Wpisy 3 081 180 – 3 081 279
30 grudnia 2017 11:17 → 30 grudnia 2017 12:20, 100 wpisów
Spartakus a to prawda co mówią że jesteś bardzo silny ?
To wiadomo
Mulag gdybyś czytał trochę historii to byś wiedział że Spartakus był gladiatorem
Wywaliło bo Gladiatorom wywala część wpisów
Mulag to prawda mamy dwóch ale jeden i drugi jest gradiatorem
tylko ten jeden gradiator nazywa się Spartakus a ten drugi nie wiem jak
Mulag żyłem w tych czasach i to wiem
Spartakus był przywódcą największego i najgroźniejszego w historii Rzymu powstania niewolników
fajerwerkowy spektakl jest wspanialy nie tylko w sylwka tylko co ze zwierzętami moje szyszki maja to w nosie sa tez zwierzęta ktora nie wiedza co maja ze sobą zrobić jak mialbym wybrac miedzy 1000 zl w powietrze a spokój zwierząt wybralbym to drugie kazdego pieniadze wiec robi jak chce od taki se wpis z rana
Co one mają w nosie co im wsadziłeś ?
nawet jak bym nic nie wygrał przynajmniej zabawa dłuższa niż klika sekund
Mulag to teraz przeznaczasz 1000 zł na gry TS ?
czy ja miąłem wydać 1000 na fajerwerki że piszesz ze teraz wydam na lotto a nie na fejerwerki co pisałem
Mulag to zrób tak
nie zrobię tak pisałem że jak by miął wybór to bym dał na lotto ale mało widze rozumiesz
Przeznacz na fajerwerki 1000 zł , zbieraj te pieniązki powiedzmy przez 3 miesiące a później zamiat fajerwerków kup kupony gier TS ok ?
I wtedy będziesz miał frajdę
przepraszam za wprowadzenie zamiesznia bylo to nie swiadome nie zamierzone dzialanie z moiej strony
Ja wiem że nie kupujesz ale tym razem zrób jeden jedyny wyjątek i zbieraj na fajerwerki ale nie kupuj ich tylko w tym przypadku cała sumę 1000 zł przeznaczysz na gry TS np. mini lotto i będziesz miał frajdę
I zwierzaczki na tym skorzystająbo nie będą się bały
I Ty masz wtedy dużą szansę na wygranie dużych pieniążków
słyszałem że ma być zakaz ale nie wiem dokładnie kiedy i o co chodzi może ktoś coś więcej wie
Miłej pracy Mulag i nie zapomnij odkładać już codziennie pieniązków
Mulag zróbmy tak . Będziemy razem odkładali codziennie pieniążki ok ?
Sebastianie a grasz dzisiaj w lotto w mini o multasia nie pytam mam na 14h
Ja już robię taka skarbonkę z pudełka po VERSACE
Gram dziś w mini bo obiecałem że się zajmę mini i tak zrobię
Wczoraj pierwszy raz zagrałem i miałem 2 /5 oraz 2 liczby obik
Mulag super
Gryks jeszcze nie ale za około 15 minut usiądę spokojnie i pomyśle
Teraz robię skarbonkę
z typowanych liczb do mini i nie tylko
parki 09,12 / 25,28 / 28,31 / 39,42 / 14,17 / 18,22 / 26,29 / 35,38 / 18,21 / 37,40
z trojek do mini
03,05,08 / 26,30,35 26,29,32 26,32,35 26,35,38 09,12,15 25,28,31 17,22,36
parki 09,12 / 25,28 / 28,31 / 39,42 / 14,17 / 18,22 / 26,29 / 35,38 / 18,21 / 37,40
z trojek do mini
03,05,08 / 26,30,35 26,29,32 26,32,35 26,35,38 09,12,15 25,28,31 17,22,36
No,za 1000 troche grania jesti zwierzyna nie plochliwa,choc mojemu psu to obojetne,bo z lasu jest
No tak ale jakaś mobilizacja zbierania pieniążków będzie
Gryks ale to trzeba by puścić minimum 10 zakładó mini tak ?
A włąsciwie 18 zakładów mini
Ale numer
Ja myślałem o 1 góra 2 zakładach . Wczoraj wysłąłem jeden i mało brakowało
inna sprawa co mnie zdraznilo w nocy dotyczace zwierzakow futrzakow wczoraj ogladalem filmik jak dziadek dal wnusi 2-3 letniej kroliczki do zabawy powiedzmy ze dziadek mial dobre intencje choc sobie tego nie wyobrazam ale ok dziecko jak dziecko rzucalo tymi kroliczkami jak lalka ale bardziej mnie zirytowal tekst matki to tylko kroliki coz isc ta matka rzucic ale isc siedziec jak za czlowieka reki bo nie rece opadaja sorrki za wpisik powiedzmy na marginesie nie oczekuje komentarzy zeby nie bylo jak z fajerwerkami
Poza tym dwójek do mini nie podawaj bo po
1- za 2 liczby w mini lotto nie płacą
2- nie dadzą mi wysłać 2 liczb
3-dałeś tak dużą ilość ,że masz szansę coś trafić ale rzadko kto tyle zakładów puszcza
4- no chyba że Zibi
1- za 2 liczby w mini lotto nie płacą
2- nie dadzą mi wysłać 2 liczb
3-dałeś tak dużą ilość ,że masz szansę coś trafić ale rzadko kto tyle zakładów puszcza
4- no chyba że Zibi
wlasciwie sebastianie to sa parki i trojki mam takie do mini multi lotto jak typuje patrze na nie probuje je dobrze dobrac do gusta ts nieraz cos innego wychodzi
Aha to inna para kaloszy
ale mozesz dopasowac dwie parki do siebie i masz 4 liczby jakas dodajesz masz cala 5/5 mialem w tym roku z zakladziku oile dobrze pamietam 03,05,08,37,42 4/5 dawalem skan gdzies go jeszcze mam ale nie o skan chodzi
Gumofilsów chciałem napisać
Nie musisz dawać skanu luzik
Koniec świata za 3 lata
idę kasę liczyć nara
tych przepowiedni o końcu świata to opowiadano w 1700 roku jak pamiętam
tych przepowiedni o końcu świata to opowiadano w 1700 roku jak pamiętam
Włąsnie o tym piszę
koniec swiata jak kiedys nastapi to tylko z winny czlowieka ktorys z wladnych nie koniecznie rozumnych nacisnie przycisk od bombeczek lub tez po przez niszczenie srodowiska dalsze topnienie lodowcow itp zaleje nas wywieje no chyba ze koniec swiata takiego jaki znamy co widac na fotkach z niemiec chociazby pomijac moje zdanie co nie ktorzy sie mnoza jak mrowki zalewajac europe ktora jak slepiec ich przygarnia daje wszystko co najlepsze majac wlasnych obywateli gdzies ci nic nie robia oprocz sie rozmnazania majac gdzies prawa jakie obowiazauja wlasnymi wszedzie chca zyc a tekst wesolych swiat uwarzaja za obrazliwy cos gorszego niz morderstwo wiec kto wie
makler prorokow bylo wielu juz nie jeden przewidywal koniec swiata a karuzela dalej sie kreci jak by na to nie patrzec co nie ktorzy az tak bardzo uwierzyli ze popelnili grupowe se puku i ich juz nie ma a my dalej jestemy to od czlowieka zalerzy jak dlugo jeszcze i jacy ludzie beda dla siebie wobec siebie
Gryks jesteś ?
bede chyba podly piszac jaka mam wyzerke zonka robi wlasnie jakies oponki z dawnych czasow nadziewane polewane czekolada posypane wiorkami czy tez orzeszkami
sebastianie wiesz ze do mini pasuje krasnal 01 04 07 kto wie czy nie poleci 01,07 wieczorem tak czy siak zostaje przy tych liczbach z typowania dodajac 07 01 36 20
Tak na szybkiego mam do mini coś takiego bo pytałeś
2 8 11 27 33
Jeszzcebędę todokładnie modyfikował ale myślę że większość liczb pozostanie.
I podaję całą piątkę nie robiąć xx ,xx i nie martwi mnie to że ktoś wygra a wręcz przeciwnie .Będę się cieszył jak moja piątka wejdzie i ktoś sobie przytuli troszkę grosików
2 8 11 27 33
Jeszzcebędę todokładnie modyfikował ale myślę że większość liczb pozostanie.
I podaję całą piątkę nie robiąć xx ,xx i nie martwi mnie to że ktoś wygra a wręcz przeciwnie .Będę się cieszył jak moja piątka wejdzie i ktoś sobie przytuli troszkę grosików