowuje
I dlatego zrobiłem to samo żeby zobaczył jak to jest słuchać takich dyrdymałów
Po pewnym czasie zrozumiał a teraz wogóle już nie przychodzi albo bardzo rzadko i już tak się nie zachowuje
O to mi chodziło i tyle.
Teraz już wiecie
Teraz już wiecie
Ale ja nie jestem Krzysztofem C
Kiedyś Krzysztof C jak zacząłem pisać co mój tata i co moja mama powiedział tak --
Ty jesteś lepszy ode mnie i był w szoku że coś takiego czyta.
Ty jesteś lepszy ode mnie i był w szoku że coś takiego czyta.
I wtedy widziałem że coraz rzadziej pisze co jego mama i tata
angierski ..słyszałeś cycucha isla ..bardzo dobrze ma racja ..oto ukraina ..ty do domu ..ukraina pracuje ciągle i mniej zaróbka
No niestety z tymi ukraińcami to ma rację
A poza tym lubię sobie pożartować i pośmiać się i tyle
Pamiętam jak pisaliście o mnie że jestem trochę zwariowany
Gryks to już przechodził sam siebie
Wypisywał na mnie takie rzeczy że
chyba to lepsze niz wyzwiska obrazanie sie czy nasmiewanie sie z czyjegos zdania zeby nie bylo nie jestem jak wszyscy idealny czy tez ja cacy inni be staram sie zyc w zgodzie a to chyba dobra droga czlek sie cale zycje uczy a jaki jest na koncu ...... ide sie puscic
Nie pamiętam jego słynnego wpisu trzeba by to znależć ale było coś takiego
Mama ,tata, wujek,ciotka, sąsiadka,sąsiad , pociotka i inne tego typu nacie i dodawał tyle emotek że śmiać mi się chciało
Mama ,tata, wujek,ciotka, sąsiadka,sąsiad , pociotka i inne tego typu nacie i dodawał tyle emotek że śmiać mi się chciało
Gryks Ty trochę wyzywałeś ale ja już nie pamiętam i wybaczam
ten rok trzeba z kazdym dobrze skonczyc by nowy zaczac tak samo i nie zmieniac bynajmniej sprobowac no chyba ze sie nie da to chyba lepiej dojsc do porozumienia takiego by do siebie o sobie nie pisac nie widziec wlasnych wpisow
Ale Ty przodowałeś w tych wpisach bezapelacyjnie
I Islandorka mnie bardzo nie lubiła
nie twierdze ze nie ale wkurzales tez ale po co sie cofac nalerzy cos z tym zrobic jesli z dwoch stron sa dobre checi
Ale wszystko zniosłem po męsku
no dobra biore to na klate z przedownictwem tyle tego mam jakos udzwigne
Taki miałem cel i cel osiągnąłem
Trochę zrobiłem zamieszania ale niektórzy się chociaż pośmiali a śmiech to zdrowie
Nie psuję sobie nastroju wręcz przeciwnie
Wole to co jest i idę do przodu
Wspomnienia też są ważne
najlepsze sa te dobre dobra tak jak pisalem skonczyc ten rok dobrze zaczac go tak samo i nie poprzestawac tego sobie i innym tzn wszystkim multipaskowicza bede zyczyl postaram sie raz chociaz wszystkich stalych bywalcow wymienic i im pomachac coz lenistwo
dobra ide sie puscic powodzenia w zabawie z ts dobrych typow zycze wszystkim do pozniej paparapatej ps adis ciekawe czy cos z tych podanych wpadlo ci w oko moze cos z tych zebranych z nich
49.52.59.23.45.44.32.35
49.52.59.23.45.44.32.35
As ?